GSCimbom
Umut Bulut'un Menajeri: "Umut’un ayrılmaya niyeti yok"
Alper Altun

Umut Bulut'un Menajeri: "Umut’un ayrılmaya niyeti yok" Sayfa 2

Alper Altun ·

Cevap
46
Okunma
2,5K
Sayfa
2/3
size hangi takımdan teklif gelecek zaten elindeki futbolcu kılıklı ucubeyi kim ne yapsın?

Abartısız söylüyorum 1. ligde bile çoğu takımın as kadrosuna girmez, yedekte tutulur. Gol atamayan "golcü" mü olur...

Bu adam bir de 6 milyon kazanacak 1 dk süre almasa bile. Hamza'nın kulakları çınlıyordur.

Bu yerli oyuncularin hepsi böyle iste.. Adamlarin derdi futbol oynamak degil, futbolu sevse gidip yeni kulüp arar.

Dedigim gibi, Sabri de bu hatayi yaptigimiz icin Umut gibileri yüz buluyor. Beni de haftalar sonra yeniden takim'a alirlar diye düsünüyordur cünkü ne de olsa hic bir takim oynamayan bir futbolcuya 2.2 milyon vermek istemez.

gitmesi imkansız zaten 1m verirsin anadolu çomarları 700 800 önerir anca tatlıya bağlanır 1m girecek her türlü ama 800 sözleşme karı sonsuz da performans zararından kurtulmuş oluruz en hayırlı sonuç bu olacaktır

cv1m6.gif

Doğru yabancılarda hep bedavaya gidiyor ulan futbolcu bu hepsinin kıçı başı oynar parasının tamamını yada yakın bir şey almadan gitmez boşa hayal kurmayın. Kim gitmiş ki???

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabancilarin cogu her dönemde 'oynatmayacaksaniz gideyim, forma giymek istiyorum' tarzi aciklamlari olur. Yerliler ise oynasa oynamasa kalmak istiyor cünkü bulmuslar degerinin üzerinde para veren bir kulüp.

Doğru yabancılarda hep bedavaya gidiyor ulan futbolcu bu hepsinin kıçı başı oynar parasının tamamını yada yakın bir şey almadan gitmez boşa hayal kurmayın. Kim gitmiş ki???

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elmander ve Necati istenmediklerini anlayınca ayrılmıştı.Baros,Yiğit ve Engin de yata yata para almıştı.Karakter meselesi yerli yabancı diye ayırmak yanlış.

acima yetime gelir koyar g.tüne gibi bir olay bu.

Sözleşmesini uzattiran yönetim ve özellikle Hamzanin ebesini aniyorum. Hamzayi müjdelediği için.

En mantiklisi, onun cebine 1 milyon Euro verip sozlesmeyi fesh etmek. Baska turlu gitmez, cunku anadolu takimlari 700.000-800.000 den fazla vermez aradaki farki biz kapatirsak ancak gider. Yoksa 1 degil 2 milyon euro cikacak bizden.

Yabancilarin cogu her dönemde 'oynatmayacaksaniz gideyim, forma giymek istiyorum' tarzi aciklamlari olur. Yerliler ise oynasa oynamasa kalmak istiyor cünkü bulmuslar degerinin üzerinde para veren bir kulüp.

Eboue denen dallama ve Baros neciydi, muhacir mi? Adamlara zorla imzaltılmadı bu kontrat. Bu işin Türk'ü, yabancısı olmaz. Eğer anlaşman varsa parasını verir yollarsın, olur biter.

Niye koyuyoruz yahu en kötü en formsuz döneminde bu kulüp sana sahip çıktı mı çıktı. Boş kaleye gol atamadın kadro dışı bırakıldın mı hayır. Senede toplam 3 gol atamadın mevkin forvet ve gol atamıyorsun bir an önce dönüp kendine bakmalı.

Yavşaklığın luzumu yok istenmediğin yerde durmayacaksın arkadaş. Ha p.çlik mi yapıyor kulüp olarak çok fena şerefsiz olacaksın kadro dışı kaldın veya istanbulda ne yaparsanız yapın değil. Günde 3 öğün kros, ağır antrenman koşulları. Çamurda yerde sürünme bitmesini isteyecekleri bir kamp yapacaksın.

Ama yöneten mal olunca öyle oluyor. Bu adamların sözleşmesinde antrenman yapmaz kamp yapmaz maddesi var mı?
Yok.

O zaman nerede bir zulüm varsa uygulayacaksın çok net.

Eboue denen dallama ve Baros neciydi, muhacir mi? Adamlara zorla imzaltılmadı bu kontrat. Bu işin Türk'ü, yabancısı olmaz. Eğer anlaşman varsa parasını verir yollarsın, olur biter.

Haklısın yabancısıda öyle

Ama bu sözde profesyonel futbolcular kendileri gitmek istediklerinde neden kolaylık gösterin bırakın gideyim diyorlar

Arkadaş bu kulübün ekmeğini yemişsiniz kulüp artık çalışmak istemiyoruz dediği zaman karşılıklı güzel güzel anlaşarak ayrılmak varken bu tür hareketler olmuyor

Bu ateş üfleyerek sönmez

Geri
Üst Alt