Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

adnan öztürk aslında iyi geliyor bana geçen seçimde neden 2006 da yoktun o zaman nerdeydin dedik ama adam efnedi gibi kaybetti başarılar diledi gitti projeleride vardı etraflara milyonlar saçacak parasıda olduğunu sanmıyorum .

liseden epey bir gençle temasa geçmiş o dönem harclarını ödeyerek vs. ama destek bulamadı fazla. Ben Polat futbolla hiç ilgilenemediği için kredisini tüketmediğini düşünüyorum ama ola ki giderse gelen isim kesinlikle Aysal olmamalı , bu benim görüşüm.

Hayat bana Galatasaray konusunda 2 kapak taktı amiyane tabiriyle

1- Adnan Polat konusunda geçen seçimlerde gelsin diye Allah'a dua ettim o derece endişeli seçilince o derece memnundum

2- Galatasaray Liselilerin varlığının bu kulüpten artık tamamen tasfiye olmasını istiyordum ama meğer bugün gelinen noktada lise bi otokontrol mekanizmasıymış

Bu yüzden Ünal Aysal ismini duyunca içten içe çok seviniyor ama sonra kendime çeki düzen veriyorum ...

de rossi romada mutlu değilmiş. ünal başkan getirebilir.
Yok kimse istemez bu transferi..Zaten Aysal başkan olmasın..Adnan Polat başkan seçilir umarım., Daha ucuz yerli oyuncular getirecekmiş..Özellikle sözleşmesi bitenler..Uyum sorunuda olmaz.

Aday oldugu belli iste. Pazar aksami hersey netlesir. Duruma göre son aciklamalar yapilir. Adnan Polat kendine yakisani yapsin ve Galatasaray menfaatlerini düsünsün. Bu kadar tepki varken 1 sene daha Baskanlik yapmak benim hakkim diyemez. O kadar güveniyorsa kendine ve üyelere aday olsun yeniden secilsin. Ama secim yapmiyorum, baskanlik yapacagim demek kisisel menfaattir. Galatasaray´i bölmektir. Galatasaray´a gelecek sezon icin fayda getirmez, cok kötü sonuclar dogurur.

Adnan Polat secim karari alsin, Ünal Aysal da kesin aciklamasini 1 saat icinde yapacaktir kesinlikle.

Adnan POLAT' ı gözünüzde çok büyütmeyin..Bakmayın divan'da kendi adamlarının alkış tuttuğuna. Kongre delegeleri üzerinde öyle tahmin edildiği kadar gücü olmadığını son seçimlerde gördük. Özhan Canaydın gibi gibi kemik oylarıda yok hatta, Adnan Öztürk' ü sadece 600 oy farkla geçti hatırlayın. Üstüne bu tarihe geçen sportif başarısızlıklar, yönetim içi parçalanmalar, stad aşılışında yaşanan rezaletde geldiki seçilme şansı neredeyse hiç yok...Zaten o yüzden seçim kararı alamıyor ki, kendine güvense sandık orada ama nerdee...

Ünal Aysal'ı aşırı derecede isteyenler sebepleri sıralayabilir mi ?

Parasi pek umrumda degil; en azindan Aziz bey ve Mahmut bey'in kafalarini ayaginin altina almasini istiyorum.

daha hagi'yi gönderemedik...polati nasil yollayacaksiniz renkdaslar ??? :sad007:

Yok kimse istemez bu transferi..Zaten Aysal başkan olmasın..Adnan Polat başkan seçilir umarım., Daha ucuz yerli oyuncular getirecekmiş..Özellikle sözleşmesi bitenler..Uyum sorunuda olmaz.

aysal nasıl getirecek pahalı yerli oyuncuları ? yeni sponsporluklarmı cebindenmi

1-Eminim bundan kötüsü olamaz..

2-Kuracağı Listeden umutluyum (Adnan Öztürk,Ali Dürüst,Abdürrahim Albayrak,Belkide Kenyon)

3-Eminimki Polat gibi transfere karışmayacaktır..Bu işi uzmanlarına bırakacaktır.

4-Gelecek hoca ve Alınacak oyunculardan umutluyum..

1-Klüp daha profösyönel yönetilecek,işler ehli insanlara teslim edilecektir.

2-100.000 dolara cenkler,500.000 dolarlara riberry ler elden kaçırılmayacaktır.

3-yönetimde yer alanlar galatasarayı müşteri görmeyip,yaptıkları işlerden para almayacaktır

4-fatih terim,hakan şükür,bülent korkmaz,kısacası tüm efsane isimler küskünlüklerini bi kenara bırakıp galatasarayımıza hizmet edeceklerdir.

5-inan kıracın da dediği gibi;ünal aysal gibi şirket yönetme,para yönetme kabiliyeti üst düzey olan bir başkan galatasaraya faydalı olacaktır.

