Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Son Dakika l Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Helel olsun AYSALLLLLLL....

Bu adam bizi coşturucak görüceksiniz.!

Aysal Gibi bir adam karşısında polat duramaz.

Haldunu Da al listene albayrak'ıda şu 2 adam yanında olsun memet koska helvacısını da klüpten def et.

Dip not: Şu sahip som meselesini de hangi renkdaşım hatırlattıysa helal olsun çok güldüm keyfim yerine geldi vallahi :D

Gökay kardeşim hepsini anlatim sana. öncelikle herkesin bir bildiği var ortak bi bilgi var çünkü bu kulüpte ve türkiyede bir ilk olarak ŞEFFAF'lık sağlandı ve temizlikçiden su giderine kadar tüm gelir- gider herşey ortaya döküldü.. üzücü oldugu kadarda büyük güven gerektiren durumdu yapıldı.. İnan kıraç'a gelince ona sırtına dayayarak aday olmak çok yanlış.. polat diğer alanlarda ister basket olsun ister su topu binicilik bunların hepsi branştır ve avrupa kupaları aldık. Galatasaray SK | Resmi İnternet Sitesi - www.galatasaray.org burdan bak kardeşim 2008-2010 arası kupalar.. Gs camiasını cok tanıyorsan benide bu arkadaşlarıda aydınlatırsan sevinirm. İnan kıraç mağdem bu kadar büyük adam neden bu zaman kadar cıkıpta bizim halimizi görmedi. sadece 11. sırada olmamızla ilgili değil. Galatasaray SK son 2005 den beri bu çöküş içinde bu zaman kadar kimse cıkmayıpta bu kadar gelir ve bu kadar şan şöhret uyandıran yapılara işlere kavuşunca cıkıyorsa ben inan kıraçı değil k.bakma ama babasını bile tanımam sadece bu işleri yapan adamları tanırm kardeşim..

lafi fazla uzatmak istemiyorum, ama yazilarina katilmiyorum...seffaflik diyorsun ama 300 sayfayi kim okur ki??? 3-4 sayfayi herkes okur...

ayrica diger tüm branslarde basarili olmususuzdur...ama nedeni ben sana söyleyeyim: ADNAN POLAT DIGER BRANSLARA KARISMAMISTIR

futbola karistigi gibi karissa idi, zaten kulüp kökten batardi.

İnşallah kazanır ve şansını iyi değerlendirir.

Sami en direk ve açık sözlü kardeşimizdir, bence sen mesajları pek anlamamışsın ;)

Bu konudaki ilk mesajlarında daha farklı şeyler söylüyodun sanki ama belki de yanlış hatırlıyorum.

Nerden biliyorsun ?

Listesindeki adamlari biliyoruz iste. Adnan Öztürk, Faruk Süren, Ali Dürüst vs. Adnan Öztürk´ün düsüncesini biliyoruz. Peter Kenyon gibi profesyoneller vs. Düsüncesinin degistigini hic sanmiyorum. Yine öyle olacak.

Abramovichlere yer yoktur Galatasarayda arkadaslar, neyse bence simdi cay hicte fena gelmez.

yahu baris sen yapma bari, yemin ederim küme düsmek üzereyiz, seneye de polat baskan kalirsa mayis'ta küme düseriz sonra da yeni gelen baskan enkaz devralir, akilli birisin sen normalde, yani Ünal Aysal gelecegine Polat Baskan kalsin diyorsun, dogru mu anladim seni?Baska biri falan deme, Ünal Aysal mi Adnan Polat mi?

Banko Ünal Aysal (!)

Ünay Aysal konusunda yorum yapmak istemiyorum. Gelsin, isini yapsin, yorumlariz. Ama tek gercek var: Polat gitmeli!! hemde derhal.

Rijkaard geldiginde hepimiz ne dedik hep bir agizdan: sabir!! istersek ilk iki yil basari gelmesin ama bu adama düsüncelerini aktarmakta yardim edin. kadro kalitesisz diyorsa, kalitesizdir. Polat futbolu koskoca Rijkaard'dan iyi biliyor ve sucu ona atiyor. Sezon basindan beri yapilan her hamle bir fiyasko

- Önce taraftarin sevgilisi, camiaya müthis bir sinerji katan Haldun Üstünel resmen kiskancliktan istifaya zorlandi

-Polat futbol subesinin tüm sorumlulugunu kankasi Sezgin'e verdi. Ne olacagini hepimiz biliyorduk ama bir umut bekledik olacaklari. 2 tane göz boyamak icin yabanci transfer yapildi ve yine en büyük eksiklik göz ardi edildi: Yerli futbolcularin kalitesizligi!

