ne olmuş buna 2 senedir ölü gibi... gerçi alıp denemenin de tam zamanı öteki türlü ver 10m euro diyorlar.

Şampiyon olursak Halil de iyi oynarsa alırız.4-5 maç alsa alınır.Hakkımızda hayırlısı..

brenford baya akıllı yönetiyor. Ancak biz şampiyon olsak da yetmez, onların da şampiyon olması lazım. PL'ye çıkınca müthiş para gelecek. Bu yüzden yeni oyuncular için belki 1-2 sene daha kiralarlar

Alınmamalı.

Vizyonsuz garip bir herif

Hatay da yeni Mirkan'ını bulmuş.

yabancı sınırı sonrası ülkemize bekliyordum, kasımpaşa almış. Keşke biz alsaydık, evet 2 sene önceki potansiyelini henüz yansıtamadı ama yaşı hala 24. Alıp en azından süper ligde bir takıma kiralayabilirdik. Yerli forvet eksiği varken Galatasaraylı olduğu da bilinen birini almak iyi olurdu

şimdi paşa'da 10-12 gol atsa tekrar piyasası yükselecek ve 4-5'ten aşağı bırakmazlar bize

yabancı sınırı sonrası ülkemize bekliyordum, kasımpaşa almış. Keşke biz alsaydık, evet 2 sene önceki potansiyelini henüz yansıtamadı ama yaşı hala 24. Alıp en azından süper ligde bir takıma kiralayabilirdik. Yerli forvet eksiği varken Galatasaraylı olduğu da bilinen birini almak iyi olurdu

şimdi paşa'da 10-12 gol atsa tekrar piyasası yükselecek ve 4-5'ten aşağı bırakmazlar bize

geldiği gün yazmıştım. Bugün ligin en vasat oynayan takımlarından paşa'da bile 5 gol attı, üstelik bitik jorgensen'i oynatıyorlar 11'de sırf daha fazla para verdikleri için

sene sonu berbat kuralda sayı 4'e çıkacağı için tüm takımlar birbirini yer umut için. Ülkede iyi yerli forvet yok çünkü

küme düşme hattındaki paşa'da 6 gol 3 asist. Üstelik bitmiş jorgensen'i zorla oynatmalarına rağmen

halil'e 10 milyon falan verileceğine lorient'e 2 milyon verilip alınmalı sezon sonu

Oyuna katkısı teknik kapasitesi vs. hoşuma gitmedi Bjk maçında. Normalde farklıysa bilemem.

Bjk macindaki performansından daha iyisini yapan biri,henuz bekledigim gibi degil

Ligin en fazla skor katkisi yapan yerli oyuncusu. 9 gol 3 asist.

Ligue 1’deyken alınsın diyordum almadılar. Adam tam bizim lige uygun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt