Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.259
- 26
- 388
Nevzat Dindar: "Umut Bulut, Galatasaray'a haciz işlemi başlattı. Galatasaray'ın banka hesapları bloke oldu."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolcuya neden kizilir anlamiyorum?
Iyi veya kotu sozlesme yapan bizim yoneticiler. O para sonuna kadar hakkidir. Sizde olsaniz aynisini yaparsiniz...
Kufur edilecek tek kisi yoneticiler
Sent from my iPhone using Tapatalk
Selam Volkan nasılsın görüşmeyeli?
ayrıca verilen o paralar karşılığında gollerini izlemekte bizim hakkımızdı ama göremedik.yöneticilerin değil ama bizlerin karşılıksız olarak bu renkleri seven insanlar olarak küfür etmeye hakkımız olduğunu düşünüyorum
ya birak bu isleri volkFutbolcuya neden kizilir anlamiyorum?
Iyi veya kotu sozlesme yapan bizim yoneticiler. O para sonuna kadar hakkidir. Sizde olsaniz aynisini yaparsiniz...
Kufur edilecek tek kisi yoneticiler
iyilik cok sukur diyelim sen nasilsin renktas?
Fikirlerine saygi duyuyorum. Gol kacirdiginda kufur edebilirsin ona lafim yok cunku bende az etmedim. Ama parasini aliyor diye kufur etmek dogru bulmuyorum. Mesela 120m'luk Pogba su siralar 25m'luk top oynamiyor. Suc Pogba'nin mi yoksa ona 120 veren ManU'nun mu?
En iyisini yapiyoruz renktasbende pek takılmıyorum artık.işlerim var bu akşam bürodayım bu vesileyle zırvalıyorum kendi çapımda işte
ya birak bu isleri volk