Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Son Dakika l Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Kim la bu Ünal Aysal? Bana biri bu herifi anlatsın, neler yapabilir-yapamaz söylesin yani özet geçin beyler.

Ben artik İcraatlerİ gÖrmeden kİmse İÇİn İyİ oldu veya kÖtÜ oldu dememeye karar verdİm...

Ben de adaylığımı açıklıyorum. :asd:

Bu güzel oldu,Polatin suyu isindi.

@Batu Han kardeş hadi bu adamlar bilmeden atıp tutuyor, peki rahmetli Canaydın başkan kendi agzıyla bunları bir tv kalanında açıklamamış mıydı? Oda mı atıp tutup yalan ve tutarsız konuşmalar yapmıştı. Kaç defa kendisine teşekkür ettiğini kendi kulaklarımla duydum

Galatasaray´in %51´ini sarin aldi AIG. Nasil nasil sahibi olacakmis? Bal gibi sahibiydi bile. Ünal Aysal bu hisseleri geri alip, kulübe devretti. Galatasaray´in sahibi de olabilirdi. Ama olmadi.

Ünal Aysal ile Cem Uzan'ı karşılaştıranlar;

Ünal Aysal, kendi ayaklarının üzerinde bugünlere gelmiş biridir. Belli bir paranın üstüne konmamıştır.

Cem Uzan, direk baba parasının üzerine konumuştur. Herkes ne olduğunu biliyor zaten.

Yiğidi vur,Hakkını yeme.. Fazla söze gerek yok.. herkes neyin kimin ne işler yaptıgını çok iyi biliyor.. sadece şampiyonluk ve kupalar için alın size en büyük örnek BEŞİKTAŞ ! bakalım 2012 den sonra neler olucak.. UEFA acıklasın maddelerini herkesi görücem cok başkan değişsin yok futbolcu yok aldında noldu türkiyenin en pahalı yabancı oyuncusu MİSİMOVİÇ'di. adam tek bir kalemde sildi. herşeyden önce enine boyuna düşünün kim haklı kim haksız sonra karar verin..

misimovicin kiralik oldugunu sana soylememislermi:(

Gelen gideni aratır derler.

Aysal basında olduğu gibi kötü biri olsa,

Bu kadar eski yönetici ve başkan onu ister mi??

Konu yine başka yerlere kayıyor..

O değile. "Zamanında kimse taşın altına elini sokmuyodu diyenler" mantıklı düşünemiyor. Zamanında polat soktu ve şimdi halimizi görüyoruz.. en ufak bi başarı yok + git gide çöküyoruz.. Ve asıl demek istediğim şimdi ünal aysal değile Ali Dürüst aday olsaydı onadamı şimdi kulüp düzlükteyken geliyolar diyecektiniz ? Polatla çökmeye mahkummuyuz yani biz ?

Her zaman yalancı, tutarsız, yancı dediğiniz medyadan duyduklarınızla şahıslar hakkında ileri geri yorum yapıyorsunuz. Gerçekten komik. Ünal Aysal'ı ne kadar tanıyorsunuz, Adnan Polat'ı ne kadar tanıyorsunuzda bu tip kesin yargılarla konuşabiliyorsunuz anlamak güç.

Geri
Üst Alt