Ünay Aysal konusunda yorum yapmak istemiyorum. Gelsin, isini yapsin, yorumlariz. Ama tek gercek var: Polat gitmeli!! hemde derhal.
Rijkaard geldiginde hepimiz ne dedik hep bir agizdan: sabir!! istersek ilk iki yil basari gelmesin ama bu adama düsüncelerini aktarmakta yardim edin. kadro kalitesisz diyorsa, kalitesizdir. Polat futbolu koskoca Rijkaard'dan iyi biliyor ve sucu ona atiyor. Sezon basindan beri yapilan her hamle bir fiyasko
- Önce taraftarin sevgilisi, camiaya müthis bir sinerji katan Haldun Üstünel resmen kiskancliktan istifaya zorlandi
-Polat futbol subesinin tüm sorumlulugunu kankasi Sezgin'e verdi. Ne olacagini hepimiz biliyorduk ama bir umut bekledik olacaklari. 2 tane göz boyamak icin yabanci transfer yapildi ve yine en büyük eksiklik göz ardi edildi: Yerli futbolcularin kalitesizligi!
-Sonra isle daha da kötülesti. Fatura sabotaj yapan yerlilere degil, Rijkaard'da kesildi.
-yetmedi: sadece TD olarak degil, insan olarak da berbat biri olan Hagi getirildi. kompleksleriyle takimin belkide en yetenekli oyuncusu Misimovic bitirildi. Sol bek de umut olabilecek Insua sirf kiralik diye oynatilmadi. onun yerine bizi her macta yakan Balta oynadi.
-yine yetmedi: Devre arasinda Hagi'nin sezon sonunda gidecegi belli olmasina ragmen istedigi oyunculara bir ton para akitildi. bu oyuncular yine yabanci, ve yine yerli kalitesi yerlerde sürünüyor.
-yani israrla 2-3 yildir bu takimin sorunu fark edilmedi. belkide islerine gelmedi. sen ön tarafa istersen Ronaldo'yu, Kaka'yi koy. Orta saha göbegi takimin kalbidir. orda Ayhan, Baris, Sarp oynuyorsa ve sen buna göz yumuyorsan bu isi birakacaksin arkadas. yillardir bagiriyoruz su takima adam gibi orta saha alin diye ama yok yok yine yok. bu adamlar daha topu kontrol etmesini bilmiyor. Rijkaard'in taktiklerini nasil anlasin?? Rijkaard'dan ne beklediniz. Sarp'dan Busquets, Ayhan'dan Xavi yaratmasini mi?? sizin capiniz bu iste. daha futbol takimin eksiginin ne oldugunu göremeyecek kadar bilgisizsiniz, koskoca Galatasaray nasil yöneteceksiniz?
-takim Hagi geldikten sonra iyice dagildi ve su anda resmen sokaga cikacak halimiz yok. bari Fener macindan önce Hagi'yi kovun da derbi galibiyeti görelim dedik. onu da cok gördüler bize. 12 yildir Galatasaray'i takip ediyorum. böyle utanc yasamadim.
-ve daha hala utanmadan futbolla ilgelenmedim, bundan sonra ilgilenecegim diyor piskin piskin. bu isleri Haldun'a biraksaydin tam süper olacahhti Adnan efendi ama cekemedin adami. cünkü bu taraftar kimin gercek Galatasaray'li oldugunu anliyor. yürek isi bu. sen kisisel ego'nu, Galatasaray'in menfaatlerinin üzerine koydun ve bu taraftar seni sildi. biz sampiyon olmadan umutluyduk ama bir yil icinde hersey berbat etmeyi basardin. bravo.
Bu taraftara daha fazla eziyet cektirmeden git ve bir daha dönme. bizim bir yilda yasadigimizi 14 sene sampiyonluk görmeyenler bile yasamamistir. Kabus senaryosu üretsen daha positiv bir tablo cikardi. su an resmen kümede kalmaya oynayan bir Galatasaray, tüm kupalardan elenmis, üstüne üstlük yeni mabedinde ezeli rakibine sampiyonluk gazi vermis bir Galatasaray var. bundan ötesi yok. Istifa!!!!