Umut Bulut: "Dünyanın transferini yaptılar, sonra bize gelince paragöz dendi"

kes sesini
paragöz olmasan 1.045.589 Euro alir miydin? 45.589 euroyu gidip kizilaya falan bagislayin deseydin en azindan
gözün doysun

Milyon eurolar kazanipta para onemli degil demiyorlar mi birde.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kes lan. Bir yabanci oyuncuya bak agliyor gelmek icin az paraya (Denayer) yada gidiyor para birakarak(Dzemaili) birde kendine bak 500 euro icin direten

ulan ana baci düz giderim simdi sana paragöz degilmis bilmem 585 euroya kadar bütün parani alan babam miydi ayip ayip, galatasaray sana dünyalari verdi sen karsliginda ne verebildin biraz da bunu düsün, sirf böyle tiplerden yerlif futbolcu transferine karsiyim hemi para gözler hemide yatmayi severler.

Ne alaka?

Her şey bonservis mi?
Hayir efendim hakli felan degil hele aldigi paraya bakilinca son kurusuna kadar pazarlik yaptigi ortada bana paragöz damgasi vurmaya calistilar aciklamasi millet ile dalga gecmekten baska bisey degil

Futbolcular iyi performans gösterince baska takimlardan daha iyi teklif aldiklarinda birakin beni gideyim diyorlar

Eger kulüp sana artik seninle calismak istemiyoruz diyorsa da gitmesini bileceksin

Hakli makli degil aksine evlatlarimiz diye gecinen soyguncularin önde gideni bunlar

Hayir efendim hakli felan degil hele aldigi paraya bakilinca son kurusuna kadar pazarlik yaptigi ortada bana paragöz damgasi vurmaya calistilar aciklamasi millet ile dalga gecmekten baska bisey degil

Futbolcular iyi performans gösterince baska takimlardan daha iyi teklif aldiklarinda birakin beni gideyim diyorlar

Eger kulüp sana artik seninle calismak istemiyoruz diyorsa da gitmesini bileceksin

Hakli makli degil aksine evlatlarimiz diye gecinen soyguncularin önde gideni bunlar

Daha iyi teklif almamış? Alsa da gitmek zorunda değil.

Kapı gibi sözleşmesi var verirsin parasını yollarsın.

Hakkını istemek paragözlük olmuyor.

Taraftarın gözünde kredimi bitirmek için gayret ettiler

:38573:100 tane boş kaleye gol kaçırdığında zaten kredin bitmişti

yenemeyince böyle bos bos konusular mactan sonra.
eger galip gelsek giki cikmazdi.

Gol veya goller işi ne oldu Reis?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Daha iyi teklif almamış? Alsa da gitmek zorunda değil.

Kapı gibi sözleşmesi var verirsin parasını yollarsın.

Hakkını istemek paragözlük olmuyor.

Kimse gitmek zorunda demiyor ama nasıl futbolcular daha iyi teklif alınca vefa falan tanımıyorsa bir kulüp seninle çalışmak istemiyoruz dedi mi gitmesini bileceksin

Bir milyon kırk bin küsür para alıp bana paragöz damgası vurmak istediler diyerek dalga geçmeyeceksin

Özellikle evlat diye geçinen türk oyuncular paragöz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Kimse gitmek zorunda demiyor ama nasıl futbolcular daha iyi teklif alınca vefa falan tanımıyorsa bir kulüp seninle çalışmak istemiyoruz dedi mi gitmesini bileceksin

Bir milyon kırk bin küsür para alıp bana paragöz damgası vurmak istediler diyerek dalga geçmeyeceksin

Özellikle evlat diye geçinen türk oyuncular paragöz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Gitmesini bilmek zorunda değil işte onu diyorum, adama sözleşme vermişler ne yapsın yani?

Bence de aldığı para çoktu o ayrı konu ama takıma bakınca hak etmediği paraları alan, hatta son birkaç yıllık dönemde Umut'un yanında esamesi okunmayacak futbolculara verilen paralara baktığımda haklılık payını da görüyorum.

En zor zamanlarında bile mücadeleden kaçmadı bu adam takım için. Yeteneğini vs. bir kenara bırakıyorum. Umut kadar koşan, mücadele eden kaç tane futbolcumuz oldu?

Tekrar söylüyorum maaşı çoktu ama diğerleriyle kıyasladığımda da paragöz falan değildir bu adam.

Paragoz nasil oluyor baska.
Nereyi mucadele etti ayrica. Mal gibi topun pesine kosup beynini kullanmamak basariysa atlet alalim kossun maclarda o da 3 gol atar heralde ligde

meali:

ne olur arenada beni yuhalayin. ne olur arenada bana agir kufurler edin.

Geri
Üst Alt