Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Son Dakika l Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Yahu daha yönetimin istifa etmesini bırakın, Haginin gidip gitmediği belli değilken, Unal Aysal'ın adaylığını açıklamasına sevinmek ne kadar kötü durumda olduğumuzun göstergesidir. Bu parazitler gidecekmi önce ona bakalım derim.

hiçde başarıl değildi.şampiyon olan kadroyu tek kalemde nasıl gönderdi hatılrmaıyorsunuz.saftigle,kuzmanovskiler aptal aptal adamlar alarak takımın içine etmişlerdi yine sezginle baraber

Yöneticilik yaptigi dönemlerde futboldan sorumluydu,o dönemlerde alinan kupalari bir say istersen

Polat kalmali mi, gitmeli mi? Bunun kararini verdikten sonra hangi baskan adayinin yapacaklarinin garantisi olabilir ki? Önemli olan, Adnan Polat yeterli mi degil mi diye karar vermek. Bence kesinlikle yeterli degil. Hatta ihanete varan kararlar almistir. Bence kesinlikle gitmelidir. Ünal Aysal da en ideal secimdir.

Adnan Polat bana göre de gitmeli. Ortada güven olmayan bir ortamda başarılı olması çok zor. Onun yerinde olsam olağanüstü seçim kararı alıp sonucu beklerdim kalmak istiyorsam. Mesele onun gitmesi değil, yerine gelecek kişi için bu kadar net konuşuyor olmanız. Yahu bu adamların hepsi çok zengin iş adamları, bunları tanıyabilmek imkansıza yakın. Ben bu kadar kesin konuşulmasını anlayamıyorum. Ünal Aysal kulübe karşılıksız para falan da vermez kolay kolay. Hepsi Galatasaraylıyım diye geçiniyor, milyar euroluk ciroları var çıksın biri de şu zor dönemlerde karşılıksız para versin kulübe hadi görelim Galatasaraylılıklarını. Ben yaptıkları o tip Galatasaray aşığıyım, sonuna kadar hizmete hazırım açıklamalarını samimi bulmuyorum açıkçası.

Adnan Polat dediklerini yapmadı.En azından bu adamların dediklerini yapma ihtimali var.

Yapmama ihtimalleri de var. Lafım genele zaten, ben tanımadığım etmediğim hakkında bu gelirse yıkarız ortalığı demem hiçbir zaman.

sene 2013: Ünal aysal için; böyle başkan mı olur,dediklerinin hiçbirini yapmadı , rezil etti bizi gibisinden söz sarf edecek kişiler olacağı için tanımadığınız bir insana bu kadar bağlanmayın.

Kimin ne olacağı hiç belli olmaz

les-birinci-yil.jpg

Konu dışına çıkmayın beyler, yazı tipi ve boyutlarını değiştirerek yorum yapmayın. Provakatif yorumlardan kaçının. Aksi halde uyarılmadan ceza alacaksınız.

Adnan Polat bana göre de gitmeli. Ortada güven olmayan bir ortamda başarılı olması çok zor. Onun yerinde olsam olağanüstü seçim kararı alıp sonucu beklerdim kalmak istiyorsam. Mesele onun gitmesi değil, yerine gelecek kişi için bu kadar net konuşuyor olmanız. Yahu bu adamların hepsi çok zengin iş adamları, bunları tanıyabilmek imkansıza yakın. Ben bu kadar kesin konuşulmasını anlayamıyorum. Ünal Aysal kulübe karşılıksız para falan da vermez kolay kolay. Hepsi Galatasaraylıyım diye geçiniyor, milyar euroluk ciroları var çıksın biri de şu zor dönemlerde karşılıksız para versin kulübe hadi görelim Galatasaraylılıklarını. Ben yaptıkları o tip Galatasaray aşığıyım, sonuna kadar hizmete hazırım açıklamalarını samimi bulmuyorum açıkçası.

para falan vermesi gerekmiyor.gerektiğinde imkan sağlaması yeterli.

Adnan Polatı cidden destekleyen varsa,Gitsin Adnan Polat'a destek konusu açsın.Arkasında olduğunuzu gösterin..Orada istediğiniz kadar konuşun.Bu konu başka yerlere çekilmesin..

Yahu daha yönetimin istifa etmesini bırakın, Haginin gidip gitmediği belli değilken, Unal Aysal'ın adaylığını açıklamasına sevinmek ne kadar kötü durumda olduğumuzun göstergesidir. Bu parazitler gidecekmi önce ona bakalım derim.
Askerlikde bir laf vardır.Sese olmazsa sisi:lol:

Devir para devri beyler,bu adamda AIG kıyağını zamanında yaptı yaklaşık 70 milyon dolar kurtardı,o yüzden bu adam has Galatasaraylı zaten,Adnan Polat'tan kimse futbolu kötü yönetemez burası kesin...

Ünal Aysal futbola karışmayacağını söylüyor zaten,işi bilene bırakıp kendi işini yapmak en doğrusu...

Adnan Sezgin felanda olmaz yani,büyük ihtimalle hoca olarak Fatih Terim'i düşünüyordur Ünal Aysal...

para falan vermesi gerekmiyor.gerektiğinde imkan sağlaması yeterli.

Adnan Polat da yapar onu bu bir kıstas değildir. İyi bir kulüp başkanının yapması gereken de yönetmekten ziyade her bölümü yönetecek en iyi adamları bulmaktır.

Konu sınırlarının dışına çıkılmaması,provoke edici ve yerici yorumlar yapılmamasını rica ediyoruz.

Geri
Üst Alt