- 16 Kasım 2010
- 10.209
- 949
- 1.578
Cevap: Son Dakika l Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı
Hep aynı hikaye.Adnan Polat olmasa bile,mutlaka birisi aday olurdu.Şimdi durum o zamankinden daha vahim.Aday olanlar kulübün borcu arttı diyor.Helvacı kulüpten çıkar sağlayanlar var diyor.Takım tarihinin en kötü dönemini geçiriyor.Daha neye sabır gösterilsin.Batmamız mı lazım?
Nasıl bu kadar seviniyorsunuz anlamıyorum doğrusu.. Çok değil bundan 3 sene öncesine kadar aday cıkmıyordu kulübe ibra üzerine ibra, herşeyin üstüne hipotek vardı bankalar kapıdan almıyordu bunlar çok önemli detaylar doğru adnan polat yönetimi futbolda belki başarı yakalayamadı ama finansal ve ekonomik, mali anlamda cok büyük bir yol aldılar.. şimdi toplantıları izleyince ismi,sanı bilinmeyen adamlar cıkmıs adayız diyorlar.. herkes elini taşın altına koysun ve sadece başarı kupalar için değil ileriye yönelik bu gelişim için kimlerin ne iş yaptıklarına bi baksın.. 2002 den beri aday cıkmayan, kulübe sahip cıkmayan hepsini geçtim üyeler arasında aylıklarını ödemeyenler insanlar ben başkanım diyebiliyorlarsa ve destekliyorsanız. pes...
Hep aynı hikaye.Adnan Polat olmasa bile,mutlaka birisi aday olurdu.Şimdi durum o zamankinden daha vahim.Aday olanlar kulübün borcu arttı diyor.Helvacı kulüpten çıkar sağlayanlar var diyor.Takım tarihinin en kötü dönemini geçiriyor.Daha neye sabır gösterilsin.Batmamız mı lazım?