Umut Gündoğan Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Videolara şöyle bir baktım Engin'e benziyor bu oğlan. Aynı onun gibi koşuyor topla, kanat falan da oynuyorsa ne ala. Birkaç defa soldan içeri süzüldüğü pozisyonlar var. Hayırlı olsun düşük maliyetle katkı sağlar umarım.

ilkay gündoğan ile akrabalığı var mı la bunun... o_O ilkay'ın çin malı olanı gibi duruyor koşuşu bile aynı...

Arkadaş biraz sabredin. yahu..Ne meraklıssınız troll olmaya...Adam yerli bir kere yabancı transfer olsa hak verceğim size kontenjan yüzünden...Hlee bir 6 ay oynasın öyle kararınızı verin..Benim bu sezonki en çok istediğim yerlilerden biriydi..Bakalım inşallah formamızın ağırlığını taşıyabilir..

yedekte kivrak topa hakim topcu yoktu zaten iyi oldu ..

Aydin gibi densizlerden yiidir

İzlemediğim için kesin yorum yapamam ama videolara bakarsak tarz olarak Alper Potuk gibi, fakat üst lige ve büyük takıma adapte olabilir mi bilmiyorum. Malum bizim ligde yıldızlar bile top oynayamıyor.

Tekniğini çok beğendim... Topu Arda gibi saklıyor....

Sent via OSX from Mars....

BeGBU8cCMAATEwZ.jpg

Videolara şöyle bir baktım Engin'e benziyor bu oğlan. Aynı onun gibi koşuyor topla, kanat falan da oynuyorsa ne ala. Birkaç defa soldan içeri süzüldüğü pozisyonlar var. Hayırlı olsun düşük maliyetle katkı sağlar umarım.

Insallah onun karin bölgesi Enginin kine benzemez :)

Kendisini izlemediğim için yorum yapmam doğru olmaz ama Yekta nın gidişiyle o bölgede bir alternatife ihtiyacımız vardı.Hayırlı olsun.Transfer politikamızda genç oyunculara yönelmemiz iyi oldu.

Umut Gündoğan - Timur Ölkebaş ;

Ben Umut'un bu fotosunu ilk gördüğümde aklıma bu oyuncu geldi...

BeGBU8cCMAATEwZ.jpg
photo.jpg

Devre arasının en iyi transferi olucak bu adam. Hırsı yeter. Aydın gibiler yerine bu adamın sonradan girmesi bile bizim için bir artı olur.

23 yaşında daha belki çok erken değil ama tutsun yeter...

Fiziği takımda kendisine yer bulmasına müsait. Bakalım ne kadar yetenekli. Kendisini ispatlasın.

Umut'u Beşiktaş maçından sonra takibe alan biri olarak özelliklerini yazayım ;

İlk Beşiktaş maçından sonra yanlış hatırlamıyorsam konu açmıştım Umutla ilgili...Gerçekten yetenekli heyecan verici bir oyuncu...En beğendiğim yönü devamlı dikine oynamaya çalışması... Dribblingleri ALper Potuk'u andırıyor ama oyun olgunluğu kesinlikle Alper'den üst seviyede.. Oyunu 2 yönlü oynayabiliyor... Hızlı-boyu kısa olsa da fiziği sağlam. Yekta'ya benzer yanı top saklaması..

Türk futbolcuların oyun olgunluğuna 22-23 yaşından sonra eriştiğini düşünürsek yaş olarak da ideal bir oyuncu bana göre...

Tabi ben toplasam 4-5 maçını izledim Umut'un hiçbir maçta da kötü bir izlenim edinmedim...Umarım Bucadaki formunu yükselterek devam ettirir..

Defansif yönü iyimi bu elemanın

Defansif yönü vasatın biraz üstü sevideyse Selçuk İnan'ı keser.

Ayrıca Alper gibi denilmiş ben Umut'u izlemedim o acıdan yorum yapmayı pek istemiyorum ama videolardan bile alper ve bir cok türk futbolcusundan daha teknik oldugu belli oluyor.

Çok çalışırsa tutunabilir takımda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt