Umut Bulut'un Babası Ankara'daki Saldırıda Hayatını Kaybetti

Artik dikkat etmeye calisiyorum sarper kardesim. Dedigim gibi bu dünyada geciciyiz, bi gün hepimizin yeri 2 metre kefen. Dolayisiyla, birbirimizi kirmaya hic ama hic gerek yok.

Cok fena üzüldüm Umutun basina gelenlere...

Futbol olarak bakacak olursak zaten kendisinin çok bir suçu yok,ne yapabilir gideyim diyebilir oynamak istemiyorum zararım dokunuyor diyebilir belki.Ama asıl suçlu bu adamı takımda tutan Hamza ve yönetimdir.Bunun için adamın anasını da avradını da bırakmaya gerek yok.Maç izlerken ben de diyorum Umut oha bunu da mı atamadın falan diye ama kendimizi kaybetmeden.Aynen böyle dikkatli olursak sorunların çoğu çözülür.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşaallah geride kalanlara sabırlar versin

Biz burda kızıyoruz bazen yeri geliyor sövüyoruz ama beddua çok kötü bir şey. Ya dönüp dolaşıp sana geliyor yada direkt adamı buluyor. Beddua edenler de umarım pişmandırlar.

Allah rahmet eylesin.

çok üzgünüm.biz burda umut için kötü sözler ettiysek oynamasın diye ettik...kimse umutun kendisinin,anasının,babasının,çocuğunun,eşinin canına beddua okumadı burda.oynamasın istedik sadece...bunun için bişeyler söyledik.

Allah rahmet eylesin..

Son düzenleme:
Düşmanım kadar sevmem kendisini ama gerçekten zor bir dönem geçiriyor Allah rahmet eylesin mekanı cennet, toprağı bol olsun babasının. Kendisine de Allah tan sabır diliyorum :(

Çoğumuz konu futbol olunca herşeyi unutuyor ama hayatın gerçekleri var...Orada bir baba oğlunun maçını izlemiş belki onlarca küfür hakaret duyuyor oğlu hakkında ama adam bir heyecan gitmiş oğlunu yalnız bırakmamış ve milyonluk futbolcunun babası otobüs durağında hain bir saldırıda vefat etmiş.. Yazık cidden çok üzücü bir durum Allah sabır versin umuta..

Oha cok üzüldüm :/ Allah rahmet eylesin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Allah rahmet eylesin, üzüldüm.

{taptap}

maçtan bir önce çekilmiş foto

CdgCNFlW8AAbE3m.jpg

Geri
Üst Alt