Umut Bulut: "Dünyanın transferini yaptılar, sonra bize gelince paragöz dendi"

Sözleşmeye o maddeyi koyduranlarda da haTa var ancak kupa Maçları dahil her maç ilk 11 çıkartan Hamza ile bir anlaşması vardı muhtemelen . Kaldı ki bu herifi sağ Kanada monte edip takımın içine eden de oydu .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Paragoz nasil oluyor baska.
Nereyi mucadele etti ayrica. Mal gibi topun pesine kosup beynini kullanmamak basariysa atlet alalim kossun maclarda o da 3 gol atar heralde ligde

Yahu yeteneğini şunu bunu bir kenara koyuyorum dedim zaten.

Atlet al veya alma bu adam yıllardır ligde belli bir standartın üzerinde performans göstermiş zaten GS'ye gelene kadar, burada da iyi kötü mücadele etti tabii.

Sanki baştan aşağı safi yetenek demişim gibi veya muhteşem bir forvetten bahsetmişim gibi konuşmaya gerek yok.

Aldığı para çoktu diye 2 defa yazdım bir daha yazayım bari. Fakat burada suçlu kim o parayı alan mı veren mi?

Adamın yerine koy kendini. Anormal ücretlerin ödendiği bir takımdasın, üstelik yata yata senden fazla para alanların olduğu bir takımda.

Çıkmış yönetici hakkında ileri geri konuşuyor.

Ne yapacağım bir de bunlara iyilik mi yapacağım?

Son kuruşuma kadar alırım tabii, bunun kulüple ilgisi yok kişilerle var.

Ne kredisi arkadaş sen boş kaleye kaçıracak kadar kötü ol yönetim veya medyanın seni kötü göstermesine gerek yok.Bu taraftarda kör değil herhalde

Belli ki yerlilerin hepsi burayı yan gel yat yeri olarak bellemiş.Bugünkü umut bile sahada basmadık yer bırakmadı.Tabi hala aynı kazma orası ayrı

İşine gelmeyince de böyle ağla takımda bu kadar durduguna sevinmelisin hatta hamza gittiğinde sende postalanmalıydın.

Yav ne itibarsızlaştırması, ulan bırak Galatasarayı 3. ligde oynayacak potansiyelin var maksimum, sen takır takır goller atıp müthiş katkı veriyordun da mı kovuldun klüpten, futbol adına yeteneksizsin

Madem para önemli değildi gideydin para almadan koçum.

Paranın köpeğisiniz hepiniz bilmeyen yok. 1000 tl eksik yatsa hesabınıza hesabını sorarsınız

Bir yönden haklı

O kadar saçma sözleşme yapmışız ki adam oturduğu yerde 2m avroyu kazanacaktı

Yani Umut'un yaptığı iyi değil ama sanki tek suçlu o mış gibi davranmanın anlamı yok

Hata bizde. Hamza'dan ders almamışız ki. Şunları insan içine çıkamayacak hale getirip öyle tekmeyi vurmalıydık ah ah.

Utanmadan bir de hala konusuyor gerizekali.

Y arkadaş fenerden emre,caner,bekir,egemen,selçuk falan bir sürü iyi kötü yerli oyuncu gitti yine beşiktaştan da aynı şekilde gitti ama bir tane eski kulübünü suçlayan açıklama duymadık bu adamlardan.

Ama bizim kulüpten ayrılan bu vasat kere vasat yerliler bile gittikten hemen sonra bu kulübe sallamaya başlıyor.Artık kulüpte nasıl şımartılıyor,medyadaki dostları bunları nasıl pohpohluyorsa...

Bizden gittikten sonra yavsak yavsak konuşmayan futbolcu sayısı azdır
Yerliden soğuttu beceriksizler.
Seni gönderenden de itibarsizlastirandan da Allah razı olsun
İtibari kalmış gibi konuşmus birde.
Keşke yaşanmasaydı ama o terör olayı olmasaydı biri kesin doverdi bunu.
O zamanlarda arkanda olan taraftara en büyük kazığı sen attın sonra para onemli değil.
Bok değil.
Şerefsiz herif

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umut diyelim arkadaslarini satmayi goze alsa ve sunlari soylese. "Hadi ben haksizim.."

"siz sabriye kac senedir ne kadar para odediniz , ben hucumda kotuysem sabri nerede iyi , peki onda da sozlesme uzama maddesi yok muydu , peki sabri kadro disi kalip ona ragmen affedilmedi mi"

"selcuk benden iki kat fazla kazaniyor , ben rezalettim de o cok mu super ?

Hayrovic e grosskreuzt a kim kaptirdi paralari..

dese
ne deriz

Nedense yetersiz olduğunu, artık kulüpte istenmediğini anlamak istemiyor bazı oyuncular. Forvet diye oynattığın adam 3 golle sezonu bitiriyorsa ve ben ne yaptım diyemiyorsa o adamda bir sorun var demektir kusura bakmasın. Giderken de kuruşuna kadar aldı parasını hikaye anlatmış.

Umut diyelim arkadaslarini satmayi goze alsa ve sunlari soylese. "Hadi ben haksizim.."

"siz sabriye kac senedir ne kadar para odediniz , ben hucumda kotuysem sabri nerede iyi , peki onda da sozlesme uzama maddesi yok muydu , peki sabri kadro disi kalip ona ragmen affedilmedi mi"

dese
ne deriz
Cevabı basit.

Bunları demesi ne onun yeteneksiz bir kütük olduğu gerçeğini değiştirir ne de onu haklı çıkarır. Yanlışlar ile başka bir yanlışı doğru gösteremezsin.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ulan dlyprak boş kaleye gol atmaya bile acizsin, kaç senedir yatarak 1.8 i cukkaladın.Ne konuşuyorsun şimdi denyo.Sanamı soracaz transfer yaparken.Paragöz sünde şerefsizsinde.

dese
ne deriz
Profil resmine takıldım da. Fenerli misin sen?
Angry birds sarı lacivert filan. Angry birdsler ne kötü nede kurbanlık bir simge değildir sonuçta filminden yola çıkarsak

dese
ne deriz

Böyle bir sey dese kendisini baya kötü duruma düsürür ve bizim icin yetersiz oyuncu oldugunu kabul etmis olur.

Geri
Üst Alt