GSC Portal Ümit Karan: ''Galatasaray'ı Ruslara satacaklar''

Paris/Monaco/MAnCity/Arsenal/MAnu/Chelsea/Shaktar ? daha hangi ornekler vereyim kardes .

Hocam bizim zaten para yapacak gayrimenkullerimiz var; Riva+Florya. Hic duran varlıgı olmayan bir kulüp olsak satılabilir derdik ama öncelikle Arsalar degerlendirilmeli.

Arsalar dururken kulübü satmak cok entresan olur doğrusu.

Zaten borcun büyük kısmı faizlerin katlanmasından geliyor. Faiz ödemekten Anaparayı eritemiyoruz. Riva satılsa ve Anapara kapatılsa, ortada faiz diye birsey kalmaz, faize verecegin para direk kasaya girer ve kulüp artık kar etmeye baslar. Anlıcagın zengin bir baskana falan ihtiyac kalmaz.

Biraz zorlama gibi geldi bana bu Rus baglantilari.

Fiyatimiz 180 Milyon US Dolar. Bu Parayi verebilen bir Rus veya Arap yokmu yav.

Galatasaray ruslara satıldığında Selçukla Burakı da ruslara satmış oluyor muyuz?

neyin fiyatı bu?

gsray%2Bkazav%2Bve%2Brus.PNG

182 milyon dolara karagümrüksporu alsınlar, Galatasaray lan bu mal varlıkları değerleri, PAHA BİÇİLEMEZ

182 milyon dolara karagümrüksporu alsınlar, Galatasaray lan bu mal varlıkları değerleri, PAHA BİÇİLEMEZ
Bokunda boncuk mu var? Mücadele ettiğin lig boğazına kadar yolsuzluğa batmış, Avrupa'da gelen 4 giden 4 atmış. Senin gibi bazı hayallerde yaşayanlar, satılamaz & paha biçilmez safsatalarıyla ancak kendini kandırır.

Bokunda boncuk mu var? Mücadele ettiğin lig boğazına kadar yolsuzluğa batmış, Avrupa'da gelen 4 giden 4 atmış. Senin gibi bazı hayallerde yaşayanlar, satılamaz & paha biçilmez safsatalarıyla ancak kendini kandırır.

Asıl senin gibiler koskoca klubün tarihini ve başarılarını bir senenin sözde başarısızlıgı ile silmeye unutmaya çalışıyor. Komiksiniz vesselam, 30 yasına gelmissiniz ama hangi takımı tuttugunuzun tarihimizin ve vizyonumuzun farkında degilsiniz. Yazık

Hocam bizim zaten para yapacak gayrimenkullerimiz var; Riva+Florya. Hic duran varlıgı olmayan bir kulüp olsak satılabilir derdik ama öncelikle Arsalar degerlendirilmeli.

Arsalar dururken kulübü satmak cok entresan olur doğrusu.

Zaten borcun büyük kısmı faizlerin katlanmasından geliyor. Faiz ödemekten Anaparayı eritemiyoruz. Riva satılsa ve Anapara kapatılsa, ortada faiz diye birsey kalmaz, faize verecegin para direk kasaya girer ve kulüp artık kar etmeye baslar. Anlıcagın zengin bir baskana falan ihtiyac kalmaz.

Ben beni bildim bileli arazide arazi , riva vs vs ... daha halen bir tik yok .. borc ustune borc .. bir gun geliyor .. Saray para basacak yok ASM arazisi , yok Riva arazisi ..

Bos bos geciyor

Geri
Üst Alt