Umut Bulut ve Tarık Çamdal, Kayserispor'a Gidiyor İddiası!

1Vay be Umut Bulut'la beraber bir devir kapanıyor...Güle güle Iceman Umut !

paralarını biz ödüyoruz nasıl FFP e yarıyor.açıklayabilir misin?

bak renktaş diyelim ki tarık çamdal bizden 1.5 mılyon euro alıyor.. Kayserıspor sana teklif yapıyor oyuncuyu bana ver 600 bin eurosunu ben vereyim, 900 bin eurosunu da sen öde diyor.. sende kabul ediyorsun..

bu durumda ne oluyor ? 1.5 mılyon euro ödeyeceğimiz adama sadece 900 bin euro ödüyoruz 600 bin euro kulübün kasasında kalmış oluyor.. söyleyeceklerim bu kadar teşekkür ederim

artık dayanamayacagım bu kayseriye maıl atmak sart oldu koca klubun aldıgı topculara bak

bak renktaş diyelim ki tarık çamdal bizden 1.5 mılyon euro alıyor.. Kayserıspor sana teklif yapıyor oyuncuyu bana ver 600 bin eurosunu ben vereyim, 900 bin eurosunu da sen öde diyor.. sende kabul ediyorsun..

bu durumda ne oluyor ? 1.5 mılyon euro ödeyeceğimiz adama sadece 900 bin euro ödüyoruz 600 bin euro kulübün kasasında kalmış oluyor.. söyleyeceklerim bu kadar teşekkür ederim

onu bende biliyorum.açıklamaların için teşekkürler.lakin bu oyuncuların paralarının tamamını geçen sene dzemali olayında olduğu gibi biz ödeyeceğiz.

onu bende biliyorum.açıklamaların için teşekkürler.lakin bu oyuncuların paralarının tamamını geçen sene dzemali olayında olduğu gibi biz ödeyeceğiz.

eğer tamamını ödeyeceksek onu bilemiyorum renktaşım.. ama eğer anlattığım gibi olursa iyi olur, aksi olursa enayilik olur...

İkinci takımım bundan sonra kayseri

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam gibi adam!

CrECLwRWgAED4i3.jpg

Tam da kayseri maçı öncesi. Şikeeeeee

Her zaman söylerim, en iyi dostumuz Kayserispor'dur. Fb'ye de gömdüler, bize yatacaklar yine.

geçmiş olsun renkdaş. h.g
Sağol ARO renkdasim. Banlandım banlanalı son saniyede gol attık, deplasmanda kazandik, bir ton transfer yaptik, Umut malından kurtulduk, ikiz şikeci şerefsizlere koydular vs. Her işte bir hayır var demek ki.

Sağol ARO renkdasim. Banlandım banlanalı son saniyede gol attık, deplasmanda kazandik, bir ton transfer yaptik, Umut malından kurtulduk, ikiz şikeci şerefsizlere koydular vs. Her işte bir hayır var demek ki.

1 hafta daha atalim o zaman.

Hani en cok gitmek icin ugrasan adam olcan di ne diye fesh ettik bu adamin sözlesmesini diger ikisi yattigi vmyerden para kazanmak istiyor deniliyordu, bir kerede dogru konusun be

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt