Umut Bulut Boykot Başlığı

Orhan Terzi

Ulubatlı Souness
- sezon boyu minimum 10 puanimizi ic etti (yalan mi)

- rize maci idi yanlis hatirlamiyor isem, chedjunun gol attigi mac. 90+'da davarlarin atacagi bir pas ilen durduk yerde 3 puanimizi pic etti

- son mac ise unsal'a attigi kazigin affedilmesi mumkun degil, hem takim arkadasini hem takimi hem taraftari yakti

- suratsiz

- futbolmu oynuyor napiyor yani bu herif ,futbola dair en ufak birsey sergiledigini goren oldumu

o hal sorabilirmiyiz ne isi var boyle bitane adamin gs'de. oynadigi her mac zarar anasini satam

VERDICT: elazig maci dahil sezon sonuna kadar maca cikarmayiniz, lig bittigi gun KOVUNUZ

4826_copy.png

- sezon boyu minimum 10 puanimizi ic etti (yalan mi)

- rize maci idi yanlis hatirlamiyor isem, chedjunun gol attigi mac. 90+'da davarlarin atacagi bir pas ilen durduk yerde 3 puanimizi ic etti

- son mac ise unsal'a attigi kazigin affedilmesi mumkun degil, hem takim arkadasini hem takimi hem taraftari yakti

- suratsiz

- futbolmu oynuyor napiyor yani bu herif ,futbola dair en ufak birsey sergiledigini goren oldumu

o hal sorabilirmiyiz ne isi var boyle bitane adamin gs'de. oynadigi her mac zarar anasini satam

VERDICT: elazig maci dahil sezon sonuna kadar maca cikarmayiniz, lig bittigi gun KOVUNUZ

4826_copy.png

Soyadını "Bulut" yaparsan daha iyi olur sanırım. Bir de kelimeye dikkat.

4826_copy.png

Kasimpasa maci sirasinda böyle bir Fotografi hayal etmistim kafamda

Buldunuz mu günah kecisi ilan edeceginiz bir futbolcu ? Her oyuncumuzun "Umut Bulut dahil" ortalama 20%-55% performans ile oynadigi/oynatildigi bir dönemde, hic bir tane oyuncuya bok atamam. ADAM gibi bir Teknik Direktör getrilsin, ADAM gibi verim alsin oyunculardan, sonra siritanlari yine uzaklastirmayi biliriz bu takimdan.

Buldunuz mu günah kecisi ilan edeceginiz bir futbolcu ? Her oyuncumuzun "Umut Bulut dahil" ortalama 20%-55% performans ile oynadigi/oynatildigi bir dönemde, hic bir tane oyuncuya bok atamam. ADAM gibi bir Teknik Direktör getrilsin, ADAM gibi verim alsin oyunculardan, sonra siritanlari yine uzaklastirmayi biliriz bu takimdan.

Geçen yıl Schalke maçında kaçırdığı (Attığı diyemiyorum, Hildebrand attırdı o golü) pozisyonda da başka hoca vardı. Fransa'dayken de başka hoca vardı. Umut hep böyleydi, bir ara patlama yaptı, ben şoka girmiştim ama çabuk döndü özüne..

Berke o pası vermedi ya. Yalnız futbolcu olmadığını ispatlamaz o poziyon bence insanlıktanda pay almamış gibi. İlk defa Galatasarayli bir oyuncuya o kadar küfür etdim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon biter bitmez kendisine teşekkür edilmeyip, plaket verilmeyip derhal gönderilmeli.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Bu da moda oldu büyükle 'adam' yazmak.

yav saçmalıyorsunuz bence. umutun über süpersonik topçu olduğundan yapmıyorum bu savunmayı. bu adamın kapasitesi bu. iyi niyetinden şüphem yok, asıl bunları Galatasaraya alanlara kızacaksınız

Kebapcinin gitmeden attigi kaziklardan

Min 3 senelik imzalamistir futbol profesoru

Maç maç bakacaksak eğer ŞL'de attığı golleri de hatırlamamız lazım. Özellikle Juve'ye attığı gol olmasa gruptan çıkamayacaktık.

Şu anda takım bitik. Belli başlı bazı adamlar (Burdisso gibi niye alındığı belli olmayan adamlar) dışında kimse için peşin hükümlü olmamak lazım.

Aynı pozisyonu Burak yakalayıp atamasaydı aynı şeyleri düşünürmüydünüz? Umut yeteneksiz ama kendini biliyor yedekte durmayı sorun etmiyor en azından ama Burak öylemi hem yeteneksiz hem kendini dünya yıldızı zannediyor. Bu başlığı Umut-Burak ikilisi olarak değiştirin bence.

Geri
Üst Alt