Umut Bulut 'İsterse' Gidecek!

6 attigimiz macta 21 yasindaki Sinanin yedegi idi.

Daha nazikce nasil "hadi güle güle" denir bilemiyorum ?!! :(

Futbolcu göndermek o kadar kolay değil.
Sezon başında alması imkanı olan hangi prim varsa onu ödersin feshettiğinde futbolcunun kontratını.
Diyelim ki maaşı 1,7 milyon.
Maç başına 10.000 prim var. O sezon 45 maç oynamışsın. 45x10.000 prim ödersin.
Şampiyonluk bonusu 200.000. Artı o 200.000'ü ödersin.
Kupa bonusu 50.000. Bunu da ödersin.

O yüzden tabi ki Umut'un gitmeyi istemesi gerek. Umut gitmeyi nasıl ister? Kendisine iyi bir sözleşme teklif edilirse. Mesela aynı para ya da daha düşük olsa da mesela 1.2 milyondan 4 senelik sözleşme gibi...

Onu da kimse teklif etmeyeceğine göre....
Umut Hamza'nın dediği gibi, koşamayana kadar Galatasaray'da. Aslında halihazırda koşamıyor da, işte önümüzdeki sezon da koşamasın bi. İnşallah sonraki sezona...

Futbolculuğuyla , adam gibi adam babasını karıştırmayın lütfen . Allah mekanını cennet etsin umut'a da sabır versin ama futbolcu Olarak nefret sebebi . Sevmiyorum ve kimse sevmiyor gitsin .

Sent from my iPhone using Tapatalk

700.000 e kiralarız bi kulübe, 1 milyonunu biz veririz Dzemaili de olduğu gibi

başka şartlarda gideceğini düşünmüyorum.

Sabri ile uzatmasınlar o da olumlu

46 maçta oynayıp 7 golü altyapıdan herhangi bi forvet de atardı.
haydi evine kazma.

Hadi hadi doğruuuuuu PTT ligine
Hizmetlerin için teşekkür ederiz

Umutun istediğine kaldıysa niye gitsin ki hamit sakat sakat 1 sezon geçirdi umutta yedek kulübesinde geçirir.

Defol git umut

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umutu sevmiyorum gitmeli tabi düzgün bir biçimde ama yaşadığı da kolay değildi adama her baktığımda üzülüyorum artık..

Ne demek umut isterse kalacak. O zaman kaldı demektir, 2 milyon euro daha bize girmiş olur. Dursun zaten bunu göndermeyi beceremez

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ünal aysalın dediği gibi floryanın 4 çıkışı var.

1462966781721.jpg

Geri
Üst Alt