Ümit Karan, 1 Yıl 8 Ay Hapis Cezası Aldı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
İstanbul’da 2015 yılında oturduğu sitede güvenlik görevlisi olarak çalışan İ.A.’ya cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla Bakırköy 37. Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanan Ümit Karan oy çokluğuyla 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı.

Ümit Karan'ın savunması:

“Ben bu ülkeye hizmet etmiş biriyim. Hayatım boyunca kimseye yanlış yapmadım. Atatürkçüyüm. Bana Atatürkçülükten ceza verecekseniz razıyım. Ben Survivor isimli yarışmada kadınlarla yan yana bulunduğumda bile herhangi bir şey yapmadım”

[Sözcü]

Başka bi suç olsa para cezasına çevrilirde ben bunu yapacağına inanmıyorum.İftira olabilir..

Günahını almak istemem ama böyle bir suç duyurusundan ve hapis cezasından sonra kendini doğrudürüst savunamayıp saçmasapan açıklamalar yapması gayet de suçlu olduğunu işaret ediyor bence.

sent via GSC

Malca bir açıklama olmuş. Açıklamadan ve tavırdan anladığım kadarı ile yapmış olabilir. Atatürkçülük ile bu konunun ne alakası var allasen?

Malca bir açıklama olmuş. Açıklamadan ve tavırdan anladığım kadarı ile yapmış olabilir. Atatürkçülük ile bu konunun ne alakası var allasen?

Atatürkçü olup da çok gerizekalı bir kesim var. Onların desteğini almak için böyle bir açıklama yapmış olduğunu düşünüyorum. "Atatürkçü olduğum için iftira atıyorlar" misali . . .

Bir ara da AKP ye yanlıyordu bu dangalak. ''Nasıl olsa cezadan kurtuluş yok, mağdur edebiyatı yapayım bari gibi'' zekice (!) bir çözüm bulmuş anlaşılan...

Hadi cahilsin de yontulmaya bu kadar direnmen gerekmezdi be adam...

Tarihteki en saçma salak açıklama olabilir.

Şu açıklama bile ne halt yediğini açıklıyor.

Bu açıklama nedir abi ya. Umit karan tam bir malmış artık şu adamın isminide tarihimizden çıkaralım çöpe atalım. Omur boyu hapis verselerdi iyi olurdu boyle adamlar bizi rezil ediyor.

Atatürkçülüğünde içini boşalttılar ya helal olsun

Geri
Üst Alt