bu bozoku alalım baya iyi bir futbolcu tam bir golcü.

Gesendet von meinem Samsung Galaxy S8 mit Tapatalk

Yabancı hakkımız fazlasıyla dolu. Orta saha ve stopere de takviyeler gelecek. Forvete alternatif olarak Umut Bozok düşünülmeli.

Carole + Bir miktar para güzel hamle olur. Carole'un orada piyasası var.

Yabancı hakkımız fazlasıyla dolu. Orta saha ve stopere de takviyeler gelecek. Forvete alternatif olarak Umut Bozok düşünülmeli.

Carole + Bir miktar para güzel hamle olur. Carole'un orada piyasası var.

Şampiyonlar Ligi için yerli sayılmıyor.

Büyük ihtimalle anamızın liginde de yerli sayılmayacak.

Şampiyonlar Ligi için yerli sayılmıyor.

Büyük ihtimalle anamızın liginde de yerli sayılmayacak.

CL'de sayılması önemli değil. Ligde sayılsın yeter. Milli takım tercihini yapmadığı için yerli sayılıyor zaten. Fransa'yı seçerse yabancı statüsü olacak.

Büyük ihtimalle dedim zaten.
Büyük ihtimalle Fransa'yı seçecek.

Hiç zannetmiyorum. Fransa'dan yağmur gibi futbolcu geliyor. Oradan sıyrılması zor. Alt yaşlarda hep TR için oynadı. Bence bir şekilde ikna edilip bizi seçer. Luce salak gibi rest çekmişti adama. Terim olsa rahatlıkla kadroya almıştı.

Hiç zannetmiyorum. Fransa'dan yağmur gibi futbolcu geliyor. Oradan sıyrılması zor. Alt yaşlarda hep TR için oynadı. Bence bir şekilde ikna edilip bizi seçer. Luce salak gibi rest çekmişti adama. Terim olsa rahatlıkla kadroya almıştı.

Fransa'yı seçmek için değil de, başka bi mevzu var sanırım. Bazı dedikodular çıktı, sonra da dedikoduların sesi kesildi. Biraz bakarsan bulursun ben açıktan yazmayım şimdi.

Ama çok beğeniyorum, gelişimini de sürdüreceğini düşünüyorum. Antenleri açık, gittiği ligi çözer ona göre oynar. Keşke alabilsek.

Yabancı statüsünde bi Umut Bozok çok saçma olur bu arada.

Adam tonla gol attı, takımını üst lige çıkardı. PSG, Monaco, Lyon ile oynayacağı maçları düşünüyor. Bu adamı ucuza kapatma ihtimalimiz yok.
Yerli statüsü maalesef ki oyuncunun önemli bi özelliği şu anda. O statüde olmazsa, ki olmayacak, şu an almak için vereceğimiz paraya çok daha iyi oyuncular bulabiliriz.

gomis gidecekse alınmalı muhakkak

şayet gomis gitmiyorsa gelecek yaz erenle yolları ayırıp yine almalıyız muhakkak

nadir kaliteli yerli oyunculardan

Kariyerinin ilk Ligue 1 golünü attı Bordeaux'a karşı. Umarım artarak devam eder golleri.

1 gol 1 asist yapmış geçen hafta

Bu çocuk fanatik

Az biraz düşüşe geçse kaparız.

Cenk Tosun tarzı bir gurbetçi kovalamak lazım forvet için

Yerli rotasyonu gelişmeli. O yüzden olumlu bakıyorum transferine şartlar oluşursa.

Sene sonu

İsmail Çipe
Selçuk İnan
Eren Derdiyok
Sinan Gümüş
Muğdat Çelik

kontratı biten isimler.

Sinan ve Eren ile muhtemelen imzalanır. Eren'e indirim gelir kabul ederse. Sinan'a bir tık zam yapılır.

Serdar Aziz
Ömer Bayram
Ozan Kabak
Emre Akbaba
Sinan Gümüş
Yunus Akgün
Eren Derdiyok

Bence elimizde 7 futbolcu kalacak seneye.

Okan Koçuk
Ertuğrul Ersoy
Umut Bozok
Serdar Gürler
Ömer Ali Şahiner
Tolgay Arslan

gibi isimler ve genç gurbetçilerden bir havuz oluşturulmalı.

Yerli rotasyonu gelişmeli. O yüzden olumlu bakıyorum transferine şartlar oluşursa.

Sene sonu

İsmail Çipe
Selçuk İnan
Eren Derdiyok
Sinan Gümüş
Muğdat Çelik

kontratı biten isimler.

Sinan ve Eren ile muhtemelen imzalanır. Eren'e indirim gelir kabul ederse. Sinan'a bir tık zam yapılır.

Serdar Aziz
Ömer Bayram
Ozan Kabak
Emre Akbaba
Sinan Gümüş
Yunus Akgün
Eren Derdiyok

Bence elimizde 7 futbolcu kalacak seneye.

Okan Koçuk
Ertuğrul Ersoy
Umut Bozok
Serdar Gürler
Ömer Ali Şahiner
Tolgay Arslan

gibi isimler ve genç gurbetçilerden bir havuz oluşturulmalı.
Serdar Gürler ha?!...Önceki yaz transferinde, huysuzlanıp duran Yasin' in yerine, üstelik free bonservisle alınmasının yerinde olacağını söyledim diye taşlanmıştım neredeyse. GB deki skorerliğini, dökük Osmanlısporda da sürdürdü; dinamik adam, bulunanın iyisi idi ve zarar riski sıfırdı. Baktın tutmadı, elini öpene paketlerdin. Kulübün mali durumunu, FFP kıskacını bir türlü kabullenemeyenlerin tabiriyle ''Anadolu çöpü''. Biz Manu-PSG ile filan aşık atıyoruz ya zaten!...

Satmazlar satarlarsada ucuz a olmaz

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hacı adını da görünce aklıma direk hamza hamzaoğlunun umutla ilgili vecizesi geldi

karakter değil de son dönemleri faciaydı

Yok be son donemleri kotuydu cunku hem taraftar yukleniyordu hem takimin hali rezaletti birkac net gol kacirinca psikolojik olarak yikildi toparlayacak bir hoca da yoktu acikcasi.

Gitmesi kendisi icin de iyi oldu zaten.

Geri
Üst Alt