Abdülcelil Erdem
Parçalı Üye
- 4 Temmuz 2012
- 3.136
- 59
- 868
bu bozoku alalım baya iyi bir futbolcu tam bir golcü.
Gesendet von meinem Samsung Galaxy S8 mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8milyonun varsa sen getir burayabu bozoku alalım baya iyi bir futbolcu tam bir golcü.
Yabancı hakkımız fazlasıyla dolu. Orta saha ve stopere de takviyeler gelecek. Forvete alternatif olarak Umut Bozok düşünülmeli.
Carole + Bir miktar para güzel hamle olur. Carole'un orada piyasası var.
Şampiyonlar Ligi için yerli sayılmıyor.
Büyük ihtimalle anamızın liginde de yerli sayılmayacak.
CL'de sayılması önemli değil. Ligde sayılsın yeter. Milli takım tercihini yapmadığı için yerli sayılıyor zaten. Fransa'yı seçerse yabancı statüsü olacak.
Büyük ihtimalle dedim zaten.
Büyük ihtimalle Fransa'yı seçecek.
Hiç zannetmiyorum. Fransa'dan yağmur gibi futbolcu geliyor. Oradan sıyrılması zor. Alt yaşlarda hep TR için oynadı. Bence bir şekilde ikna edilip bizi seçer. Luce salak gibi rest çekmişti adama. Terim olsa rahatlıkla kadroya almıştı.
Serdar Gürler ha?!...Önceki yaz transferinde, huysuzlanıp duran Yasin' in yerine, üstelik free bonservisle alınmasının yerinde olacağını söyledim diye taşlanmıştım neredeyse. GB deki skorerliğini, dökük Osmanlısporda da sürdürdü; dinamik adam, bulunanın iyisi idi ve zarar riski sıfırdı. Baktın tutmadı, elini öpene paketlerdin. Kulübün mali durumunu, FFP kıskacını bir türlü kabullenemeyenlerin tabiriyle ''Anadolu çöpü''. Biz Manu-PSG ile filan aşık atıyoruz ya zaten!...Yerli rotasyonu gelişmeli. O yüzden olumlu bakıyorum transferine şartlar oluşursa.
Sene sonu
İsmail Çipe
Selçuk İnan
Eren Derdiyok
Sinan Gümüş
Muğdat Çelik
kontratı biten isimler.
Sinan ve Eren ile muhtemelen imzalanır. Eren'e indirim gelir kabul ederse. Sinan'a bir tık zam yapılır.
Serdar Aziz
Ömer Bayram
Ozan Kabak
Emre Akbaba
Sinan Gümüş
Yunus Akgün
Eren Derdiyok
Bence elimizde 7 futbolcu kalacak seneye.
Okan Koçuk
Ertuğrul Ersoy
Umut Bozok
Serdar Gürler
Ömer Ali Şahiner
Tolgay Arslan
gibi isimler ve genç gurbetçilerden bir havuz oluşturulmalı.
fransadan en son aldığımız umut gibi olmaz inşallah !!!
hacı adını da görünce aklıma direk hamza hamzaoğlunun umutla ilgili vecizesi geldiNiye lan caliskan ahlakli sorun cikarmayan karakterli isini yapan mazlum golcu bir kisilikti istatistigi kotu degildi pahaliya da patlamadi
hacı adını da görünce aklıma direk hamza hamzaoğlunun umutla ilgili vecizesi geldi
karakter değil de son dönemleri faciaydı