Umut Bulut Galatasaray Tarihinin En Kötü Futbolcusu Mudur ?

Umut Bulut Galatasaray Tarihinin En Kötü Futbolcusu Mudur ?

• Evet

Oy: 10 13,2%
  • Hayır

Oy: 38 50,0%
  • Türk Futbol Tarihinin En Kötüsüdür

Oy: 3 3,9%
  • Dünya Futbol Tarihinin Birinci Ligler Düzeyinde En Kötüsüdür

Oy: 25 32,9%

• Kullanılan toplam oy
    76
Şans eseri goleri sayalım tabiki ama bu sendeki umutan daha kötü futbolcu olmamıştır ciddiden. Geçen senelerde bukadar kötü değildi ama bencede.
Bu sene futbolcu bile denilemez umuta. Bütün futbolculara hakaret olur

NKFVaklınaK

Tarik daha kötü. Eray daha kötü. Jem daha kötü.

Bak 3 tane oyuncu saydim.

Tarik daha kötü. Eray daha kötü. Jem daha kötü.

Bak 3 tane oyuncu saydim.
Katılmıyorum yorumuna. 3üde topu stop etmesini beceren çöpler . Umut topu stop etmesini becersin sonra kıyaslama yaparız diğer çöplerimiz ile. Bu saydıkların kötü futbolcu olabilir ama umut futbolcu değil. Halı saha maçında oynatmam ben umutu vallahi.
Abartilan bir durumda yok maalesef yorumum da.

NKFVaklınaK

Umut takimina Buraktan daha fazla katki sagliyor

Torku maçinda gösterdi

Ha berbat mi berbat ama bokunu çikarmaya gerek yok

Kimsenin İorfa'nın kalbini kırmasına izin vermem. İorfa bir tanedir.

Frank de Boer, Ahmet Yıldırım, Victoria, Fleurqin, Almaguer, Volkan Arslan, Christian, Sarr, Barusso, Serkan Kurtuluş, Çağlar faydadan çok zararı dokunan oyunculardı.

Iorfa ile Umut yarisir,ama bence umut bulut evlendikten sonra berbat oynamaya basladi...bilemiyorum 4 duvar arasinda neler oluyor ama yabanci gelinimiz bence umuta agir geldi..

Bu seneki Umut tarihteki en kötü 1. lig futbolcularından birisidir hatta en kötüsü belki de..

Konu fayda anlamında değil bu arada. Fayda anlamında umut bir çok klas dediğimiz futbolcuları ezer geçer

NKFVaklınaK

Geldiği sezon baya katkı sağladık terim li zamanda iyiydi.
Kısacası değildir

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarık Çamdal, Ali Turan, Serdar Özkan, Mehmet Bölükbaşı, kaleci Volkan (Terim'in ilk dönemi) gibi adamları unutmayalım.

Bouzid mesela Umut'tan daha kötü bir futbolcu idi, ama son 25 senedir Türk forvet olarak Galatasray'da oynayan en kötüsü sanırım.

Frank de Boer, Ahmet Yıldırım, Victoria, Fleurqin, Almaguer, Volkan Arslan, Christian, Sarr, Barusso, Serkan Kurtuluş, Çağlar faydadan çok zararı dokunan oyunculardı.

Fleurquin, Ahmet Yıldırım ve Victoria'ya ayıp olmuş sanki biraz. Özellikle Fleurquin'e.

Geri
Üst Alt