Cevap: Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı
Öncelikle surasini bilmenizi isterim..!
Ünal Aysal´in Maddi gücüne bakip hemen Pembe Tablo cizmeyin...
Hersey Para olsa Sampiyonlar Ligi Finali hersene Real Madrid:Chelsea veyahut Man City arasinda gecerdi...
Hersey Para olsa Real Madrid
Barcelona´dan yillardir Fark yemezdi..!!
Adnan Polat kendi kendini asti. Intahar etti. Ben bugün olmus hala anlayamadim yaklasik 90 % bütün Galatasaray Toplumundan destek alan adamin bir Adnan Sezgin ugruna, kendi egosu ugruna karsisina nasil aldigini..!!
Para hersey degil ama cok sey..!!
Ben Ünal Aysal nasil biridir bilmem ama hayalimdeki Ünal Aysal´i anlatabilirim..
Hayalimdeki Ünal Aysal...
Galatasaray´in Türk Futbolunda tek büyük oldugunu Topluma hatirlatan adam..
Galatasaray´in yerlerde sürünen imajini Türkiye ve Avrupada dogrultacak adam...!
Galatasaray´in Hem Politik hemde Medya´da gücünü herkese gösterecek adam..!
Aziz Yildirim´in Pis oyunlarina adam bile bulamayacagi bir ortam yaratabilecek kadar büyük bir adam...!
Medya yalakalarinin korkudan Aziz Yildirim´a yalakalik yapamiyacak hale gelmesini saglayan bir adam...!
Türk Futbolunda, Aziz Yildirim´in adamlari olan pislikleri temizleyecek gücte bir adam...!!
Erdogan Bayaraktar gibilerini adam yerine koymayacak kadar güclü bir adam...!!
Devlet´in bile Galatasaray ismini kullanirken uslübünü düzelttirecek adam..!! (Bildigim kadari ile Devlet Ünal Aysal´dan ucuz elektirik almak icin yalvaririmis)
Benim Hayalimdeki Ünal Aysal Futboldan cok Vizyon acisindan Galatasaray´a katkisi olacak... Suan bizi Anadolu Kulüpleri bile ayaginin altina alip sakiz gibi cigner hale geldik...
Kayserili Hurma...
Sivasin Fenerli Baskani...
Trabzonun dingil Sadrisi...
TFF nin Özgeneri..
MHK nin Sarvani...
TFF nin Levent Kizili....
Mersin Idman Yurdunun 1. Lig dahi görmeyenleri...
Bunlar bizi resmen azarliyorlar
Benim Hayalimdeki Ünal Aysal bunlari düzeltecek... Kimin ne oldugunu gösterecek..!!
Bunlar elbetteki adamin Vizyonu, Para Gücü ile gerceklesecek... Gerceklesirde...
Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........
Futbolu Para ile oynayamazsin.....
Futbol uzun süre oynamak istiyorsan Parayi Real Madrid, Chelsea, Inter, AC Milan, Besiktas ve Fenerbahce gibi savurmayacaksin....
Sabir ile bekleyip...!!!
Barcelona, B. Dortmund, Bayern Münih, FC Porto gibi alt yapidan baslayip harcayacaksin..."!!