Ümit Davala

Futbolculuklarını beğendiğim adamların sonradan mala bağlaması beni üzmekte.

Önemli bir pozisyon'da beni taniyan biri olsun belki beni geri cagirirlar kafasini mi yasiyor acaba? Bizden gittiginden sonra, kendi gelistirmek icin yardimcilik yerine hoca olarak calismayi istemiyormuydu?

Bayern Münih'te görevini yapamayan adami zor tutarlar. Kendini Kahn ile bir mi tutuyor acaba? Bayern Münih'i biraksa 20 yerden teklif gelir.

Fark ama var, herkes bilir Kahn çok Zeki demeçler vermiyordu, ve kulüp bunla temas kurmuyorudu. Herif gitti eğitim aldı, üniversite bitirdi öyle aldı Bayern onu.

Bizim ki okul görmemişler

Doymadılar kulübü sömürmeye daha da sömürmek niyetindeler tr yüzlerce kulüp var gidin çalıştırın emre ve volkan demirel sevmem ama adamlar kendilerini geliştirmek istiyor kovalıyor birşeyler, selo neco ümit hakan da hazıra konalım Gs ı sömürelim derdinde hala

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

GS de Terim in yanında çalışanlar sonradan asla iş bulamıyorlar. Bu da Hasan Şaş gibi erken emekli olanlardan. Çalışmayanlar öyle değil. Okan, Bülent, Hamza gibi.

Genelde ağır saçmalıyor olsa da özellikle Arda-FT yorumu çok doğru.

hadi gel yorum yap ümit davala

Selamın aleyküm aleyküm selam aa bir de baktım takım kaptanımız saddam

Barselona maçından sonra suradı sirke satıyordu.Yazık oysa söyliyecek çok şeyi vardı ,Torenti yerden yere vuracak Galatasarayımızı kötüliyecekti.Neu camptaki tarihi beraberliğimize sevinemeyerek gerçek yüzünü göstermiş oldu.

Bu adamın antrenör olarak çalışması skandalmış.

Geri
Üst Alt