1. Galatasaray camiasinin bir degisime, pozitif bir havaya ihtiyaci var

2. Güven ortamina ihtiyaci var ( Polat´a güven sifirlandi )

3. Sirket yönetimini cok cok iyi bilmesi

4. Nüfuslu olmasi, güclü olmasi

5. Güclü bir yönetim kuracak olmasi

6. Camiayi yeniden birlestirecek olmasi

Aday oldugu belli iste. Pazar aksami hersey netlesir. Duruma göre son aciklamalar yapilir. Adnan Polat kendine yakisani yapsin ve Galatasaray menfaatlerini düsünsün. Bu kadar tepki varken 1 sene daha Baskanlik yapmak benim hakkim diyemez. O kadar güveniyorsa kendine ve üyelere aday olsun yeniden secilsin. Ama secim yapmiyorum, baskanlik yapacagim demek kisisel menfaattir. Galatasaray´i bölmektir. Galatasaray´a gelecek sezon icin fayda getirmez, cok kötü sonuclar dogurur.

Adnan Polat secim karari alsin, Ünal Aysal da kesin aciklamasini 1 saat icinde yapacaktir kesinlikle.

Onur kardeşim; kendi başkanı tarafından emniyete ihbar edileceğini gören ve bunu içine sindirebilen taraftarlara ne söylesen anlamsız..Bu yönetim ile tarihi rekorları altüst etmisşsin ne ifade eder ki? Demekki bazı arkadaşlar puan tablosunda kendisini Sivas'a, Bucaspor' a yakın görünce pek memnun oluyorlar..Bencede devam etsin Polat, küme düşürene kadar!!

Ünal Aysal bu takimi sirket gibi yönetecektir. Yani herkes kendi isini yapacak, kimse baskasinin isine karismayacak.

Öncelikle surasini bilmenizi isterim..!

Ünal Aysal´in Maddi gücüne bakip hemen Pembe Tablo cizmeyin...

Hersey Para olsa Sampiyonlar Ligi Finali hersene Real Madrid:Chelsea veyahut Man City arasinda gecerdi...

Hersey Para olsa Real Madrid Barcelona´dan yillardir Fark yemezdi..!!

Adnan Polat kendi kendini asti. Intahar etti. Ben bugün olmus hala anlayamadim yaklasik 90 % bütün Galatasaray Toplumundan destek alan adamin bir Adnan Sezgin ugruna, kendi egosu ugruna karsisina nasil aldigini..!!

Para hersey degil ama cok sey..!!

Ben Ünal Aysal nasil biridir bilmem ama hayalimdeki Ünal Aysal´i anlatabilirim..

Hayalimdeki Ünal Aysal...

Galatasaray´in Türk Futbolunda tek büyük oldugunu Topluma hatirlatan adam..

Galatasaray´in yerlerde sürünen imajini Türkiye ve Avrupada dogrultacak adam...!

Galatasaray´in Hem Politik hemde Medya´da gücünü herkese gösterecek adam..!

Aziz Yildirim´in Pis oyunlarina adam bile bulamayacagi bir ortam yaratabilecek kadar büyük bir adam...!

Medya yalakalarinin korkudan Aziz Yildirim´a yalakalik yapamiyacak hale gelmesini saglayan bir adam...!

Türk Futbolunda, Aziz Yildirim´in adamlari olan pislikleri temizleyecek gücte bir adam...!!

Erdogan Bayaraktar gibilerini adam yerine koymayacak kadar güclü bir adam...!!

Devlet´in bile Galatasaray ismini kullanirken uslübünü düzelttirecek adam..!! (Bildigim kadari ile Devlet Ünal Aysal´dan ucuz elektirik almak icin yalvaririmis)

Benim Hayalimdeki Ünal Aysal Futboldan cok Vizyon acisindan Galatasaray´a katkisi olacak... Suan bizi Anadolu Kulüpleri bile ayaginin altina alip sakiz gibi cigner hale geldik...

Kayserili Hurma...

Sivasin Fenerli Baskani...

Trabzonun dingil Sadrisi...

TFF nin Özgeneri..

MHK nin Sarvani...

TFF nin Levent Kizili....

Mersin Idman Yurdunun 1. Lig dahi görmeyenleri...

Bunlar bizi resmen azarliyorlar :)

Benim Hayalimdeki Ünal Aysal bunlari düzeltecek... Kimin ne oldugunu gösterecek..!!

Bunlar elbetteki adamin Vizyonu, Para Gücü ile gerceklesecek... Gerceklesirde...

Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........

Futbolu Para ile oynayamazsin.....

Futbol uzun süre oynamak istiyorsan Parayi Real Madrid, Chelsea, Inter, AC Milan, Besiktas ve Fenerbahce gibi savurmayacaksin....

Sabir ile bekleyip...!!!

Barcelona, B. Dortmund, Bayern Münih, FC Porto gibi alt yapidan baslayip harcayacaksin..."!!

Geri
Üst Alt