Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.354
- 1.642
- 1.778
hepsinin sözleşmesini fesh etmek lazım gitmezlerse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
paralarını biz ödüyoruz nasıl FFP e yarıyor.açıklayabilir misin?
bak renktaş diyelim ki tarık çamdal bizden 1.5 mılyon euro alıyor.. Kayserıspor sana teklif yapıyor oyuncuyu bana ver 600 bin eurosunu ben vereyim, 900 bin eurosunu da sen öde diyor.. sende kabul ediyorsun..
bu durumda ne oluyor ? 1.5 mılyon euro ödeyeceğimiz adama sadece 900 bin euro ödüyoruz 600 bin euro kulübün kasasında kalmış oluyor.. söyleyeceklerim bu kadar teşekkür ederim
onu bende biliyorum.açıklamaların için teşekkürler.lakin bu oyuncuların paralarının tamamını geçen sene dzemali olayında olduğu gibi biz ödeyeceğiz.
Tam da kayseri maçı öncesi. Şikeeeeee
Sağol ARO renkdasim. Banlandım banlanalı son saniyede gol attık, deplasmanda kazandik, bir ton transfer yaptik, Umut malından kurtulduk, ikiz şikeci şerefsizlere koydular vs. Her işte bir hayır var demek ki.geçmiş olsun renkdaş. h.g
Sağol ARO renkdasim. Banlandım banlanalı son saniyede gol attık, deplasmanda kazandik, bir ton transfer yaptik, Umut malından kurtulduk, ikiz şikeci şerefsizlere koydular vs. Her işte bir hayır var demek ki.
Ligler başlasın rnkdasim atarız hayirlisiyla.1 hafta daha atalim o zaman.