-Sonra isle daha da kötülesti. Fatura sabotaj yapan yerlilere degil, Rijkaard'da kesildi.

-yetmedi: sadece TD olarak degil, insan olarak da berbat biri olan Hagi getirildi. kompleksleriyle takimin belkide en yetenekli oyuncusu Misimovic bitirildi. Sol bek de umut olabilecek Insua sirf kiralik diye oynatilmadi. onun yerine bizi her macta yakan Balta oynadi.

-yine yetmedi: Devre arasinda Hagi'nin sezon sonunda gidecegi belli olmasina ragmen istedigi oyunculara bir ton para akitildi. bu oyuncular yine yabanci, ve yine yerli kalitesi yerlerde sürünüyor.

-yani israrla 2-3 yildir bu takimin sorunu fark edilmedi. belkide islerine gelmedi. sen ön tarafa istersen Ronaldo'yu, Kaka'yi koy. Orta saha göbegi takimin kalbidir. orda Ayhan, Baris, Sarp oynuyorsa ve sen buna göz yumuyorsan bu isi birakacaksin arkadas. yillardir bagiriyoruz su takima adam gibi orta saha alin diye ama yok yok yine yok. bu adamlar daha topu kontrol etmesini bilmiyor. Rijkaard'in taktiklerini nasil anlasin?? Rijkaard'dan ne beklediniz. Sarp'dan Busquets, Ayhan'dan Xavi yaratmasini mi?? sizin capiniz bu iste. daha futbol takimin eksiginin ne oldugunu göremeyecek kadar bilgisizsiniz, koskoca Galatasaray nasil yöneteceksiniz?

-takim Hagi geldikten sonra iyice dagildi ve su anda resmen sokaga cikacak halimiz yok. bari Fener macindan önce Hagi'yi kovun da derbi galibiyeti görelim dedik. onu da cok gördüler bize. 12 yildir Galatasaray'i takip ediyorum. böyle utanc yasamadim.

-ve daha hala utanmadan futbolla ilgelenmedim, bundan sonra ilgilenecegim diyor piskin piskin. bu isleri Haldun'a biraksaydin tam süper olacahhti Adnan efendi ama cekemedin adami. cünkü bu taraftar kimin gercek Galatasaray'li oldugunu anliyor. yürek isi bu. sen kisisel ego'nu, Galatasaray'in menfaatlerinin üzerine koydun ve bu taraftar seni sildi. biz sampiyon olmadan umutluyduk ama bir yil icinde hersey berbat etmeyi basardin. bravo.

Bu taraftara daha fazla eziyet cektirmeden git ve bir daha dönme. bizim bir yilda yasadigimizi 14 sene sampiyonluk görmeyenler bile yasamamistir. Kabus senaryosu üretsen daha positiv bir tablo cikardi. su an resmen kümede kalmaya oynayan bir Galatasaray, tüm kupalardan elenmis, üstüne üstlük yeni mabedinde ezeli rakibine sampiyonluk gazi vermis bir Galatasaray var. bundan ötesi yok. Istifa!!!!

Telegolde vuruyorlar bütün gazetelerde vuruyorlar. istediklerini diyorlar. bizim başkan şamaroğlanı olmuş kusura bakmayın:) Ben aziz yıldırıma bi kere bile ağır ithamlar kullanıldığını görmedim medyada..

iŞTE ÜNAL AYSAL' ın CAN ALICI CÜMLESİ...

Savaş kaybetmenin kısa süreli bir kayıp olduğunu vurgulayan Aysal, ''Tekrar güçlerinizi toparlayıp aynı meydana dönebilir, bu defa hatalarınızdan ders alıp başarıyı yakalayabilirsiniz. Cesaret kaybetmek ise her şeyi kaybetmek anlamına gelir. Bir an önce ihtiyacımız olan güveni tazeleyip ileriye bakmalıyız. Galatasaray'ın bugün kişilerin egoları ve kişisel kavgaları ile zaman kaybetmek gibi bir lüksü kalmamıştır'' dedi.

