ümit çatar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çıkışta kendisini konvoylarla karşılayalım son 24 saat

Yüksel E. Koyun [TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"][/TD]
[TD="class: alt1"]02.09.2016[/TD]
[TD="class: alt2"]5 Gün[/TD]
[TD="class: alt1"]07.09.2016, 23:00[/TD]
[TD="class: alt2"]1 Gün, 0 Saat[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yanlış olmaz lakin orada itibar kullanımı daha yaygındır. Bana şu Mehmet'i bile savundurttun ya Sarper ne desem bilemedim. Sonra fenerli diyenlere gel de inanma.
Kişilere ve/veya kurumlara itimat edilir. Gsclileri yanlş bilgilendirmezseniz sevinirim.

konunun gidişatından çok mutluyum GSC ahalisi bu zaferi çılgınlar gibi kutluyor mizahlar tespitler havada uçuşuyor hep böyle OLALIM BİR OLALIM İRİ OLALIM DİRİ OLALIM..:gsbayrak::gsbayrak:

Screenshot_2015-07-15_10.56.07.0.0.png

şu aralar tek bi konu üzerinden konusuyoruz 1haftadır bitmedi o konu şimdi ümit konusunuda işin içine kattı ümitin feyk hesapları üzerinden teoriler üretiyorz bayram sonuna doğru bi sonuca bağlarız diye düşünüyorum :asd:
Hahahahahahhahaha

çıkışta kendisini konvoylarla karşılayalım son 24 saat

Yüksel E. Koyun [TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"][/TD]
[TD="class: alt1"]02.09.2016[/TD]
[TD="class: alt2"]5 Gün[/TD]
[TD="class: alt1"]07.09.2016, 23:00[/TD]
[TD="class: alt2"]1 Gün, 0 Saat[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Her şey ortaya çıktığına göre Sn. Aslan'ın mağduriyeti giderilmeli, derhal özgürlüğüne kavuşmalı ve tazminat ödenmeli.

Baskomutan osman sedeni tebrik ediyorum !

işimiz bitmedi daha renkdaş birlikte yapacak çok iş var
ümitin feyk hesapları bulunmalı ihrac verilmeli
sarpere soru korası gelmeli
musapın cezası 3 ay uzatılmalı
ve aydın. kurtuluş mücadelsinin ilk ateşini yakan o insanı forum için ceza yatan o insanı yarın onbinlerce forum uyesı olarak karşılamalıyız.

Her şey ortaya çıktığına göre Sn. Aslan'ın mağduriyeti giderilmeli, derhal özgürlüğüne kavuşmalı ve tazminat ödenmeli.

sn Aslan kardeşimizin bir müddet onurlu şekilde taşıdığı YÜKSEL E.KOYUN nickini devralmak istermisin yozgatlıdash? iade-i itibar olarak eski ismine dönücek bu nick de boşa çıkıcak çünkü

işimiz bitmedi daha renkdaş birlikte yapacak çok iş var
ümitin feyk hesapları bulunmalı ihrac verilmeli
sarpere soru korası gelmeli
musapın cezası 3 ay uzatılmalı
ve aydın. kurtuluş mücadelsinin ilk ateşini yakan o insanı forum için ceza yatan o insanı yarın onbinlerce forum uyesı olarak karşılamalıyız.

Yoldasim bu sadece bir baslangic diyorsun, huh?

@Osman SEDEN'den geçmişinin araştırılmasını talep ediyorum. Ak koyun kara koyun belli olsun artık.

Edit: Osman Naomi Watts'a b.k atan arkadaş olur kendileri.

Örmın der çekilirim, forum ahalisi bilmesin bence bazı şeyleri.

Hahahahahahahahahah ulan bak yine aklıma geldi gülme tuttu.

@Osman SEDEN'den geçmişinin araştırılmasını talep ediyorum. Ak koyun kara koyun belli olsun artık.

Edit: Osman Naomi Watts'a b.k atan arkadaş olur kendileri.

Naomi konusu doğru ise ümitin feyk hesaplarıyla işimiz bitince sıra sana gelecek reis. sarperi bi süre bekleticez o halde. bu arada kadir ari ile olan meselemde uzayacak baya.
neyse gündem çok yoğun oldu ama Naomi reis için değer Mehmet Arslaner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt