Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Son Dakika l Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

bence LAporta olsun.. :D

Faruk Süren, Ünal Aysal yönetiminde olmayacağını ama destekleyeceğini söyledi.Senin söylediğin türde 2.başkan bence Adnan Öztürk olabilir..

Dogrudur olabilir. Inan Kirac daha önce Faruk Sürenin Ünal Aysalin altinda calisabilecegini kabul etmis oldugunu aciklamisti. O olmaz ise Adnan Öztürk olur.

Herseyi gectim kim olursa olsun da helvaciyla Adnan Polat olmasin. Yigit Sardan da olmasin hic bir yönetmde, hic gözüm tutmuyor o adami.

Yahu bu yaş meselesi nedir? Başkan çıkıp topmu oynayacakmış, eski topçu falan mı bu adam? Birisi aslı astarı neyse açıklarsa memnun olurum, bilgiye açım :D

Niye Cemal Özgörkey çok başarılıydı işinde.Ayrıca yönetime tepkisini istifa ederek ortaya koydu.En azından dürüst davrandı.

başarılı olduğunu inkar edemem ama henüz başkanlık yapacak ağırlığa ve vizyona sahip değil bence......

Bu işlemi o zaman Galatasaraylı olduğu için ve de Galatasaray'ın menfaatlerini gözetmesi için bana başkanın önerdiği Av. Mehmet Helvacı başkanlığında gene onun gibi kulüp üyesi olan Galatasaraylı avukat arkadaşlarının hazırladığı kontrat bazında gerçekleştirdik ve kendisine de bir iki günlük bu çok kısa mesaisi için o günün şartlarında çok yüksek sayılabilecek bir avukatlık masrafı ödedik.

Ulen Helvacı, işte gözün kapalı her yere kurşun yağdırırsan sonunda böyle sert bir kayaya toslar o kurşunlardan biri, sana doğru seker. Sende Polat gibi tarih olacaksın yakında.

Bence en önemlisi projeleri olan bir kisi olarak Adnan Öztürk de listesinde olacak olması.. Güçlü ve vizyonlu projeleri olan yönetim kurulcak gibi gözüküyor insallah

başarılı olduğunu inkar edemem ama henüz başkanlık yapacak ağırlığa ve vizyona sahip değil bence......

Herşeyin bir ilki var.Ayrıca Adnan Polat'ın karşısındaki her aday benim için iyidir.

Yahu taraftarin %99´u Adnan Polat´tan nefret ediyorken, baskanlik yapsan ne yazar ki bundan sonra? Galatasaray´in yeni bir havaya, güven ortamina ihtiyac duydugunu görmeyecek kadar menfaatci bir insan Adnan Polat. Galatasaray sevgisi yerlerde. Kenetlenmeden basari gelmez diyen bir adamin, 1 sene daha bu nefret ortaminda baskanlik yapmak istemesini ihanet olarak görüyorum. Bi git artik ya. Ohoooo

Umarım, Adnan Öztürk'te yönetimde olur. Haldun Üstünel'in olacağını sanmıyorum.

hayırlı olsun iyi aday

20712.jpg

tüpçü ve aziz gibi kişisel sermayesiyle gelecekse ve verip daha sonra faiziyle geri alacağı para sayesinde saltanat sürme niyetindeyse eksik olsun gelmesin. Benim en çok korktuğum şey bu. Gelecek olan adam aklına ve çevresindeki insanların iş bilirliğine güvenerek aday olsun yeter.

tüpçü ve aziz gibi kişisel sermayesiyle gelecekse ve verip daha sonra faiziyle geri alacağı para sayesinde saltanat sürme niyetindeyse eksik olsun gelmesin. Benim en çok korktuğum şey bu. Gelecek olan adam aklına ve çevresindeki insanların iş bilirliğine güvenerek aday olsun yeter.

5 milyar doları varmış adamın :D

Umarım 250cik Galatasaray'a harcar..

Normalde istemezdim Ünal Aysal'ı ama Adnan Polat yerine kim olursa olsun iyidir.

Yahu taraftarin %99´u Adnan Polat´tan nefret ediyorken, baskanlik yapsan ne yazar ki bundan sonra? Galatasaray´in yeni bir havaya, güven ortamina ihtiyac duydugunu görmeyecek kadar menfaatci bir insan Adnan Polat. Galatasaray sevgisi yerlerde. Kenetlenmeden basari gelmez diyen bir adamin, 1 sene daha bu nefret ortaminda baskanlik yapmak istemesini ihanet olarak görüyorum. Bi git artik ya. Ohoooo

%99 mu :D:D

Geri
Üst Alt