Süpersin Ünal Reisss :D

Bu konudaki ilk mesajlarında daha farklı şeyler söylüyodun sanki ama belki de yanlış hatırlıyorum.

Yanlış hatırlıyorsun.Fazla değil 7 sayfa olmuş tekrar incele.

ÜNAL AYSAL, ABRAMOVICH DEĞİL"

Ünal Aysal, Galatasaray'daki bu menfii ortamı düzeltmek için aday oluyor. Adaylığını tek sebebi budur. Aysal son derece başarılı bir işadamıdır. Uluslararası camiada da sözü geçen bir isimdir. Herkes, Chelsea'nin sahibi Abramovich ile kıyaslıyor ama onun asla böyle bir tarzı yok. Zaten Galatasaray'ı da kimse satın alamaz. Galatasaray'ı yönetebilecek ve kaynak yaratabilecek bir isimdir. Cebinden para harcamak gibi ilkel bir yöntem izleyeceğini düşünmüyorum. Geniş kredi imkanları vardır ve bunları kullanabilir. Galatasaray doğru yönetilirse karlı bir kuruluştur. Abramovich gibi sadece para harcayarak, küplerinden altın saçarak Galatasaray'ı düzlüğe çıkarmayacaktır."

iŞTE ÜNAL AYSAL' ın CAN ALICI CÜMLESİ...

Savaş kaybetmenin kısa süreli bir kayıp olduğunu vurgulayan Aysal, ''Tekrar güçlerinizi toparlayıp aynı meydana dönebilir, bu defa hatalarınızdan ders alıp başarıyı yakalayabilirsiniz. Cesaret kaybetmek ise her şeyi kaybetmek anlamına gelir. Bir an önce ihtiyacımız olan güveni tazeleyip ileriye bakmalıyız. Galatasaray'ın bugün kişilerin egoları ve kişisel kavgaları ile zaman kaybetmek gibi bir lüksü kalmamıştır'' dedi.

Budur

Ünal dede bize Drogba'yı getirrr... :D

Yiğidi vur,Hakkını yeme.. Fazla söze gerek yok.. herkes neyin kimin ne işler yaptıgını çok iyi biliyor.. sadece şampiyonluk ve kupalar için alın size en büyük örnek BEŞİKTAŞ ! bakalım 2012 den sonra neler olucak.. UEFA acıklasın maddelerini herkesi görücem cok başkan değişsin yok futbolcu yok aldında noldu türkiyenin en pahalı yabancı oyuncusu MİSİMOVİÇ'di. adam tek bir kalemde sildi. herşeyden önce enine boyuna düşünün kim haklı kim haksız sonra karar verin..

sadece miis olayindan gs en az 4,5 milyon zarar etti (taksit + futbolcu maasi) üstelik misi den hic faydalanmadan...adnan sezginin seyahatlerini hic katmiyorum bile...

bence de şuan Ünal Aysal'ın gelmesinden çok Adnan Polat'ın gitmesine yoğunlaşmalıyız..

Ünay Aysal konusunda yorum yapmak istemiyorum. Gelsin, isini yapsin, yorumlariz. Ama tek gercek var: Polat gitmeli!! hemde derhal.

Rijkaard geldiginde hepimiz ne dedik hep bir agizdan: sabir!! istersek ilk iki yil basari gelmesin ama bu adama düsüncelerini aktarmakta yardim edin. kadro kalitesisz diyorsa, kalitesizdir. Polat futbolu koskoca Rijkaard'dan iyi biliyor ve sucu ona atiyor. Sezon basindan beri yapilan her hamle bir fiyasko

- Önce taraftarin sevgilisi, camiaya müthis bir sinerji katan Haldun Üstünel resmen kiskancliktan istifaya zorlandi

-Polat futbol subesinin tüm sorumlulugunu kankasi Sezgin'e verdi. Ne olacagini hepimiz biliyorduk ama bir umut bekledik olacaklari. 2 tane göz boyamak icin yabanci transfer yapildi ve yine en büyük eksiklik göz ardi edildi: Yerli futbolcularin kalitesizligi!

-Sonra isle daha da kötülesti. Fatura sabotaj yapan yerlilere degil, Rijkaard'da kesildi.

