Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Adnan Polat bu zamana kadar futbola önem vermediği için 2008 'den beri 93 futbolcu 6 tane teknik direktör değişti değil mi Adnan Polat 'a inanan arkadaşlar? :asd: :asd:

Böyle taraftar olduktan sonra istediğin kadar başarısız ol 5 sene daha yönetirsin bu kulübü. Ne desen inanıyorlar nasılsa. :asd:

transferi yapanlar belli,Haldun Üstünel'in hiç eleştirildiğini görmedim .:b5:

abdurrahim albayrak'in hollywood zombi filmlerinden birinde oynadigini biliyor muydunuz?

fft22_mf540689.jpeg

:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d

Adnan Polat' ın tek şansı kaldı. Pazar günü kürsüden kükremek. "G.Saray başkanı aslandır"....Peki Sayın Polat; bu aslan bizemi kükreyecek hep?? F.Bahçe pazar gecesi maçtan sonra Arenada 3' lü çekerken neden kükremedin! Lütfen bizi seviyorsan gereğini yap, hadi bizi sevmiyorsun G.Saray' ı seviyorsan yap...

Polat gibi her işe karışacağını sanmıyorum.Yetkiyi birine vermesi lazım.Adnan .Herkez kendi işine bakmalı..Çark böyle böyle dönmesi lazım.

Lazım evet ama yapar mı ? Şahsen tanımıyorum o yüzden bir şey diyemem açıkçası çok da güvenmiyorum çünkü tarihte böyle bir başkan yok.

Sana kanıtını gösterirsem burda rezil ederim seni ama tamam mı..?

Geçmişte yazdığın ve birbirine tamamen zıt olan mesajlarını ortaya çıkarıp ben seni rezil edeyim istersen ne dersin ?

kongrede su müzigi calsalar [video=youtube;hWaNoK3gN6M]https://www.youtube.com/watch?v=hWaNoK3gN6M&feature=related[/video]

Polat sonunun geldini anlarmiki acaba :D

Pazarlıklar yapılıyordur, kozlarını oynuyorlardır. İbra edilmemek işi 2012 mayıs ayına taşır bence. Bize daha çok zarar verir.

transferi yapanlar belli,Haldun Üstünel'in hiç eleştirildiğini görmedim .:b5:

Haldun mu aldı 93 tane futbolcu, 6 tane teknik direktörü son 5 yıldır? :asd: Ayrıca ben başarızlık olarak yazmadım ''Futbola önem vermemiş'' ya Adnan Polat, siz de yediniz bunu, ona örnek verdim.

Adnan Polat bu zamana kadar futbola önem vermediği için 2008 'den beri 93 futbolcu 6 tane teknik direktör değişti değil mi Adnan Polat 'a inanan arkadaşlar? :asd: :asd:

Böyle taraftar olduktan sonra istediğin kadar başarısız ol 5 sene daha yönetirsin bu kulübü. Ne desen inanıyorlar nasılsa. :asd:

Sn.Adnan Polat takımı küme düşürse eminimki yine destekleyenler olacaktır. Hal böyle olunca fazla söze gerek kalmıyor aslında. Polat için başarı kriteri nedir bilmiyoruz ki?? Sezon başında "şampiyonluktaki tek rakibimiz F.Bahçe" demişti hatırlarsanız, futboldan çok anlarda kendileri...!

googleye İnan kıraç abdurrahim albayrak ismini yan yana yaz..istersen telegolude ekle..yazıları kayıtları oku kardeşim..

Tüm yönetim kurulu üyelerini İnan Kıraç'mı seçiyormuş.Klübün sahibimi oluyor kendileri.Zaten bu zihniyet emri ile aday olacaksa Ünal Aysal ve Albayrak, baştan kokmaya başlar bu iş.

Esas Abrahamoviç:İnan Kıraç

Transferede el atsın..

Haldun mu aldı 93 tane futbolcu, 6 tane teknik direktörü son 5 yıldır? :asd: Ayrıca ben başarızlık olarak yazmadım ''Futbola önem vermemiş'' ya Adnan Polat, siz de yediniz bunu, ona örnek verdim.

evet insan önem vermediği işte hata yapar ,bazı insanlara gereksiz bir şekilde fazla güvendi.Öbür yaptığı işler ne kadar başarılıysa takım da saha sonuçları olarak o kdar kötü gitti.Kendi de sportif olarak hatalar yapıldığını kabul ediyor zaten.

Pazarlıklar yapılıyordur, kozlarını oynuyorlardır. İbra edilmemek işi 2012 mayıs ayına taşır bence. Bize daha çok zarar verir.

Eğer bu yollara saparsa kendisini bitirir. Yakında sokağa çıkamaz hale gelir, inşallah bu tür yollara başvurmaz..Yoksa daha önümüzde 9 hafta var, 13 mağlubiyet kaç olur hiç bilmiyoruz..."G.Saray menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yaparım diyor" sıkışınca..Çok güzel de, eee ne zaman peki bu menfaatlerin gerektirdiği zaman??

Tüm yönetim kurulu üyelerini İnan Kıraç'mı seçiyormuş.Klübün sahibimi oluyor kendileri.Zaten bu zihniyet emri ile aday olacaksa Ünal Aysal ve Albayrak, baştan kokmaya başlar bu iş.

Her yerde böyledir. Etkili kisiler, saygi duyulan, önerilerine önem verilen insanlar vardir. Neden sasiriyorsunuz ki? Ne var bunda? Peki Adnan Polat Galatasaray´in sahibi mi? Kafasina göre inat yapiyor? Hemde bu durumda

Ünal Başkan bize Messi'yi getirrrrr :D

Amaan beyler sallayin Ünali Polati. Pazar günü görürüz insAllah. Herkese benden cay + sigara.

Her yerde böyledir. Etkili kisiler, saygi duyulan, önerilerine önem verilen insanlar vardir. Neden sasiriyorsunuz ki? Ne var bunda? Peki Adnan Polat Galatasaray´in sahibi mi? Kafasina göre inat yapiyor? Hemde bu durumda

İnan Kıraç emir verir gibi şunlar şunlar olacak diyorsa sorun vardır o yerde.Bunun neresi normal!!!

Tavsiye etse anlarım,haklısın derim ,ama adam çıkıp emir verir gibi astığım astık kestiğim kestik diyorsa adama dur derler.

1-Klüp daha profösyönel yönetilecek,işler ehli insanlara teslim edilecektir.

2-100.000 dolara cenkler,500.000 dolarlara riberry ler elden kaçırılmayacaktır.

3-yönetimde yer alanlar galatasarayı müşteri görmeyip,yaptıkları işlerden para almayacaktır

4-fatih terim,hakan şükür,bülent korkmaz,kısacası tüm efsane isimler küskünlüklerini bi kenara bırakıp galatasarayımıza hizmet edeceklerdir.

5-inan kıracın da dediği gibi;ünal aysal gibi şirket yönetme,para yönetme kabiliyeti üst düzey olan bir başkan galatasaraya faydalı olacaktır.

Kaynak?

Adnan Polatçı değilim

Geri
Üst Alt