Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Son Dakika l Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Arkasında onu yönetebilecek inan kıraç'ın olması Galatasaray başkanlığına yakışan biri olmadığını gösterir.

Hıncal uluç'un inan kıraç hakkındaki yazısı

Kıraç'ın söylemi Polat'a yarıyor - HINCAL ULUÇ - Sabah

İnan Kıraç dediğin adam kulübün duayenlerinden,kulüp kötü durumdayken elbette çözüm üretecek.Senin hesaba göre Adnan Polat da gelirken arkasında Özhan Canaydın vardı..

Medya da haklı arkadaş..! İstediği gibi ayar verebileceği Adnan Polat varken, neden Ünal Aysal'ı istesin..

yapma halit abi yaaaa

daha sise atacaktik kafalara:)

nasil da faca cizen tarftar portresi cizdim ama:)

Valla önceden birileri için mükemmel seçim işte budur demek istemiyorum artık.

Umarım bizi eski günlerimize döndürecek bir başkana sahip oluruz.

İsmi ve cismi hiç ama hiç önemli değil.

Bir yerde okumustum. Adnan Polat´in babasina sormuslar.

"Efendim 79 yasina geldiniz, neden kenara cekilip dinlenmiyorsunuz?"

Cevap:

"Ben isleri bunlara biraksam 2 günde iflas ederiz"

:D

Her zaman yalancı, tutarsız, yancı dediğiniz medyadan duyduklarınızla şahıslar hakkında ileri geri yorum yapıyorsunuz. Gerçekten komik. Ünal Aysal'ı ne kadar tanıyorsunuz, Adnan Polat'ı ne kadar tanıyorsunuzda bu tip kesin yargılarla konuşabiliyorsunuz anlamak güç.

polati taniyorum namik

son gun misimovici aldik dunyanin en iyi topcusu diye tv lerde takilan adam

meger kiralamis arkadasi:)

bence cok ama cok yeterli:)

Abramovichlere yer yoktur Galatasarayda arkadaslar, neyse bence simdi cay hicte fena gelmez.

polat gitsinde kim gelirse gelsin.ben galatasarayi hic bu kadar kötü ve caresiz görmedim.

Bir yerde okumustum. Adnan Polat´in babasina sormuslar.

"Efendim 79 yasina geldiniz, neden kenara cekilip dinlenmiyorsunuz?"

Cevap:

"Ben isleri bunlara biraksam 2 günde iflas ederiz"

:D

Hahah :D

Az önce seviyeden bahseden sen miydin ?

ne var yorumda gücün bana mı yetiyor forumda yeni sayılırız diye bak Serdar Burak var adam her geldiği yerde başkana şerefsiz diyor .Hadi göreyim şimdi ne kadar adil olduğunu.

Her zaman yalancı, tutarsız, yancı dediğiniz medyadan duyduklarınızla şahıslar hakkında ileri geri yorum yapıyorsunuz. Gerçekten komik. Ünal Aysal'ı ne kadar tanıyorsunuz, Adnan Polat'ı ne kadar tanıyorsunuzda bu tip kesin yargılarla konuşabiliyorsunuz anlamak güç.

Faruk Süren,Ergün Gürsoy,Adnan Öztürk,İnan Kıraçtan daha iyi tanıyorlar sanırım...Malum her gün divana gidiyorlar..

Galatasaray´in %51´ini sarin aldi AIG. Nasil nasil sahibi olacakmis? Bal gibi sahibiydi bile. Ünal Aysal bu hisseleri geri alip, kulübe devretti. Galatasaray´in sahibi de olabilirdi. Ama olmadi.

AIG operasyonu yatırımcıya 23 milyon dolar kazandıracak

AİG'in elinde %20 kadar bir hisse vardı. Sonrada bu hisseleri Galatasaray değil Ünal Aysal aldı.

https://arsiv.ntvmsnbc.com/news/259945.asp

Oda burda.

Ayrıca bilgin olsun Anonim şirketlerde hisselerin yüzde oranları hiç bir şey ifade etmez. Milyon tane hisse basarsın. Ama bir tane altın hisse basarsın. Şirket gelirlerinin %99 u o altın hisseye ait olur, yönetim hakkı altın hisseye ait olur.

Hem hiç bir şey bilmiyosunuz hem de çok şey biliyomuş gibi davranıyosunuz.

Kesinlikle % 1 milyon katılıyorum ve sadece elle tutulur kişileri ayırarak üzülüyorum eğer bunlar gerçekten galatasaray taraftarı ise.. Futbolda sadece kupa ve şampiyonluk görmek isteyenlersiniz.. ama işler sadece böyle yürümüyor..GsCimbom.com'u harbi, sağlam taraftarlar tarafından zevkli bi forum olarak bilirdim bu yüzden üyelik açtım ama şimdi daha net görüyorum.. üzülüyorum.. ( dediğim gibi herkesi katmıyorum ) ..

Valla önceden birileri için mükemmel seçim işte budur demek istemiyorum artık.

Umarım bizi eski günlerimize döndürecek bir başkana sahip oluruz.

İsmi ve cismi hiç ama hiç önemli değil.

amin

ama dusunuyorum

polattan kotusu gelecekse zaten polatin kalmasi ile isler duzelmeyecekki

bu olay hisse senedi isine benziyor

dibe yakinsan alacaksin yokksa dibi tam anlamiyla yakalayip almaya kalkarsan olmaz:)

polati taniyorum namik

son gun misimovici aldik dunyanin en iyi topcusu diye tv lerde takilan adam

meger kiralamis arkadasi:)

bence cok ama cok yeterli:)

Aslında o noktayı vurgulamak istedim abi. Adnan Polat hakkında en azından biraz olsun fikrimiz var ancak Ünal Aysal hakkında adam akıllı kimsenin bir şey bildiğini sanmıyorum. Kimisi çok büyük insan diyor, kimisi ise üç kağıtçının teki havasında konuşuyor. İki taraf da her zaman laf attığı yalancı medya dediği basından duyduklarını söylüyor. :)

nerdeyse küme düsecez,ve bazilari hala adnan polat diyor

Sanki Adnan Polat yokken sportif açıdan biz çok çok daha başarılı idik.Yoksa banamı öyle geliyor.

Geri
Üst Alt