Umut Bulut, Galatasaray'a Haciz İşlemi Başlattı!

Emre Arslan

Cezalı
Nevzat Dindar: "Umut Bulut, Galatasaray'a haciz işlemi başlattı. Galatasaray'ın banka hesapları bloke oldu."

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar
Galatasaray-Kayseri maçı öncesi eski futbolcu Umut Bulut Milli Emlak'tan gelen parayı duyunca beklenmedik bir harekette bulundu.

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar
SICAK BİLGİ... Umut Bulut'un başlattığı haciz işlemi mesainin bitmesine 5 dakika kala yapılan ödeme ile durduruldu.. Hesaplar açıldı..

tumblr_ofxrhqRpWU1ujmvy2o1_500.jpg

Futbolcuya neden kizilir anlamiyorum?

Iyi veya kotu sozlesme yapan bizim yoneticiler. O para sonuna kadar hakkidir. Sizde olsaniz aynisini yaparsiniz...

Kufur edilecek tek kisi yoneticiler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Futbolcuya neden kizilir anlamiyorum?

Iyi veya kotu sozlesme yapan bizim yoneticiler. O para sonuna kadar hakkidir. Sizde olsaniz aynisini yaparsiniz...

Kufur edilecek tek kisi yoneticiler

Selam Volkan nasılsın görüşmeyeli?

ayrıca verilen o paralar karşılığında gollerini izlemekte bizim hakkımızdı ama göremedik.yöneticilerin değil ama bizlerin karşılıksız olarak bu renkleri seven insanlar olarak küfür etmeye hakkımız olduğunu düşünüyorum

Selam Volkan nasılsın görüşmeyeli?

ayrıca verilen o paralar karşılığında gollerini izlemekte bizim hakkımızdı ama göremedik.yöneticilerin değil ama bizlerin karşılıksız olarak bu renkleri seven insanlar olarak küfür etmeye hakkımız olduğunu düşünüyorum

iyilik cok sukur diyelim sen nasilsin renktas?

Fikirlerine saygi duyuyorum. Gol kacirdiginda kufur edebilirsin ona lafim yok cunku bende az etmedim. Ama parasini aliyor diye kufur etmek dogru bulmuyorum. Mesela 120m'luk Pogba su siralar 25m'luk top oynamiyor. Suc Pogba'nin mi yoksa ona 120 veren ManU'nun mu?

iyilik cok sukur diyelim sen nasilsin renktas?

Fikirlerine saygi duyuyorum. Gol kacirdiginda kufur edebilirsin ona lafim yok cunku bende az etmedim. Ama parasini aliyor diye kufur etmek dogru bulmuyorum. Mesela 120m'luk Pogba su siralar 25m'luk top oynamiyor. Suc Pogba'nin mi yoksa ona 120 veren ManU'nun mu?

bende pek takılmıyorum artık.işlerim var bu akşam bürodayım bu vesileyle zırvalıyorum kendi çapımda işte

bende pek takılmıyorum artık.işlerim var bu akşam bürodayım bu vesileyle zırvalıyorum kendi çapımda işte
En iyisini yapiyoruz renktas

Bu rezillige daha fazla zaman ayirmak zaman kaybi arti sinir hastaligi baska birsey degil cidden

Ne hallere varsa gorsunler. Zaten boyle giderse 4-5 yila gercek anlamda futbol batacak Turkiye'de. Stadlar dolmuyor dolsa bile ruhsuzlarla doluyor. Kisaca Tr'de futbol bitmis

Galatasaray'a gelmiş en kötü forvet anketi yapılsa Umut Bulut ilk üçe girer.

Önüne gelen yerli topçuya 2-3 milyon euro dağıtan kulübe az bile yapmamış mı ya?

Parasini istemekte hakli ama böyle degil
O yüzden iste evlatlarimiz

Bu aptal herifte suç yok, bu salakları kulübün kapısından sokanda suç.

tapatalk

Tamam fitbolcu parasini isteyebilir ama aclik sinirindami kalmis da bu sekilde parasini talep ediyor

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Ulan daha ne alacan hayatımda gördüğüm en haysiyetsiz topçu oldun gittin la Volkan&Emre'den bile betersin

Koca Kulaklı herif daha doymadın mı ne kadar parasını yiyeceksin bu takımın

Geri
Üst Alt