Ümit Özat: "Her türlü pisliğin altından uA çıkıyor"

Her türlü pisligin altindan uA cikiyor ne demek lan. Cok cok cok agir cidden. Eger uA sesini cikartmaz ise yaziklar olsun.

Her türlü pislik diyor serefsiz.. Birde tamamen sacmalik. Iki senedir tek bir olaya sebep olmayan uA dir. Serefsiz ayi.

Davut pardon? Baslik acmaya degmeyecek mi? Yahu adamin ne dediginin farkindasin degil mi? Her türlü pislik diyor..

Ona bakarsan her hafta böyle saldırıyor sürekli bu herifle ilgili başlık açmalıyız. Ben aylardır programı izlemiyorm biraz huzur geldi.

Ama dediklerini teker teker yedirmeliler.

Polis arabasini yikan, stad'i yakan, teknik direktörün kafasini yaran, GS Store'u yakan ve daha fazlasi icin sorumlu olan, ama en önemlisi sike yi savunan bir camia bunu kolay kolay söyleyemez, izin verilmemeli..

Farkinda misiniz bilemiyorum ama sike olaylarindan beri Fenerbahce yönetiminin tek amaci her türlü pisliklerini bize bulastirmasi.

2 senedir en az 30 kere stadlari kapanmis.. AMa sanki bunlari biz yasamisiz gibi calisiyor medya. Biri dur demeli artik.

UA için o kadar videolar hazırlamıştı Ertem. Bu sözler karşısında cansiperane savunması lazımdı.

Senin altında olmadıklarına göre yanlış bir önerme...

Her ne kadar uA'yı eleştirsek de dışarıya karşı biz kocaman bir aileyiz; o yüzden senin ağzının yayını severiz Ümit, akıllı ol..

Şeş beş ümit taaa g birliğin de oynarken sevmezdim bunu ağır krodur kendisi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu malların böyle davranması iyi oluyor. Futboldaki başarısızlıkta saflar biraz seyrekleşmişti. Daha da kenetleniyoruz.

Bu taraftar ne bagriyor boyle sacma sapan disarlarda?

Ümit Özat bakalım seneye hangi zavallı takımın başına geçecek.Şimdiden geçmiş olsun o takıma

Senin hocan senin takimina destek vermeye geliyor sen adama orada istifa diye bagiriyorsun.

Diyecek bir sey yok

Ağla ayı ağla.O sana ilk müdahaleyi yapan doktorun suçu bunlar hep. :disgust:

Ne tepkisi Allah aşkına, bu davarı takmamak en iyisi, konuşsun dursun boş boş

Buna da bi Mahmut Uslu tarifesi ayarlasınlar ama bu sefer tek yumrukla kalmasın, ağzıyla burnu yer değiştirsin.

Bm5ug2aIYAEzFH5.jpg

UA 'dan sıkı bir cevap bekliyorum.eyleme dönüşmesinide rica ediyorum.ümitin dayak vakti geldi de geçiyor.şaşı gözlerini s....

Geri
Üst Alt