Ünal Aysal: ”2012 vizyonunu devam ettireceğim”

Sicip sivayip yillar sonra baskalarinin basarilarina cokmeye calisan bir ezik.

Zaten ekbdi doneminde de Fatih Terim, Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak’in emeklerine cokmustu.

Gitsin borsada al sat yapsin, varsa torun sevsin.

Söyledigi dogru seyler de var ama genel olarak baktigimizda celiskili aciklamalar

Ayrica yine belli etmis itibar adi altinda birilerine maas baglayacak sportif as de

Para yokken kimse aday değilde baktılar para gelecek hepsi akbaba gibi üşütür gerçek bu bunlar akbaba surusu

Ben bu genel kuruldan ümidimi çokdan kestim.

Tam bir rezillik.
Buradan çok yakındır fenerli yönetici bile çıkar.

Erden timuru bir kenarıya koyuyorum.Bunların alayı sözde Galatasaraylı.Bunların Galatasaray umrunda değil.Bunların amacı ego,gönül eylendirmek,popüler olmak..Hobi niyetine giriyorlar bu işlere.

O namussuz K.O.Ç un imrenerek baktığım tek iyi yönü takımına olan bağlılığı.

İstisnalar kaideyi bozmaz.Nefret ettim seneleridr şu sözde Galatasaraylı başkan ve yöneticilerden.

Ulan klüp senelerdir ekonomik olarak zor durumda.Yahu bir kereliğine birlik olun.tek aday çıkarın.ortak payda Galatasaray değil mi.
Ulan dışarıdan erden timur gibi adamlar ekonomik katkı yapmaya çekiniyor bu zihniyet yüzünden.
Ondan sonra sabancı neden gelmiyor zenginler neden gelmiyor.
Bu liseci,az olsun ama benim olsun diyen zihniyet varken kimse gelmez.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Önceki seçimlerde aday olmayan 1'i şimdi de Erden Timur sevildi diye takım iyiyken bile adaylığını açıklamayan 1'i :D Dursun başkanın konuşmalarına göre Erden başkanın yetkisi yine aynı olacakmış.Biz ordan devam edelim..

Ünal başganımı severim ama 80 yaşında ne fayda sağlayacak kulübe manasız bir işe giriyor.

Ünal aysalin kendi döneminde dogrulari da var yanlislari da. Tekrar bu islere girmek icin bence gec kaldi. 83 yasina ragmen baya dinc duruyor ama bu yasdaki insana böyle bir görev ne kadar mantikli olur?

Sen başkan ol sonra gel sportif alde görev almaya çalış. Bu nasıl bi küçülme be

Erden Timur'un transferlere karismamasi oldukca mantikli olur sayet kalacaksa. Onun disinda suan iki isim var, ikisi de bence kotu adaylar : Ozbek - Batum. Suheyl Batum benim kisisel olarak tanidigim bir isim. Hocaligimi da yapti oyle de bilirim kendisi ancak bana gore baskan/lider vasiflari yok. Bu vaisflar bence Ozbek'te de yok Erden'de de. Suan kisacasi lider yok camia da one cikan.

Neyse, futbol subeyi kim yonetir bilmem ancak cok acil transfer yapmasini bilen, futbolu bilen insanlarin gelmesi gerekli. Sofu, gonul adamlari ya da onceki donemlere bakinca paraci tipler degil.

Bu adam bu yaşında, bu hırsla yöneticiliğe soyunuyorsa altında bir şey vardır. Florya fazla büyük bir proje. Dursun a bırakmak istemiyorlar.

Zor zamanda kulübün yanında olan duruşunun hakkı bu seçim.Paranın kokusunu alan batıkların değil.Dursunun yapacağı tek iş erdenle ittifakı devam ettirmek

Geri
Üst Alt