Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Birinin isim verip de diğerinin ismini vermemek olmaz.Fatih hocayı seven ve değer veren herkesi severim..Forumda en sevdiğin 3 kişi kimler?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birinin isim verip de diğerinin ismini vermemek olmaz.Fatih hocayı seven ve değer veren herkesi severim..Forumda en sevdiğin 3 kişi kimler?
Belki ben de yalan söyledim..Bi salın beni rica ederim. Huzurumu bozmayın! Ben demin yalan söyledim ben apartmanda oturuyorum! Yakınımızda müstakil ev yok!
Birinin isim verip de diğerinin ismini vermemek olmaz.Fatih hocayı seven ve değer veren herkesi severim..
Eski üyeliğim yok ama Mancini ne yaptı?Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıktık.Parasını almadan gitti.Gittiği her yerde bizi övüyo..Eski üyeliğinle Mancini'yi övmüşsün?
Eski üyeliğim yok ama Mancini ne yaptı?Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıktık.Parasını almadan gitti.Gittiği her yerde bizi övüyo..
çelişkili ifadelerBi salın beni rica ederim. Huzurumu bozmayın! Ben demin yalan söyledim ben apartmanda oturuyorum! Yakınımızda müstakil ev yok!
Cem Yılmaz'a Komutan Logar'ı sordukları sorduğundaki cevabı hatırla.Onun ben..Prandelli?

Fener hani puan kaybetmezdi kalafat herifCimbomlunun kralı olduğunu düşünüyorum.![]()
Fener evinde kac macta puan kaybeder demistim bulsana o postuDünya Kupası finali yönetmeyi hak eden biri.