Cevap: Son Dakika l Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı
Az önce seviyeden bahseden sen miydin ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkasında onu yönetebilecek inan kıraç'ın olması Galatasaray başkanlığına yakışan biri olmadığını gösterir.
Hıncal uluç'un inan kıraç hakkındaki yazısı
Kıraç'ın söylemi Polat'a yarıyor - HINCAL ULUÇ - Sabah
yapma halit abi yaaaa
daha sise atacaktik kafalara
nasil da faca cizen tarftar portresi cizdim ama![]()
Şimdi dikkatimi çektide Ünal Aysal 70 yaşındaymış.İlginç geldi,bu adamın bu kadar yaşlı olduğunu bilmiyordum.
Her zaman yalancı, tutarsız, yancı dediğiniz medyadan duyduklarınızla şahıslar hakkında ileri geri yorum yapıyorsunuz. Gerçekten komik. Ünal Aysal'ı ne kadar tanıyorsunuz, Adnan Polat'ı ne kadar tanıyorsunuzda bu tip kesin yargılarla konuşabiliyorsunuz anlamak güç.
Bir yerde okumustum. Adnan Polat´in babasina sormuslar.
"Efendim 79 yasina geldiniz, neden kenara cekilip dinlenmiyorsunuz?"
Cevap:
"Ben isleri bunlara biraksam 2 günde iflas ederiz"
![]()
Her zaman yalancı, tutarsız, yancı dediğiniz medyadan duyduklarınızla şahıslar hakkında ileri geri yorum yapıyorsunuz. Gerçekten komik. Ünal Aysal'ı ne kadar tanıyorsunuz, Adnan Polat'ı ne kadar tanıyorsunuzda bu tip kesin yargılarla konuşabiliyorsunuz anlamak güç.
Galatasaray´in %51´ini sarin aldi AIG. Nasil nasil sahibi olacakmis? Bal gibi sahibiydi bile. Ünal Aysal bu hisseleri geri alip, kulübe devretti. Galatasaray´in sahibi de olabilirdi. Ama olmadi.
Valla önceden birileri için mükemmel seçim işte budur demek istemiyorum artık.
Umarım bizi eski günlerimize döndürecek bir başkana sahip oluruz.
İsmi ve cismi hiç ama hiç önemli değil.
polati taniyorum namik
son gun misimovici aldik dunyanin en iyi topcusu diye tv lerde takilan adam
meger kiralamis arkadasi
bence cok ama cok yeterli![]()