Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Son Dakika l Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

beyler sakin olun:)

size soyluyorum son iki haftadir polati destekleyen yeni yeni insanlar cikti

omg

tesadufmu yoksa:)

gozumuz heryerde ne oldugunu biliyoruz

:)

Listesindeki adamlari biliyoruz iste. Adnan Öztürk, Faruk Süren, Ali Dürüst vs. Adnan Öztürk´ün düsüncesini biliyoruz. Peter Kenyon gibi profesyoneller vs. Düsüncesinin degistigini hic sanmiyorum. Yine öyle olacak.

O düşünceleri fikirleri geçelim. Laf söylemek basittir ancak bunları icraat anlamında göstermek zordur. Adnan Polat söylediklerini yapmamıştır eyvallahda bu adamların söylediklerini yapacaklarını nereden biliyorsun ?

Adnan Öztürk mesela gerçekten karışmayacak mıydı hiç ya da diğerleri hiç karışmayacak mı ? Çok peşin hükümlü ve net konuşuyorsunuz ama bana göre bu söylenilenlerin hepsi varsayımdan başka bir şey değil. Bu ülkede her gün kaç tane adam çıkıyor vaatlerde bulunuyor, o vaatlerin gerçekleştirilme yüzdesi % 5'i geçmiyor ama.

Birilerini savunurken bence bu kadar net savunma. Yarın öbür gün Ünal Aysal başkan olduğunda onun konusuna girip "Senin gibi başkan istemiyoruz." gibisinden şeyler yazmak zorunda kalabilirsin.

Bu arada Faruk Süren'in adı geçiyor.Yüce Rabbim bir daha nasip etmesin O'na başkanlık,yöneticilik falan filan.İsmini duyunca cinlerim tepeme çıkıyor.

beyler sakin olun:)

size soyluyorum son iki haftadir polati destekleyen yeni yeni insanlar cikti

omg

tesadufmu yoksa:)

gozumuz heryerde ne oldugunu biliyoruz

:)

ahahah ikidebir yaziyorsun bunu, saka yapiyordur dedim ama sen gercekten ciddisin galiba.

iyice sacmaladin aga, kusura bakma.

ben su an Galatasaray başkanı olsam,internet di,forumlardı,gazetelerdi,tribünlerdi derken her 10 galatasary lıdan 8 inin beni sevmediği yerde durmazdım.eğer ki durmak istiyorsam kesinlikle bir cıkarım olurdu

Adnan Polat cok gücsüz bir baskan,Polat yöneticilik yaptigi dönemlerde cok basariliydi,isi biliyorduama baskanlik ona bir gömlek büyük geldi.

020320110951097479030.jpg

Reis geliyor açılın... :D :D

Bence baskan Polat, cimbom sampiyon.

O düşünceleri fikirleri geçelim. Laf söylemek basittir ancak bunları icraat anlamında göstermek zordur. Adnan Polat söylediklerini yapmamıştır eyvallahda bu adamların söylediklerini yapacaklarını nereden biliyorsun ?

Adnan Öztürk mesela gerçekten karışmayacak mıydı hiç ya da diğerleri hiç karışmayacak mı ? Çok peşin hükümlü ve net konuşuyorsunuz ama bana göre bu söylenilenlerin hepsi varsayımdan başka bir şey değil. Bu ülkede her gün kaç tane adam çıkıyor vaatlerde bulunuyor, o vaatlerin gerçekleştirilme yüzdesi % 5'i geçmiyor ama.

Birilerini savunurken bence bu kadar net savunma. Yarın öbür gün Ünal Aysal başkan olduğunda onun konusuna girip "Senin gibi başkan istemiyoruz." gibisinden şeyler yazmak zorunda kalabilirsin.

Polat kalmali mi, gitmeli mi? Bunun kararini verdikten sonra hangi baskan adayinin yapacaklarinin garantisi olabilir ki? Önemli olan, Adnan Polat yeterli mi degil mi diye karar vermek. Bence kesinlikle yeterli degil. Hatta ihanete varan kararlar almistir. Bence kesinlikle gitmelidir. Ünal Aysal da en ideal secimdir.

Ünal Gol Gol Gol sampiyonluk geliyor:D

Adnan Polat dediklerini yapmadı.En azından bu adamların dediklerini yapma ihtimali var.

Eski yönetici Ergun Gürsoy, "Kendisi yakından tanıdığım bir isim. Aday olursa sevinirim. Kalitesi, kapasitesi iş adamlığı buna müsait. Oluşturacağı yönetim de kendisi gibi kuvvetli olacaktır. Galatasaray’ın çağ atlamasına vesile olabilir"

Adnan Polat cok gücsüz bir baskan,Polat yöneticilik yaptigi dönemlerde cok basariliydi,isi biliyorduama baskanlik ona bir gömlek büyük geldi.

hiçde başarıl değildi.şampiyon olan kadroyu tek kalemde nasıl gönderdi hatılrmaıyorsunuz.saftigle,kuzmanovskiler aptal aptal adamlar alarak takımın içine etmişlerdi yine sezginle baraber

Süper lan bu haber inşallah gerçekleşir.

Geri
Üst Alt