Ümit Özat: "Her türlü pisliğin altından uA çıkıyor"

Hakan Delikanli

Ulubatlı Souness
Ümit Özat: Her türlü pisligin altindan ultrAslan cikiyor.

An itibariyle canli yayin da demistir. Cok agir tepki bekliyorum ultrAslan dan. Agir hakaret bu. Tamamen gercek disi, provokatif bir aciklama.

Artık efendi olma devri bitti , uA bunun ağzını burnu eline vernezse adam değiller.

Başlık açmaya değmeyecek bir şahsiyet. Beyaz tv konusunda belirtilse daha iyi olur. O da mahmut gibi ektiğini biçer sorun yok.

Geçen sene stüdyoyu taraftar basınca arka kapıdan kaçıp gitmişti bunların erkekliği kamera karşısı,güvenlik arkası hep..

Her türlü pisligin altindan uA cikiyor ne demek lan. Cok cok cok agir cidden. Eger uA sesini cikartmaz ise yaziklar olsun.

Her türlü pislik diyor serefsiz.. Birde tamamen sacmalik. Iki senedir tek bir olaya sebep olmayan uA dir. Serefsiz ayi.

Davut pardon? Baslik acmaya degmeyecek mi? Yahu adamin ne dediginin farkindasin degil mi? Her türlü pislik diyor..

usedu3yt.jpg

Yanlış anlaşılmasın da şu köpek kadar değeri yok bu adamın gözümde ..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

UltrAslan'i sevmiyorum ama bu aciklamaya ciddi tepki vermeleri gerekiyor. 2 senedir sahamiz kapanmiyor be. Bunlar Kadikoy'de kupa kaldirdigimizda yapilanlari ne cabuk unutulmus.

Sonra taraftar saldırınca niye saldırdı,ulan sen konus konus televizyondan rakip taraftara salla,insanları tahrik et sonra mazlumu oyna,bunun gibiler defolup gitmedigi sürece Türk sporunda bu olaylar bitmez.

Bunun sonu gelmez, habire buyuyecek bence..

Açmayın kardeşim böyle başlıklar. Şimdi bu herifi adamdan sayıp ceza alacak insanlar.

ultrAslan birsey yapmiyor yine,keske yapsalardi ama sanmiyorum..Özat dayak istiyor,verin o zaman...

Yahu ayrıca bu sene bunlar Kadıköy'de Hacıosmanoglu'nu linc etmiyorlarmıydı,Ümit efendi o zaman ne diyordu bu duruma?

Ua çıkıp bik bik bik açıklama ile yetinmez umarım.

"Galatasaray taraftarı hiçbir zaman saldırgan olmamıştır.

Ama kendisine saldırıldığı zamanda en sert tepkiyi ortaya koymuştur."

ALPASLAN DİKMEN

Geri
Üst Alt