ümit çatar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beşiktaşa bu yıl ilk golümüzü attık. devamı inönüde.

Sarper hamlesi ile fenere de atalım derim.

sarper ile özelde sürekli konusuyorum hacım rol kesmiyorsa iyi bir Galatasaraylıya benziyor.
ancak uyarını dikkate alıyorum gözümü şu dakika şu saniyeden sonra yıldırım soy isimli bu arkdaşımızın üstünden ayırmıyorum.
yaşasın Galatasaray yaşasın tam bağımsız gsc

Valla Atatürke laf atması hiç hoş olmamış.Gerçi bu tip olaylar ne ilkti ne de son olacak.Ben anlamıyorum nasıl bir düşünce aşılıyorlar anlamak gerçekten güç.Bu adam ülke için o kadar fedakarlıklar yapmış saygı duymak lazım.Kimse sevmek zorunda değil.Ne yaşıyorsa içinde yaşamalı.Tartışma çatışma boyutuna getirmeye çalışmak mantıksız.

Kendisi ile ne muhabbetim ne de bir husumetim yoktur fakat açtığı konulardan 10 tanesinden 9'u hep olumsuz anlamdaydı.Beşiktaşlı yada fenerli ne olduğu önemli değil fakat buranında huzurunu ve düzenini bozmaya da bir hakkı yok.

Yaş konusuna gelince yaşım 35 saygı duyun demiş ve haliyle bu da deşifre olmuş.Yaşın 15 de olsa 35 de olsa ne farkeder.Herkes herkesin fikrine saygı göstermek zorunda ayrıca ne yani yaşın 35 olunca herkes abi çekmek için sıraya mı girecek.Yalan dolan maceralara atılmaya hiç gerek yok.Bu ceza umarım ona ders olur.

Kaç gün yedi ceza.Bejekeli olduğunu daha önceden söylediğim için kendimden gurur duyuyorum.

Neler olmuş yav.

Erman Türker ve Ozan Tokgöz de incelenmeli.

Kaç gün yedi ceza.Bejekeli olduğunu daha önceden söylediğim için kendimden gurur duyuyorum.

gene soracan biliyorum o yüzden peşinen söyliyim renkdaş paylaşacağım tablo ümütin ihrac edildiği anlamını taşımaktadır

Kullanıcı Adı [TABLE="width: 100%"]
[TR="class: columnsort"]
[TH][/TH]
[TH]Yasaklama Tarihi [/TH]
[TH]Yasaklama süresi [/TH]
[TH]Yasağın bitiş Tarihi [/TH]
[TH]Bitime kalan süre [/TH]
[TH]Yasaklama Sebebi [/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="class: alt1"]Ümit Çatar[/TD]
[TD="class: alt1"]06.09.2016[/TD]
[TD="class: alt2"]Sürekli[/TD]
[TD="class: alt1"]henüz yok[/TD]
[TD="class: alt1"]kafandaki orumcek ağını arindirman dileğiyle. yerin yok gsc de.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

gene soracan biliyorum o yüzden peşinen söyliyim renkdaş paylaşacağım tablo ümütin ihrac edildiği anlamını taşımaktadır

Kullanıcı Adı [TABLE="width: 100%"]
[TR="class: columnsort"]
[TH][/TH]
[TH]Yasaklama Tarihi [/TH]
[TH]Yasaklama süresi [/TH]
[TH]Yasağın bitiş Tarihi [/TH]
[TH]Bitime kalan süre [/TH]
[TH]Yasaklama Sebebi [/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="class: alt1"]Ümit Çatar[/TD]
[TD="class: alt1"]06.09.2016[/TD]
[TD="class: alt1"]henüz yok[/TD]
[TD="class: alt1"]kafandaki orumcek ağını arindirman dileğiyle. yerin yok gsc de.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Desene koca sene içimizde düşman beslemişiz meğer.

Nkp3mP.png

öngörü yeteneği şahane.Adam banlandı ya la :D

yasin gene gaza geldi hakana saracak :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt