Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Kim gelirse gelsin Bize sadece şunları getirsin.. eminim büyük coğunluk katılıcaktı..

1- Fatih Terim - Tam yetki florya

2- Haldun Üstünel - Futbol Şube

3- Scout Ekibi

4- Tamamen Prof. Futboldan anlayan Teknik Ekip

5- Varsa Devam Edin..

hadi ya?

ne alaka abdürrahim albayrak?

Ne alakamı..İnan kıraçın tek tuttuğu adamdır kendileri..her sene Gs eğitim vakfına para yatırıyor kendileri...Telegolde inan kıraç abdurrahim albayrakın görev alacağını söyledi..daha sayım mı:D

Kim gelirse gelsin Bize sadece şunları getirsin.. eminim büyük coğunluk katılıcaktı..

1- Fatih Terim - Tam yetki florya

2- Haldun Üstünel - Futbol Şube

3- Scout Ekibi

4- Tamamen Prof. Futboldan anlayan Teknik Ekip

5- Varsa Devam Edin..

bir de yetmez ama Adnan Polat

Abdürrahim Albayrak daha 2 kelime bir araya getirip cümle kuramiyor yahu :D Futbol subesi ona mi emanet edilirmis? :D Futbolculara arkadaslik yapar en fazla. Bunun adini ne koyariz bilemem :) Menejerlik mi denir, idareci mi denir bilmiyorum artik :) Ama sube emanet edilmez :)

Pazar günü kongre çok şeylere gebe. Adnan Polat' ın bu kadar güçlü isim karşısında onu ayakta tutabileceği hiç bir kozu kalmadı..Son kozu olan stad' da açıldı ve kredisi bitti..Şayet sportif başarı gelseydi rüzgarı alır giderdi ama ligde 13 mağlubiyet almış bir takımın seneye daha iyi olacağına nasıl güvenebiliriz ki...Bunu bize nasıl garanti edebilir bu saatden sonra, Elano, Keita ve Misimoviç' e kapıyı gösteren bir anlayışa nasıl güvenelim..Kazım Kazım' ı havada kapan, Serdar Özkan' ı bomba transfer sayan Polat lütfen bizi biraz seviyorsa gereğini yapsın..

Abdürrahim Albayrak olayı külliyen uydurma.

Samet Güneş isimli arkadaş transfer dönemlerinde de bu tip bir çok tutarsız mesaj yazmıştır. Şu gelecek bu gelecek dediği hiç bir adam gelmemiştir. Ibricic hakkında bir gün müthiş bir futbolcu iki gün sonra bu adam kim yazmıştır. Mesajlarına güven duymamanızı tavsiye ederim.

Türkiye Süper Ligi için herşey paradır...Türkiye Liğinin üstünde bir kadro kurarsın ondan sonra bak bakım ...paraya bakıyor mu bakmıyor mu işler...Bu zamanda paran yoksa ADNAN POLATIN durumuna düşersin rezil bir şekilde...

Abdürrahim Albayrak daha 2 kelime bir araya getirip cümle kuramiyor yahu :D Futbol subesi ona mi emanet edilirmis? :D Futbolculara arkadaslik yapar en fazla. Bunun adini ne koyariz bilemem :) Menejerlik mi denir, idareci mi denir bilmiyorum artik :) Ama sube emanet edilmez :)

bundan sonra sade bana hesap verecesunuz :D

Pazar günü kongre çok şeylere gebe. Adnan Polat' ın bu kadar güçlü isim karşısında onu ayakta tutabileceği hiç bir kozu kalmadı..Son kozu olan stad' da açıldı ve kredisi bitti..Şayet sportif başarı gelseydi rüzgarı alır giderdi ama ligde 13 mağlubiyet almış bir takımın seneye daha iyi olacağına nasıl güvenebiliriz ki...Bunu bize nasıl garanti edebilir bu saatden sonra, Elano, Keita ve Misimoviç' e kapıyı gösteren bir anlayışa nasıl güvenelim..Kazım Kazım' ı havada kapan, Serdar Özkan' ı bomba transfer sayan Polat lütfen bizi biraz seviyorsa gereğini yapsın..

Büyük cogunluk kalacak dedi garanti iste düzelecek hersey :D

Abdürrahim Albayrak olayı külliyen uydurma.

Samet Güneş isimli arkadaş transfer dönemlerinde de bu tip bir çok tutarsız mesaj yazmıştır. Şu gelecek bu gelecek dediği hiç bir adam gelmemiştir. Ibricic hakkında bir gün müthiş bir futbolcu iki gün sonra bu adam kim yazmıştır. Mesajlarına güven duymamanızı tavsiye ederim.

Sana kanıtını gösterirsem burda rezil ederim seni ama tamam mı..?

Ben Ünal Aysal ismini Adnan Öztürk 2.başkan olursa ve Üstünel'ide yönetime alırsa desteklerim.Parası falan umrumda değil dicem ama futbol için umrumda şu açıdan,bu zenginliği ve tecrübesi görmüş geçirmişliği yumruğu vurdumu yer yerinden oynatabilecek biri olması nedeniyle sıcak bakıyorum açıkçası.5 milyar doları olan bir adam karşısında herkes ceketinin önünü ilikler.Bankalardan kredi alırken yalvarmak zorunda kalmayız en basiti en önemliside Aziz'in karşısında Ünal Aysal gibi bir adam durabilir ancak bazıları istediği gibi ligin kaderini değiştiremiyecek artık onun için Ünal Aysal doğru isimdir.Ünal Aysal ismi bile bir güven getirir o klübe ve gelirlerinide arttırır hem mali hem sportif açıdan düzgün bir liste ile girerse takımı 6-7 sene sonra borçsuz bir şekilde ve mal varlığı milyar dolarlar civarında olan bir klüp olarak bulabiliriz.Zaten büyük ihtimal 2.başkan Adnan Öztürk olacak Adnan Polat'ı az daha devirecekti geçen seçim 400 oyla kaybetti Ünal Aysal o kesimide kendi içine katmak isteyecektir ve yaşı gereği genç ve vizyonu olan Adnan Öztürk'ü 2.başkan seçmesi gibi doğal birşey olamaz.Zaten kongre üyeleri tarafından geleceğin başkanı olarak gösteriliyor ve Liseli olması en büyük avantajı en kötü yönetimde olacaktır Adnan Öztürk,Haldun Üstünelide alırsa hatta Adnan Öztürk Kenyon ve ekibini getirip onlarıda yönetim kadrosuna katarsa seçimi ezici farkla kazanır.Adnan Polat'dan kurtulduğumuz gün kına yakacağımız gündür.Ünal Aysal bu arada Galatasaray Lisesi mezunu'dur.Onun için seçilmesi %98 diyebiliriz yönetim böyle başarısızken ve kendi arasında bölünmüşken onun için Polat sonuna kadar direniyor ama elinde sonunda devrilecek yoksa Galatasaray'ın 2 senesi daha kaybedilecek.

Abdurrahim Albayrak'in Hollywood zombi filmlerinden birinde oynadigini biliyor muydunuz?

fft22_mf540689.Jpeg

Ünal Aysali hic ama hic tanimam... Azize gibi eziklerin basini ezebilirmi yoksa polat gibi seyredermi sadece ?

Adnan Polat bu zamana kadar futbola önem vermediği için 2008 'den beri 93 futbolcu 6 tane teknik direktör değişti değil mi Adnan Polat 'a inanan arkadaşlar? :asd: :asd:

Böyle taraftar olduktan sonra istediğin kadar başarısız ol 5 sene daha yönetirsin bu kulübü. Ne desen inanıyorlar nasılsa. :asd:

Geri
Üst Alt