Ünal Aysal: ”2012 vizyonunu devam ettireceğim”

Uza

Suheyl secimi kazansin sonra tekrar kacar bu. Bence plan secimi kazandirmak

Okan hocayi da kovar bunlar secilirse

Bu ateş üfleyerek sönmez başkanımmm

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı başkanım. Seni severim döneminde çok güzeldi ama geçti ve sonrasında batmıştık.

"KULÜPLERİN SATILMASINA KARŞI DEĞİLİM"

Proje takımlarının istikbali var. Kulüplerin satılmasına kesinlikle karşı değilim. Kulüpler patronlaşmalı, sahipleri olmalı. Kulüplerin içine tünemiş, bulundukları yapıya ve ülke futboluna en ufak katkısı olmayan ama kulüplerin renklerini kullanarak kendilerine fayda sağlayan kişilerin kulüpleri eteğinden aşağıya çektiğini bire bir yaşadım."

100 yaşına kadar salmayacaklar anlaşılan

100 yaşına kadar salmayacaklar anlaşılan
588662fcae78490cb44a46c3.jpg

Diyelim 1.1 milyar dolar. Peki toplam insaat masrafi ne kadar olacak?

Gs düsmanı kanala konusmus

Kendi başkanlığından sonra o koltuğu hiçbir zaman dolu hissetmedim.Rakiplere ağzının payını verecek tek isim o yönetimlerde. Yaşı itibariyle gölge başkanlık yapacaksa okey ama Süheyl Batum falan da dolduramaz o koltuğu... Kendisine verilmeyen yetki Dursun Özbek'e verildi, kulüp efsanesi hocamız bile düşmanlarla iş birliği yapıp kendisini arkadan vurdu, şikeyle mücadelesi ve muhalif duruşu nedeniyle de siyasi konjonktür önünü hep set çekti, sonunda da çekti gitti.
Bu süreçte en büyük hatası Albayrak, Dürüst, A. Öztürk gibi deneyimli yöneticileri pasif isimler ile değiştirdi. Sonra da motivasyonu ve konsantrasyonu kaybedip vizyonuna ters isimsiz transferler ile sezonu kaybetti. Ancak amatör şubeler dâhil "başarı, başarı, başarı" deyip ne saha içinde ne de saha dışında başımızı öne eğdirmedi. Enerjisine güveniyor mu bilmiyorum ama "vizyoner" bakışından birkaç kelime duymak bile içimi ferahlattı bir an.

Geri
Üst Alt