Umut Gündoğan Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alper potukla alakası yok.defansı iyidir,top saklar,çalım yeteneği iyidir..ve ardaya benzeyen bi tarafları var :)

Defansif yönü vasatın biraz üstü sevideyse Selçuk İnan'ı keser.

Ayrıca Alper gibi denilmiş ben Umut'u izlemedim o acıdan yorum yapmayı pek istemiyorum ama videolardan bile alper ve bir cok türk futbolcusundan daha teknik oldugu belli oluyor.

Çok çalışırsa tutunabilir takımda.

Dribbligleri Alper gibi onun dışında alakası yok..Tıpkı onun gibi birden hızlanıp 2-3 kişiyi ekarte edebiliyor... Savunma yönü de gayet iyi çift yönlü bir oyuncu..Zaten takımda Selçuk bile bu kadar savunma yaparken Umut'un yapmama şansı yok..

Dribbligleri Alper gibi onun dışında alakası yok..Tıpkı onun gibi birden hızlanıp 2-3 kişiyi ekarte edebiliyor... Savunma yönü de gayet iyi çift yönlü bir oyuncu..Zaten takımda Selçuk bile bu kadar savunma yaparken Umut'un yapmama şansı yok..

Dediğin gibi defans yonu de iyiyse Mancini'nin cok tutacagı bir oyuncu tipi gibi duruyor.

Çok rahat calım atması artı bir özellik Selcuk İnan'ın handikaplarından biri de bu.

bi cacik olmaz bundan. 24 yasina girecek adam. Genclerbirliginin 2 takiminda idmanda izledim 4-5 sene evvel o zaman isik veriyordu, üstüne katamamis bu yastan sonra gelismez fazla. Ha transfer olsun süper oynasin bu laflarimi yedirsin bana bunu isterim o ayri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt