- 6 Eylül 2014
- 83.209
- 56.784
- 4.283
İSmin gibi Uğurlu gelmeNi renkttaş. Inşallah bu maçta olacakne hayrı bekliyon ki ahbap
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İSmin gibi Uğurlu gelmeNi renkttaş. Inşallah bu maçta olacakne hayrı bekliyon ki ahbap
Gerçek ismi Uğur olmayabilir.İSmin gibi Uğurlu gelmeNi renkttaş. Inşallah bu maçta olacak
Önemli olan oyun gücünde zaten. Hünerlerini gorelim artikmillet hocanın yeni oyuncu imal edip kadro çıkarmasını bekliyor herhalde. eldekilerle çıkacak kadro bu zaten ne bekliyorsunuz
Yoooooooo buna inanmam mümkün değil.Gerçek ismi Uğur olmayabilir.![]()
@Uğur İzYoooooooo buna inanmam mümkün değil.
Talha Küllü vardi o degil di mi Ugur
biraz zaman gerekiyor bence. önceki hoca yarım sezon hiç bişey yapamadı ondan önceki hoca 2.5 sezon istedği futbolu oynatamadı. birden olmuyor yani, önce yeni transferleri ve sonra da yeni gelecek adamları derhal takıma monte etmek gerek.Önemli olan oyun gücünde zaten. Hünerlerini gorelim artik
10 maç süre veririm her zamanda galip gelmekte lazım iyi oynamasak dahibiraz zaman gerekiyor bence. önceki hoca yarım sezon hiç bişey yapamadı ondan önceki 2.5 sezon istedği futbolu oynatamadı. birden olmuyor yani, önce yeni transferleri ve sonra da yeni gelecek adamları derhal takıma monte etmek gerek.
sevgili alper , ilk 11 konusu icin oncelikle tesekkur ederim.
Ümraniyespor maçı ilk 11'imiz: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, van Aanholt, Torreira, Oliveira, Emre Akbaba, Yunus, Kerem, Seferovic.
Gorsel icin sevgili dostumuz ve ekibimizden @Uğur İz 'e tesekkurlerinizi ilettim.sevgili alper , ilk 11 konusu icin oncelikle tesekkur ederim.
gorseli cok begendim 11 konumlanmasi ve kullanilan zemin. ellerine saglik.
beklenen 11 yanilmiyorsam.
istedigime yakin gibi *sergio bir tik onde. kendisinin tecrubesinden bu minvalde bolca yararlanmali takim.
ozellikle kerem ve yunus tecrube konusunda son mactada gordukki, markaj vs de bocaliyorlar. duzelir bu nokta elbet.
mac basligina da yazmistim az once. kanat beklerin one cikislarda istasyon tarzini secmelerini isterim.
biri cikarken diger kademe de kalmasi vurgusu.
cikan oyuncu da isabetli ve zamanlamasi iyi olan ortalar yapmali. ilk iki mac beklerimiz sinifta kaldi bu baglamda.
pva iinvert tur oldugu icin topla daha cok hasir nesir oluyor haliyle, bu nokta da toplari daha veriml ve efektif kullanmali. ayrica, one ciktiginda geriye bolgesine hizlica donmeli. durduk yere bolgesini birakmamali mac icinde kimi anlarda. stoper ve dm'in uzerine asiri yuk biniyor bu gibi durumlarda.
son olarak,
ilk yari ozelinde , ozellikle. yunus ve sergio dan gol bekliyorum.
Napiyon dostum konusamiyoruz