Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Son Dakika l Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Nasıl bu kadar seviniyorsunuz anlamıyorum doğrusu.. Çok değil bundan 3 sene öncesine kadar aday cıkmıyordu kulübe ibra üzerine ibra, herşeyin üstüne hipotek vardı bankalar kapıdan almıyordu bunlar çok önemli detaylar doğru adnan polat yönetimi futbolda belki başarı yakalayamadı ama finansal ve ekonomik, mali anlamda cok büyük bir yol aldılar.. şimdi toplantıları izleyince ismi,sanı bilinmeyen adamlar cıkmıs adayız diyorlar.. herkes elini taşın altına koysun ve sadece başarı kupalar için değil ileriye yönelik bu gelişim için kimlerin ne iş yaptıklarına bi baksın.. 2002 den beri aday cıkmayan, kulübe sahip cıkmayan hepsini geçtim üyeler arasında aylıklarını ödemeyenler insanlar ben başkanım diyebiliyorlarsa ve destekliyorsanız. pes...

Hep aynı hikaye.Adnan Polat olmasa bile,mutlaka birisi aday olurdu.Şimdi durum o zamankinden daha vahim.Aday olanlar kulübün borcu arttı diyor.Helvacı kulüpten çıkar sağlayanlar var diyor.Takım tarihinin en kötü dönemini geçiriyor.Daha neye sabır gösterilsin.Batmamız mı lazım?

Nasıl bu kadar seviniyorsunuz anlamıyorum doğrusu.. Çok değil bundan 3 sene öncesine kadar aday cıkmıyordu kulübe ibra üzerine ibra, herşeyin üstüne hipotek vardı bankalar kapıdan almıyordu bunlar çok önemli detaylar doğru adnan polat yönetimi futbolda belki başarı yakalayamadı ama finansal ve ekonomik, mali anlamda cok büyük bir yol aldılar.. şimdi toplantıları izleyince ismi,sanı bilinmeyen adamlar cıkmıs adayız diyorlar.. herkes elini taşın altına koysun ve sadece başarı kupalar için değil ileriye yönelik bu gelişim için kimlerin ne iş yaptıklarına bi baksın.. 2002 den beri aday cıkmayan, kulübe sahip cıkmayan hepsini geçtim üyeler arasında aylıklarını ödemeyenler insanlar ben başkanım diyebiliyorlarsa ve destekliyorsanız. pes...

Güzel yazmışsın.

Onu bunu bilmemde. sokaktan birini tutup getirsen şu anki yönetimden daha iyi yönetir. Yönetim demeyede 100000 şahit lazım. Kendi içlerinde birbirlerini yiyolar yiye yiye 3 kişi kaldılar yönetimde. yönetim diye bişey yokki. muhtar gibi yönetiyor takımı. Anadolu takımı olsa şu kadro ilk 7 ye girerdi o bile yok. Ben tutupta futbolla daha çok ilgilenicem artık diyen başkandan bi zıkkım beklemem..

Bu iş bizi bile ikiliğe düşürdü :) neyse ben az kaçar

Yahu siz bu karalama kampanyasina nasil inanirsiniz ya? Adamin sucu zengin olmak mi yani? :) Ise bak ya. Ünal Aysal Galatasaray´i satin mi aliyor? Baskan oluyor sadece. Bu nasil bir istir ya? Polat´in karalama kampanyasina inaniyorlar. Sucu neymis? Cok güclü olmak :)
Haklısın..Tüzük gereği Kimse satın alamaz !!

Ünal Aysal bu klübe başkanlık yapmamalı, yapamaz.

Hisse senetleri ile ilgili tutumunu herkes biliyor.

En ihtiyaç duyulan zamanda, herkesin istediği zamanda çıkıp aday olmadığını herkes biliyor.

Adnan Öztürk olur. Çünkü 2 seçimdir aday.

Haluk Ulusoy olur çünkü Galatasaray aleyhtarı medyayı adam eder.

Federasyonu hizaya sokar.

Ama Ünal Aysal gidip başka klüplere Abrahamovic'lik yapsın.

Bu takımın öyle bir başkan adayına ihtiyacı yok.

Hep aynı hikaye.Adnan Polat olmasa bile,mutlaka birisi aday olurdu.Şimdi durum o zamankinden daha vahim.Aday olanlar kulübün borcu arttı diyor.Helvacı kulüpten çıkar sağlayanlar var diyor.Takım tarihinin en kötü dönemini geçiriyor.Daha neye sabır gösterilsin.Batmamız mı lazım?

Neden çıkmadı o zaman,illaki biri çıkacak diye bir bakış açısı mı var ?

Senin bakış açına göre takım illa ki düzelecek Adnan Polat'ın gitmesine ne gerek var ?

Aynen katılıyorum.. Ozaman sadece ünal aysal değil Ali Dürüst'de aday olsa. 2008 de neden aday olmadı diceksiniz:) çok ters mantıkla bakıyosunuz olaylara..

ekonomi okudun mu bilmiyorum ama büyüyen ekonominin borcu artar .USA'in borcu bizim ülkeninkini katlar en basit vereceğim örnekle.

polatın kişisel hırs ve kimlere yalaklık yaptıgını bilemem bu konu üzerinde bi tartısma yaratmak tarafında değilim.. Ama bu yaptıkları tabikide yalakalıkları veya fişlemeleri ört pas etmez ( fişekleme ve iftira gibi konuların ne kadar doğru oldugunu bilmiyoruz. ) Benm şahsi düşüncem budur.Buralara kolay gelmedik.kimse cıkıpta kulübe sahip cıkmadı.

Polatı destekleyenler..Bildiğim kadarı ile oda aday olacak..

Adnan Polat bize belki 5 Yil evel kurtardi... ama bizi bügün daha kötü yere birakti...artik biktik onun yalanlarindan..

he evet GS baskansiz kalacakti polat olmasa:)

hayir bir isten cakmadiginizi anladimda bari GS klubunu kucuk dusurmeyin baskansiz kalirdi falan diyipde

Polatin her secimde rakibi vardi

Yanlız millet tuhaf he.Akşama kadar Polat'a sallarlar sonra herhangi bir gelişme oldumu korumaya geçiyorlar.

yazini siddet ile kiniyorum...gs de tek aday olan bir dönem hic olmamistir (fb'deki gibi)...ayrica polatin diger alanlarda basarili oldugunu da söyleyemezsin diye düsünüyorum cünkü elinde belgelerin varmi ??? ona bakarsan gs nin bütün malvarliklar ipotek altindaymis suan...kimsenin tanimadigi isimler diyorsun...belki sen gs camiasini tanimiyorsundur....?! bundan 2-3 ay öncesine kadar INAN KIRAC'i kim taniyordu ???? aidatlarini ödemediklerini nereden biliyorsun ??? ilginc olan da bir cok üyenin yazina destek vermesi...

''Kulüp kötü durumda iken ortada yoktular'' muhabbetini geçin,sanki şimdi kulüp çok mu iyi durumda..

ulan adnan polat düştün bi sezgin aşkına , düştün azizin peşine hem kendini bitirdin hem takımı hem bizi...... sana bi şans daha verilirmi şüpheliyim

ahmet kardeşim doğru söylüyosun unutma Türkiyenin En borçlu kulübü Fenerbahçe SK'dür.. Ama dediğin gibi ne kadar büyük gelirin olursa borçlar bunun altında çok rahat gizlenir..

Geri
Üst Alt