-yetmedi: sadece TD olarak degil, insan olarak da berbat biri olan Hagi getirildi. kompleksleriyle takimin belkide en yetenekli oyuncusu Misimovic bitirildi. Sol bek de umut olabilecek Insua sirf kiralik diye oynatilmadi. onun yerine bizi her macta yakan Balta oynadi.

-yine yetmedi: Devre arasinda Hagi'nin sezon sonunda gidecegi belli olmasina ragmen istedigi oyunculara bir ton para akitildi. bu oyuncular yine yabanci, ve yine yerli kalitesi yerlerde sürünüyor.

-yani israrla 2-3 yildir bu takimin sorunu fark edilmedi. belkide islerine gelmedi. sen ön tarafa istersen Ronaldo'yu, Kaka'yi koy. Orta saha göbegi takimin kalbidir. orda Ayhan, Baris, Sarp oynuyorsa ve sen buna göz yumuyorsan bu isi birakacaksin arkadas. yillardir bagiriyoruz su takima adam gibi orta saha alin diye ama yok yok yine yok. bu adamlar daha topu kontrol etmesini bilmiyor. Rijkaard'in taktiklerini nasil anlasin?? Rijkaard'dan ne beklediniz. Sarp'dan Busquets, Ayhan'dan Xavi yaratmasini mi?? sizin capiniz bu iste. daha futbol takimin eksiginin ne oldugunu göremeyecek kadar bilgisizsiniz, koskoca Galatasaray nasil yöneteceksiniz?

-takim Hagi geldikten sonra iyice dagildi ve su anda resmen sokaga cikacak halimiz yok. bari Fener macindan önce Hagi'yi kovun da derbi galibiyeti görelim dedik. onu da cok gördüler bize. 12 yildir Galatasaray'i takip ediyorum. böyle utanc yasamadim.

-ve daha hala utanmadan futbolla ilgelenmedim, bundan sonra ilgilenecegim diyor piskin piskin. bu isleri Haldun'a biraksaydin tam süper olacahhti Adnan efendi ama cekemedin adami. cünkü bu taraftar kimin gercek Galatasaray'li oldugunu anliyor. yürek isi bu. sen kisisel ego'nu, Galatasaray'in menfaatlerinin üzerine koydun ve bu taraftar seni sildi. biz sampiyon olmadan umutluyduk ama bir yil icinde hersey berbat etmeyi basardin. bravo.

Bu taraftara daha fazla eziyet cektirmeden git ve bir daha dönme. bizim bir yilda yasadigimizi 14 sene sampiyonluk görmeyenler bile yasamamistir. Kabus senaryosu üretsen daha positiv bir tablo cikardi. su an resmen kümede kalmaya oynayan bir Galatasaray, tüm kupalardan elenmis, üstüne üstlük yeni mabedinde ezeli rakibine sampiyonluk gazi vermis bir Galatasaray var. bundan ötesi yok. Istifa!!!!

Ağzına sağlık..Bizler bizi emniyete ihbar edecek başkan değil, onurumuzu kurtaracak başkan istiyoruz.

şu meşhur "100 milyon dolar" lafları daha cok dolasırsa ortalıkta ünal aysalın seçilmesi hayal olur...

taraftar arasında cok güzel ve hoş bir haber olabilir ancak kongre'de oy verecek üyelerin hic biri böyle bir operasyona oy vermez...

bunu yapan demiröreni görüyoruz... önümüzdeki yıl daha net görecegiz...

keske inan kıraca ve su 100 milyona kalmadan cıkıp adayım deseydi... özgörkey gibi veya öztürk gibi...

banane harcanan paradan arkadasim yalan soyleyen baskan istemiyorum diyorum sen burda hala nobel baris odulunden bahsediyorsun

obama aldi obamaaaaa

Serdar kardeşim Tecrübeli üye olucaksın. yazdıklarını en başından bi oku. 1.nobeli zaten sen espiri yeteneğinden yoksun oldugun için ortaya attın 2. işte biz bu zihniyette oldugumuz için hiç bir zaman kazanamıyorumz.. ben sana durumu güzelce anlattım kardeşim bence bir daha oku.. espirileri,benzetmeleride az kullanmaya calıs kendin bile karıştırıyorsun ne yazdıgını..

Geri
Üst Alt