Serdar Burak
Cezalı
- 27 Ocak 2009
- 18.458
- 2
- 1.363
Cevap: Son Dakika l Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı
banane aysaldan yaaaa
polat gidiyor
senlikler baslasin
banane aysaldan yaaaa
polat gidiyor
senlikler baslasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen Sinan kardeşim.Galatasaray bu değil.
sen yeni degilsin sana degil lafim sen sadece olup biteni gormeyenlerdensin
saygim var
Adnan Polatı cidden destekleyen varsa,Gitsin Adnan Polat'a destek konusu açsın.Arkasında olduğunuzu gösterin..Orada istediğiniz kadar konuşun.Son uyarımı yapıyorum..Raporlarda geliyor..
evet ajan benim deşifre oldum ,Serdar beyi ikna edebilsem başkan görevde kalabilecekti ama başaramadığım için koltuğa veda etmek zorunda kalacak
5 dakika kilitli kalsın. Konu tekrar açılınca, alakasız mesaj yazanlar, alakasız resim vs... eklentiler ekleyenlere uyarısız ceza verilecek. Herkes düşüncesini yazsın sadece, ikili tartışmalarada girmeyelim.
Halen savunuluyor Polat ilginç.
Polati destekleyen cok var. Desteklemek derken, adamin hakkini yemek istemiyoruz, cünkü 3 yildir büyük islere imza atti kendisi, ne b.k varsa ugrasti, cözdü, ortadan kaldirdi. Secime 1 yil var, oraya kadar sans taniyoruz, degerlendirir, degerlendirmez, zaman gösterecek. Adam "ben yaparim, yeterki rahat brakin, isime konsantre olayim, sans taniyin" diyorsa, peki diyoruz. Bu kadar basit. Adamin 1 yili var, seneye galatasaray sampiyon olamazsa, hic ama hic bir sansi yok secimde.
29 oy almış başkan adaylarınız oylamasında. Nasıl saldırıyorlar Ünal Aysal'a amaÇürütüyoruz, papağan gibi tekrar yazıyorlar aynı şeyi. Alem adamlar. Koruma altına almak lazım bunları.
hayir ne yaptigini niyetini falan birakin
siz nasil olurda size yalan soyleyen bir insani basinizda gormek istiyorsunuz
ben iste bunu anlamiuyorum
benim bir gururum var
bana yalan soyleyen adama saygi duymam
sportif basarinin ne onemi var
seneye sampiyon olursa neden sansi artiyorki?
yersen
Tabi ya Galatasaray 2 maç arka arkaya kaybetmez hocam,hiçbir yerde göremezsin...
Ama bu çapsızlar,ele güne utandırdı milyonlarca insanı,sokakta yürüyemez olduk birisi laf atıyor sürekli,futbol konuşamaz olduk...
Seneye inşallah yeni yüzlerle,kaliteli isimlerle stadımızda yerimizi alacağız...
Aziz Nesin oleeey der susarım.
hayir ne yaptigini niyetini falan birakin
siz nasil olurda size yalan soyleyen bir insani basinizda gormek istiyorsunuz
ben iste bunu anlamiuyorum
benim bir gururum var
bana yalan soyleyen adama saygi duymam