Normal şartlarda satılmasına ben de karşı olurdum ama olamıyorum neden?
1. Bizdeki takım sevgisi bir derneğe bir renklere sevgiden geliyor aslında, burda biri çıkar bunun sahibiyim derse işin içine o kişi de gireceği için en küçük bi yanlışında takıma olan sevgi azalacaktır lakin;
2. Dernekler usulüne göre yönetildiği zaman da kulübün en eski kalantorları tarafından idare edilen bir sistem karşımıza çıkıyor. Yeni birileri gelip üye olurken sorun, yeni genç bi başkan çıkarmak isterken sorun, aklınıza gelebilecek her yeni açılım için sorun çıkıyor,
3. Mesela "Hedef 1 Milyon Aslan" gibi bir kampanya yapılsa, fiyatı 1000 tl den üye olunsa, ben gider hemen üye olurum ve en az 200-300 bin üye çıkar ve bu da ortalama 250.000.000 tl para demek ki kulübün tüm borcunu öder ama bizim dernekçilerde böyle bir düşünce imkansız çok karşı çıkan olacaktır,
4. Stadla ilgili bir karar alman gerekiyorsa, arsalarla alakalı bir karar alman gerekiyorsa, her türlü öz kaynakla alakalı bir alman gerektiğinde ilk önce gidip genel kurula sorman ve ordaki herkesi ikna etmen gerekiyor oysa şahsin olsa böyle birşeye gerek yok, yönetim kurulu kararı alır uygular,
vs vs daha birçok artı ve eksi yönleri olacaktır..