- 16 Haziran 2010
- 204.297
- 156.460
- 6.838
Cevap: Son Dakika l Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı
bence LAporta olsun..
bence LAporta olsun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
faruk suren 2. baskan hayatta olmaz, unutun onu.
Inan Kirac kabul ettigini aciklamisti.
Faruk Süren, Ünal Aysal yönetiminde olmayacağını ama destekleyeceğini söyledi.Senin söylediğin türde 2.başkan bence Adnan Öztürk olabilir..
allah korusun... bizden uzak dursun
bence LAporta olsun..![]()
o adami da peygamber ilan ettiniz snki, o atiyor hergun birsey....
Niye Cemal Özgörkey çok başarılıydı işinde.Ayrıca yönetime tepkisini istifa ederek ortaya koydu.En azından dürüst davrandı.
Bu işlemi o zaman Galatasaraylı olduğu için ve de Galatasaray'ın menfaatlerini gözetmesi için bana başkanın önerdiği Av. Mehmet Helvacı başkanlığında gene onun gibi kulüp üyesi olan Galatasaraylı avukat arkadaşlarının hazırladığı kontrat bazında gerçekleştirdik ve kendisine de bir iki günlük bu çok kısa mesaisi için o günün şartlarında çok yüksek sayılabilecek bir avukatlık masrafı ödedik.
başarılı olduğunu inkar edemem ama henüz başkanlık yapacak ağırlığa ve vizyona sahip değil bence......
tüpçü ve aziz gibi kişisel sermayesiyle gelecekse ve verip daha sonra faiziyle geri alacağı para sayesinde saltanat sürme niyetindeyse eksik olsun gelmesin. Benim en çok korktuğum şey bu. Gelecek olan adam aklına ve çevresindeki insanların iş bilirliğine güvenerek aday olsun yeter.
Yahu taraftarin %99´u Adnan Polat´tan nefret ediyorken, baskanlik yapsan ne yazar ki bundan sonra? Galatasaray´in yeni bir havaya, güven ortamina ihtiyac duydugunu görmeyecek kadar menfaatci bir insan Adnan Polat. Galatasaray sevgisi yerlerde. Kenetlenmeden basari gelmez diyen bir adamin, 1 sene daha bu nefret ortaminda baskanlik yapmak istemesini ihanet olarak görüyorum. Bi git artik ya. Ohoooo