Umut Bulut'un Babası Ankara'daki Saldırıda Hayatını Kaybetti

Maalesef haber doğru. Allah sabır versin

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah rahmet eylesin, cok kotu bu.

Futbol falan filan bi yana...

Merhume'ye Allahtan Rahmet, basta Umut Bulut kardesim olmak üzere kederli ailesine sabir ve bassagligi diliyorum...

Haberi görürken kötü oldum bi an... Umut'a ettigim beddualar aklima geldi... Aslinda hayat hic kimseyi incitmeyecek kadar kisa ve yalan...

Tekrar basin sagolsun Umut Bulut.

Adam zaten moralman çöküktü. Bunu kaldırmak çok ağır. İnsanın nefesi kesiliyor gerçekten. Benim gözlerim doldu adam napsın şimdi.

Adam hayatının her anlamda en kötü dönemini geçiriyor.

Doğruysa Allah rahmet eylesin camiamızın başı sağolsun Allah sabır versin

-Tapatalk-

Çok kötü ya,çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Umut'a ve ailesinede sabır versin.

★★★★

Futbol falan filan bi yana...

Merhume'ye Allahtan Rahmet, basta Umut Bulut kardesim olmak üzere kederli ailesine sabir ve bassagligi diliyorum...

Haberi görürken kötü oldum bi an... Umut'a ettigim beddualar aklima geldi... Aslinda hayat hic kimseyi incitmeyecek kadar kisa ve yalan...

Tekrar basin sagolsun Umut Bulut.

Değmez. Gecen hafta insan evladı oldugu icin hakaret etmek istemiyorum demistim.

Sizde etmeyin.

Hani bu adamların bizde kalmasının ve takımın bu kadar disiplinsiz olusunun tek sorumlusu yönetimlerdir.

Trt spor da canlı yayında haberi doğruladı bir muhabir kulüple görüşmüş..

Allah rahmet eylesin Umut'a da sabır versin. Çok zor zamanlardan geçiyordu zaten adam. Ben bile çok üzüldüm, kanım dondu bir an.

Babası maçı izlemeye gelmiş ve sonra maç bitince dönüşte hayatını kaybetmiş.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. Camiamız ve Umut'un başı sağolsun.

Değmez. Gecen hafta insan evladı oldugu icin hakaret etmek istemiyorum demistim.

Sizde etmeyin.

Hani bu adamların bizde kalmasının ve takımın bu kadar disiplinsiz olusunun tek sorumlusu yönetimlerdir.

aynen öyle mehmet kardesim. Kaldi ki ben hamzaya umuta selcuka, vs.. beddualar ettigimden beri, baya olay basima geldi, bi sekilde ettigin beddua sana dönüyor sanki.

Önce esim düsük yapti, sonra da trafik kazasinda ölümden döndü. Artik beddua falan etmek istemiyorum, futbolu da hayatta cok cok önemli bi yere koymak istemiyorum, elimden geldigi kadar...

"Dünyada ölümden baskasi yalan"

Allah rahmet eylesin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Allahım bu nasıl bir acı.

Bu nasıl bir şey.

Ben bile agladiysam, Umut ne haldedir. O haberi nasıl almıştır.

Ooofff Ooofff.

Başın sağolsun be Oğlum.

Geri
Üst Alt