Umut Bulut Boykot Başlığı

Once hoca gitsin duzgun bi hoca gelsin o karar versin bu hocayla ben maksimumda oynayan oyuncu gormedim

Buldunuz mu günah kecisi ilan edeceginiz bir futbolcu ? Her oyuncumuzun "Umut Bulut dahil" ortalama 20%-55% performans ile oynadigi/oynatildigi bir dönemde, hic bir tane oyuncuya bok atamam. ADAM gibi bir Teknik Direktör getrilsin, ADAM gibi verim alsin oyunculardan, sonra siritanlari yine uzaklastirmayi biliriz bu takimdan.

Hoca dedi dimi Berk'e pas atma diye.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

haftAya maç felan izlemiyorum

benim boykotum bu şekilde olcaktır

yav saçmalıyorsunuz bence. umutun über süpersonik topçu olduğundan yapmıyorum bu savunmayı. bu adamın kapasitesi bu. iyi niyetinden şüphem yok, asıl bunları Galatasaraya alanlara kızacaksınız

Boş poziyondakı Berke o pası atmamasımı iyi niyet?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam juve maçlarının kahramanı özellikle geçen sezon oldukça formdaydı bu sezon o da bozuldu

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

O pası atmamağın forumla felan alakası yok.

Boş poziyondakı Berke o pası atmamasımı iyi niyet?

bence o pozisyonda berkin boşta olduğunun farkında bile değildi, çünkü onu yapacak alan kontrolü ve boş oyuncuyu görebilme yeteneğide kısıtlı bu adamın. yine söylüyorum ve hep söyleyeceğim umut bulut bizde oynayabilecek yetenekte bir oyuncu değildir. sadece fatih hocanın gazlı,harala gürele hücum yapıp oyunu rakip yarıya yıktığımız maçlarda işe yarar. doğru ve ayağa paslı teknik ve taktiğe dayalı bir sisteme sahip takımlarda umut yedek dahi olamaz.

Bu ayki günah keçisi Umut Bulut olmuş sözde taraftarlara eğlencelik çıkmış. ..

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Aynı pozisyonu Burak yakalayıp atamasaydı aynı şeyleri düşünürmüydünüz? Umut yeteneksiz ama kendini biliyor yedekte durmayı sorun etmiyor en azından ama Burak öylemi hem yeteneksiz hem kendini dünya yıldızı zannediyor. Bu başlığı Umut-Burak ikilisi olarak değiştirin bence.

31 yasina gelmis adam, 1.8 million euro net para aliyor. bide dert etseydi yedek kalmasini. ben 22 yasindayim, bana o parayi versinler ben 10 sene boyunca sirf antremanlara cikarim, ses bile cikartmam, söz.

O pasdan önce bence Berk'i göremedi bile, o sogukkanlilik yok Umut'da. Kaleyi görünce gözü dönüyor pata küte vuruyor zaten. 3 metreye attigi pas kısa dusuyor adamin ya, nasil futbolcu oldugu arastirilmali. Allah yürü ya kulum demis, cezasini biz cekiyoruz.

Tapa

Umutu bu takıma anca hasan şaş vb. adamlar getirebilirdi zaten "Umut koşuyo,baskı yapıyo yeaaaa" diye senede 6 trilyon kazanıyor şimdi bu adam.. Sneijderın yerine Matic ve Ben arfayı düşünen adamlardan anca böyle bi transfer beklenir zaten.

Böyle şeylerde takılacaksak işimiz var. Forvet bencil olur, pas vermediği, veremediği için puan kayıplarına sebebiyet verir. Hemen her takımda bunu görüyoruz.

Umut'un yetenekleri de belli abartmanın lüzumu yok.

Takımda düzgün top oynayan formu yerinde bir ya da iki futbolcu çıkar. Ne oynadığımız belli değil. Tek tük şans yakalıyoruz ve onları harcayınca da hata yapanları biz harcıyoruz. Galatasaray pozisyona giremiyor, oyunu domine edemiyor ve bunun sorumlusu en başta kenardaki isimlerdir. Daha sonra futbolculara indirgemek gerekir durumu.

Böyle şeylerde takılacaksak işimiz var. Forvet bencil olur, pas vermediği, veremediği için puan kayıplarına sebebiyet verir. Hemen her takımda bunu görüyoruz.

Umut'un yetenekleri de belli abartmanın lüzumu yok.

Takımda düzgün top oynayan formu yerinde bir ya da iki futbolcu çıkar. Ne oynadığımız belli değil. Tek tük şans yakalıyoruz ve onları harcayınca da hata yapanları biz harcıyoruz. Galatasaray pozisyona giremiyor, oyunu domine edemiyor ve bunun sorumlusu en başta kenardaki isimlerdir. Daha sonra futbolculara indirgemek gerekir durumu.

Hayir.Forvet belli yerlerde bencil olur. 10 kisi kalmisken arkadasin bosken bencil olamaz.Hele kapasiten belliyse hic bencil olamaz

cingıl bels

Bedava Cenk vardı salak gibi sözleşme yapmadılar. Almaya kalksan forvette bulamayacaksın Burak'la Umut işin komik tarafı. 5 metreye pas atamayan ubersonik 2 yeteneksiz adam bizim forvetimiz.

İnsanlık tarihinin görüp görebileceği en yeteneksiz,vasıfsız forvet.İzlerken acı çekiyorum.

Umut boykot edilecek, ekürisine göz yumulmaya devam mı edilecek yani? Umut 10 puanı hiç etmemiştir, olsa olsa 2 puan Rize, 1 puan da Kasımpaşa maçı ile totalde 3 puanı hiç etmiştir diyebiliriz. Ama ekürisi rahat 25 puan + takım oyununu ve huzurunu hiç etmiştir.

Ha bu arada Umut'un zaten bu kulüp sınırları içerisinde bulunması bile skandaldır o ayrı konu. Böyle bir yeteneksizin bonservisini aldıranlara ve bu adama bir kamyon maaş ödeyenlere selam olsun.

Futbolcular ile kontrat görüşmeleri kim yapıyor onu merak ediyorum? Bu adam yaşlandıkça daha çok para alıyor. 25 yaşında olsa tamam diyeceğim de.

Geri
Üst Alt