ümitcan uygun

Gariban Süslü mü? Emre Sedat Peker hiçbir şey yapmadıysa o adamın cumhurbaşkanı olmasını engelledi. Ülkeye yaptığı bu katkı yeterli. İyi forumlar.
O lafın mübalağa tarafı ben de ne tür pislik içinde olduklarını biliyorum ama siz nasıl emin olabiliyorsunuz ileride Cumhurbaşkanı olamayacağına mevcut iktidarla hiçbir farkı yok sülünün

O lafın mübalağa tarafı ben de ne tür pislik içinde olduklarını biliyorum ama siz nasıl emin olabiliyorsunuz ileride Cumhurbaşkanı olamayacağına mevcut iktidarla hiçbir farkı yok sülünün

Mevcut iktidar ile Cumhurbaşkanı olamazsa bir daha hiç olamaz. İnan bana Kemal Kılıçdaroğlu hatta Selahattin Demirtaş daha olası.

Sedat’ın gücü anca gariban sülüye yeter ilerisine gelince susar kalır sevmem böyle tipleri
Önce Şah'ın önündeki piyon, fil, at vs yürüyor. Açıkçası Sedat P böyle bir kişi olacağını hiç sanmazdım ama adam bildiğin strateji güdüyor. Muhtemelen kontrgerilla, gladio vs denilen güçler bunlar işte. Kesinlikle mafya deyip geçilecek bir adam değil.

Şu tipe koşan kadınlar da ne bileyim.

Kendine saygısı olmayan insan o kadar çok ki.

Dostlar öncelikle bana kızmayın az bucuk birbirimizi tanıyoruz burada..
Bu şerefsizi konuşmaya zaten gerek yok idamlık adamlar aramızda dolaşıyor.

Ama bu kızlarda da hiç mi akıl yok kardeşim nerede serseri it kopuk var onun peşine gidiyorlar kendilerine parayla köpek gibi davranan heriflere tapıyorlar resmen..
Tabi direk bu kizcagizlari da suclayamiyorum bunlar hep temel aile eğitimi eksikliğinden kaynaklanıyor.. babasından annesinden göremediği değeri başkasından azıcık gördüğü an köpeği oluyorlar.. Dürüstlük -adalet- karakter gibi temel şeyleri ailesinden alamayanlar hayatı para-güç olarak görmeye başlıyor buna en kolay ulaşma yolu da böyle şerefsizlere kapağı atmak olduğu için akli melekelerini kaybediyorlar resmen..

Dostlar öncelikle bana kızmayın az bucuk birbirimizi tanıyoruz burada..
Bu şerefsizi konuşmaya zaten gerek yok idamlık adamlar aramızda dolaşıyor.

Ama bu kızlarda da hiç mi akıl yok kardeşim nerede serseri it kopuk var onun peşine gidiyorlar kendilerine parayla köpek gibi davranan heriflere tapıyorlar resmen..
Tabi direk bu kizcagizlari da suclayamiyorum bunlar hep temel aile eğitimi eksikliğinden kaynaklanıyor.. babasından annesinden göremediği değeri başkasından azıcık gördüğü an köpeği oluyorlar.. Dürüstlük -adalet- karakter gibi temel şeyleri ailesinden alamayanlar hayatı para-güç olarak görmeye başlıyor buna en kolay ulaşma yolu da böyle şerefsizlere kapağı atmak olduğu için akli melekelerini kaybediyorlar resmen..

Geceyi bir katil ile geçirmesi, kadının özgür iradesidir. Peki, bu katile kizi katletme hakkini mi verir ?

Pembe saç mod off

Dikkat et katili akladigini iddia edenler çikar twikkerda.

Dikk

Geceyi bir katil ile geçirmesi, kadının özgür iradesidir. Peki, bu katile kizi katletme hakkini mi verir ?

Pembe saç mod off

Dikkat et katili akladigini iddia edenler çikar twikkerda.

Dikk

Üstad zaten burada yazma sebebim de az buçuk birbirimizi tanımamız o kadar geri zekalı var ki sosyal medyada farklı bir ülkede yaşadığımızı sanıyorlar

Geri
Üst Alt