Ekrem Altıntaş
Parçalı Üye
- 28 Kasım 2008
- 4.469
- 918
- 1.853
Once hoca gitsin duzgun bi hoca gelsin o karar versin bu hocayla ben maksimumda oynayan oyuncu gormedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buldunuz mu günah kecisi ilan edeceginiz bir futbolcu ? Her oyuncumuzun "Umut Bulut dahil" ortalama 20%-55% performans ile oynadigi/oynatildigi bir dönemde, hic bir tane oyuncuya bok atamam. ADAM gibi bir Teknik Direktör getrilsin, ADAM gibi verim alsin oyunculardan, sonra siritanlari yine uzaklastirmayi biliriz bu takimdan.
yav saçmalıyorsunuz bence. umutun über süpersonik topçu olduğundan yapmıyorum bu savunmayı. bu adamın kapasitesi bu. iyi niyetinden şüphem yok, asıl bunları Galatasaraya alanlara kızacaksınız
Boş poziyondakı Berke o pası atmamasımı iyi niyet?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı pozisyonu Burak yakalayıp atamasaydı aynı şeyleri düşünürmüydünüz? Umut yeteneksiz ama kendini biliyor yedekte durmayı sorun etmiyor en azından ama Burak öylemi hem yeteneksiz hem kendini dünya yıldızı zannediyor. Bu başlığı Umut-Burak ikilisi olarak değiştirin bence.
umutu halı saha takımınızda oynatır mısınız?
Böyle şeylerde takılacaksak işimiz var. Forvet bencil olur, pas vermediği, veremediği için puan kayıplarına sebebiyet verir. Hemen her takımda bunu görüyoruz.
Umut'un yetenekleri de belli abartmanın lüzumu yok.
Takımda düzgün top oynayan formu yerinde bir ya da iki futbolcu çıkar. Ne oynadığımız belli değil. Tek tük şans yakalıyoruz ve onları harcayınca da hata yapanları biz harcıyoruz. Galatasaray pozisyona giremiyor, oyunu domine edemiyor ve bunun sorumlusu en başta kenardaki isimlerdir. Daha sonra futbolculara indirgemek gerekir durumu.
umutu halı saha takımınızda oynatır mısınız?