Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Son Dakika l Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

banane aysaldan yaaaa:)

polat gidiyor

senlikler baslasin:)

Aynen Sinan kardeşim.Galatasaray bu değil.

Tabi ya Galatasaray 2 maç arka arkaya kaybetmez hocam,hiçbir yerde göremezsin...

Ama bu çapsızlar,ele güne utandırdı milyonlarca insanı,sokakta yürüyemez olduk birisi laf atıyor sürekli,futbol konuşamaz olduk...

Seneye inşallah yeni yüzlerle,kaliteli isimlerle stadımızda yerimizi alacağız...

sen yeni degilsin sana degil lafim sen sadece olup biteni gormeyenlerdensin

saygim var

evet ajan benim deşifre oldum ,Serdar beyi ikna edebilsem başkan görevde kalabilecekti ama başaramadığım için koltuğa veda etmek zorunda kalacak

Adnan Polatı cidden destekleyen varsa,Gitsin Adnan Polat'a destek konusu açsın.Arkasında olduğunuzu gösterin..Orada istediğiniz kadar konuşun.Son uyarımı yapıyorum..Raporlarda geliyor..

Ben pek destekleyeni görmüyorum ama yasaklandimi desteklemek?burda yeni bir baskan adayi tartisiliyor,tabiki kiyaslamalar yapilacak mevcut baskanla,sacmalamayin.

Halen savunuluyor Polat ilginç.

5 dakika kilitli kalsın. Konu tekrar açılınca, alakasız mesaj yazanlar, alakasız resim vs... eklentiler ekleyenlere uyarısız ceza verilecek. Herkes düşüncesini yazsın sadece, ikili tartışmalarada girmeyelim.

5 dakika kilitli kalsın. Konu tekrar açılınca, alakasız mesaj yazanlar, alakasız resim vs... eklentiler ekleyenlere uyarısız ceza verilecek. Herkes düşüncesini yazsın sadece, ikili tartışmalarada girmeyelim.

Konu açıldı, lütfen uyarılara kulak asın.

Polati destekleyen cok var. Desteklemek derken, adamin hakkini yemek istemiyoruz, cünkü 3 yildir büyük islere imza atti kendisi, ne b.k varsa ugrasti, cözdü, ortadan kaldirdi. Secime 1 yil var, oraya kadar sans taniyoruz, degerlendirir, degerlendirmez, zaman gösterecek. Adam "ben yaparim, yeterki rahat brakin, isime konsantre olayim, sans taniyin" diyorsa, peki diyoruz. Bu kadar basit. Adamin 1 yili var, seneye Galatasaray sampiyon olamazsa, hic ama hic bir sansi yok secimde. Bunu kendisi bizden iyi biliyor.

Halen savunuluyor Polat ilginç.

29 oy almış başkan adaylarınız oylamasında. Nasıl saldırıyorlar Ünal Aysal'a ama:) Çürütüyoruz, papağan gibi tekrar yazıyorlar aynı şeyi. Alem adamlar. Koruma altına almak lazım bunları.

Polati destekleyen cok var. Desteklemek derken, adamin hakkini yemek istemiyoruz, cünkü 3 yildir büyük islere imza atti kendisi, ne b.k varsa ugrasti, cözdü, ortadan kaldirdi. Secime 1 yil var, oraya kadar sans taniyoruz, degerlendirir, degerlendirmez, zaman gösterecek. Adam "ben yaparim, yeterki rahat brakin, isime konsantre olayim, sans taniyin" diyorsa, peki diyoruz. Bu kadar basit. Adamin 1 yili var, seneye galatasaray sampiyon olamazsa, hic ama hic bir sansi yok secimde.

sportif basarinin ne onemi var

seneye sampiyon olursa neden sansi artiyorki?

yersen

29 oy almış başkan adaylarınız oylamasında. Nasıl saldırıyorlar Ünal Aysal'a ama:) Çürütüyoruz, papağan gibi tekrar yazıyorlar aynı şeyi. Alem adamlar. Koruma altına almak lazım bunları.

Bir de şans verelim diyorlar.Daha kaçıncı şans vereceğiz.Nedir bu Ünal Aysal fobisi arkadaş. Adam tamamen profesyonellerden kuracak yapılanmayı.Futbol şubesine karışmayacak.Adnan PolaT'ı dini imanı gibi savunanlar kaybetmiş taraftarlık duruşunu.

hayir ne yaptigini niyetini falan birakin

siz nasil olurda size yalan soyleyen bir insani basinizda gormek istiyorsunuz

ben iste bunu anlamiuyorum

benim bir gururum var

bana yalan soyleyen adama saygi duymam

benim bir gururum var

Aziz Nesin oleeey der susarım.

Tabi ya Galatasaray 2 maç arka arkaya kaybetmez hocam,hiçbir yerde göremezsin...

Ama bu çapsızlar,ele güne utandırdı milyonlarca insanı,sokakta yürüyemez olduk birisi laf atıyor sürekli,futbol konuşamaz olduk...

Seneye inşallah yeni yüzlerle,kaliteli isimlerle stadımızda yerimizi alacağız...

Ciğersizlere sakız olduk çavuş.Yemin ediyorum arkadaşlarımla papaz olmaya başladım.Hiç bu kadar düşmemiştik.

Acikcasi Galatasaray´i bu kadar kücülten bir insanin bu hakki istemesi imkansiz. Böyle bir hakkin ona verilmemesi gerekir. Biz Konyaspor degiliz ki bu rezilligi sanssizlik olarak görelim. Böyle birsey olabilir mi ya? Galatasaray yerle bir ediliyor haftalardir, alay ediliyor canli yayinlarda. Nerdesin sen Adnan Polat? Cikip da en azindan evet kötü bir sezon yasiyoruz ama herkes haddini bilecek diyemiyormusun? Adnan Polat´in yanlislari say say bitmez.

Basarilar Ünal Baskan.

benim bir gururum var

Heh ya bende bunu anlatmaya çalışıyorum isterse seneye şampiyon yapsın. taraftarına sürekli yalan söyleyen her konuda yalan söyleyen sürekli zaman isteyen taraftarını fişleyen başkanın ne işi var başımızda ?

Kafayı çizdireceğim.Polat'ın kuracağı takımdan medet umanlar var halen.

Geri
Üst Alt