Ümit Davala: "Galatasaray'da bir gruplaşma olmuş"

Lig başlar
Ocak gelsin göreceksiniz süper takım kurucaz geleceği kurucaz
Ocak gelir
Yaza bomba gibi galatasaray geliyor gidenler gelenler olacak

Yeni sezon gene kısır döngü başlar bi bakmışsın çöp gibi kadro kurmuşlar evlatlarını doldurmuşlar torpilci zihniyetler çekin ellerinizi galatasaray dan artık.

Gruplaşma denilen şey eğer çok radikal değilse tehlikeli değildir çünkü normaldir, insanın doğasında vardır bu abartmayalım.

Okulda olur iş yerinde olur sporda olur kendi hayatınızdan bakın gruplaşma olmayan kalabalık sosyal bir alan var mı?? Ulan aile içinde bile gruplaşma oluyor bu çok uçlarda değilse normaldir.

Benim şuan iş yerimde mülaki olduğum onlarca kişi var ancak gruplaştığım bir ekipte var evet, başka grupta var ne olmuş hep vardı bunlar ancak diğer insanlarla olan arkadaşlığımız, saygı, iş bilinci ve sorumluluk duygusu sayesinde hiç sorun çıkmadan işler tıkır tıkır yürüyor. bir durun daha yeni başladık ya. Tövbr est.

Yeterince gördük yaşadık bu yetersizleri
Dünya para harcayıp nerdeyse düşme potasına soktular bizi
2-3 beraberlik gelse yine hoca değişiminin yolları yapılacak, sonra 3-4 sene daha çöpe

Bu yetersiz ve gereksiz necatiyle ümitin bu yıpratmaya yönelik söylemleri itici olmayı çoktan geçti

Kasıtlı olarak zarar vermeye çalışıyorlar
Bunlar bunu kendileri düşünüp yapabilecek tipler değil, talimat aldıkları çok belli
Sosyal medyada da hesaplar unutturmamak için elinden geleni yapıyor, sürekli bir güzellemeler
Bu kadar mı nefret ediyorsunuz Galatasaray’dan yiyici, beceriksizler sürüsü
Yine başkası güzel bir kadro kurdu ya, nasiplenemezse ölecek

Ha gerçeği ben söyliyim, bugün gol sevinçlerinde olsun faullerde olsun, takımı gayet de kenetlenmiş gördüm
hatta takım oyununda da çok ciddi gelişme var, bencillikler bile baya azaldı, nerdeyse yoktu
Nerde geçen seneki plansızlık, pasif, panik, yetersiz oyun, nerde şimdi oynanan baskılı, dominant, net, alternatifli oyun

Çekin artık ellerinizi takımdan

Geri
Üst Alt