ümit çatar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aydın'a helal olsun bu sahsın nasıl biri olduğunu yıllar evvel görmüş bizleri uyarmış ancak maalsef farkedememişiz Aydının sessiz çığlığını
ümit çatar ilhak edilmelidir.

Aydın'a helal olsun bu sahsın nasıl biri olduğunu yıllar evvel görmüş bizleri uyarmış ancak maalsef farkedememişiz Aydının sessiz çığlığını
ümit çatar ilhak edilmelidir.
Aydın dediğin adam farkli mi sanıyorsun

Bu imzayı görme yetkiniz bulunmuyor, forum yöneticisiyle iletişim kurunuz.(vBulletin 4.2.2)

Aydın dediğin adam farkli mi sanıyorsun

Bu imzayı görme yetkiniz bulunmuyor, forum yöneticisiyle iletişim kurunuz.(vBulletin 4.2.2)

aydın'ın GALATASARAY'lılığı tartışmaya açık değil doctor.

Yazacagini sanmiyorum

Forumu birakti buyuk ihtimal 3-4 ay sonra hic birsey olmamis gibi geri döner

Ümit başka konuda yorum yaparsa ve burayı es geçerse doğrulanmış olur konuyu.
Yönetim artık gerisini karar verir de ömür boyu myc cezası önerim olur üye olarak.

Ümit başka konuda yorum yaparsa ve burayı es geçerse doğrulanmış olur konuyu.
Yönetim artık gerisini karar verir de ömür boyu myc cezası önerim olur üye olarak.
buradaki muhabbettten sonra konu açtı adam ne yorumu renkdaş

Vatansever, Atatürkçü moderatörleri göreve davet ediyoruz, gereken yapılsın artık.

"kandırıldık" cevabı oranı 1.05

ümüt halen online büyük ihtimal forum arşivinde falan saklanıyor.

Murat Urhan adamdır.
8b2cfcf1a344aaa1d21109ffe114e433.jpg

aziz yıldırım yıdırım demirören sarper yıldırım.

ümütle işimiz bitsin seninlede bi konusalım sarper ya. hayatta bukadar tesadüf asla tesadüf değildir. Sarper Yıldırım

Atatürkçü yönetim onlayn. Ümit Çatar'ın forum mahkemesine taşınması için gerekli işlemleri yaptık. Söz artık üst kurulda...

malum şahıs suan konu içerisinde online

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
şu anda 50 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (16 kayıtlı ve 34 misafir)

gelirken forzayı toplayıp gelmiş beyler saldırı pozisyonu alın önce biz saldıracağız. döner bıcağı kullanmak yok şişe kırıp saldırabilirsiniz. gazamız mubarek olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt